8 yritystä

Talviurheilu ja Aktiivilomat

...

  Talviurheilu ja Aktiivilomat


  Kun kysyt ihmisiltä kummasta he pitävät enemmän talvi- tai kesälomasta, huomaat, että monilla on erilaiset mieltymykset. Toiset myöntävät, että talviloma ja talviurheilu on kaikki kaikessa. Toiset vihaavat talvea, eivätkä halua mitään muuta kuin olla auringossa, rannalla ja kuumuudessa. Jotkut on vedettävä pois laskettelurinteestä ja aktiivinen loma on koko loman tarkoitus. Ehkä olet yksi heistä? Oletko sinä se, jolle hiihto tai lumilauta tekee talvesta täydellisen? Se on varmaa, että useimmat ihmiset pitävät after skin tarjoiluista pitkän laskettelupäivän jälkeen.

  Suosittuja alppimatkoja talviurheilukohteisiin ovat edelleen Itävalta, Ranska ja Sveitsi. Mutta myös Tšekin tasavalta on alkanut kasvattaa suosiotaan. Suomessa myös Levi, Ruka ja Ylläs ovat aina hyvin suosittuja. Mutta milloin laskettelukausi alkaa? Ja mikä kohde sinun pitäisi valita? Mitä maksaa majoitus Levi tai muissa kohteissa? Otatko riskin juuttua ruuhkaan auton kanssa vai matkustatko mieluummin lentokoneella tai junalla? Mikä matkatoimisto on halvin ja millä ajanjaksolla löydät parhaita erikoistarjouksia? Olemme tehneet yleiskatsauksen kaikista matkailuyrityksistä, jotka tarjoavat talviurheilulomaa. Lue arvosteluja, kokemuksia, mielipiteitä ja valituksia, jotka ovat kirjoittaneet kokeneet laskettelu lomailijat, jotka ovat kokeilleet paikat ennen sinua.

  Talviurheilu ja Aktiivilomat

  Talviurheilu ei ole vain jotain, jota näytetään televisiossa tai harrastetaan paremmissa piireissä.. Tietenkin sinulla täytyy olla siihen varaa, ja tietysti se maksaa, kun mennään lomalle. Viime aikoina siitä on tullut mahdollista kaikille ja Euroopan laskettelu- ja hiihtokeskukset ovat yhä suositumpia, koska ne eivät maksa esimerkiksi niin paljon kuin kaksi viikkoa tropiikissa. Sinun, joka katsoo tarkasti hintoja, kannattaa myös muistaa muutama asia, kun lähdet matkalle. Koska hiihtolomat ovat kausiluonteisia, hinnat seuraavat usein juuri sitä: Suomessa on ylivoimaisesti kallein mennä hiihtokeskuksiin, kun hiihtolomat ovat käynnissä.

  Mutta eroavatko hinnat muualla Euroopassa, koska siellä on lyhyempi joululoma tai ei lainkaan hiihtolomaa? Onko lomakohteiden laatu erilainen hinnan suhteen? Ja mihin kääntyä, jos sairastut ennen matkaa? Ja jos rinteet tai radat ovat tyhjiä ilman lunta - oletko oikeutettu hyvitykseen? Onko mahdollista ottaa yhteyttä asiakastukeen? Nämä ovat kysymyksiä, joihin et usein löydä selkeitä vastauksia matkatoimistoilta. Siksi olemme keränneet arvosteluja, kokemuksia, mielipiteitä ja valituksia, jotka ovat kirjoittaneet ihmiset, jotka ovat olleet siellä ennen sinua.