Tripadvisor

Kaikki arvostelut

Tripadvisor

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Tripadvisor

Oletko suunnittelemassa matkaa ulkomaille tai uuteen kaupunkiin Suomessa? Matkalle lähteminen on ihanaa, mutta hotellin, illallispaikan tai aktiviteettien valinta voi tuottaa harmaita hiuksia. Vaihtoehtoja hotelleille, ravintoloille ja elämyksille on paljon ja se mikä toimi edellisessä kohteessa ei välttämättä toimi seuraavassa kohteessa. Tripadvisorista voi olla apua päätöksen tekemiseen. Voit varata sieltä hotelleja tai pöydän ravintolasta, mutta myös lukea niistä muiden matkailijoiden kirjoittamia arvosteluja. Sen avulla voit löytää ne paikat, joita et muuten välttämättä löytäisi. Lue Suomiarvostelut -sivulta muiden käyttäjien kokemuksia Tripadvisorista.


Mikä on Tripadvisor? 
Tripadvisor on kansainvälisesti toimiva matkailusivusto, jonne ihmiset ympäri maailman voivat kirjoittaa arvosteluja ravintoloista, hotelleista ja muista palveluista. Yritys on perustettu Amerikassa vuonna 2000. Tripadvisorin pääkonttori on Needhamissa, Amerikassa. Se kuitenkin toimii globaalina alustana, myös Suomessa. 

Tripadvisor perustettiin alun perin toimimaan vähän kuin turistioppaana, mutta pian sen perustamisen jälkeen kävijät alkoivat kirjoittamaan verkkosivuille arvosteluja eri kohteista ja niiden ravintoloista. Niinpä siitä muotoutui sivu, josta voi löytää vinkkejä matkakohteeseen, mutta myös muiden kävijöiden arvosteluja kyseisistä paikoista. Sivulla on satoja miljoonia kävijöitä kuukausittain. Se toimii 43 eri markkinalla ja 22 eri kielellä. Yritys omistaa myös muita matkailuun liittyviä sivustoja. 

Mitä Tripadvisorista löytyy?
Tripadvisorista löytyy matkailuun liittyviä arvosteluja. Niitä on sivustolla yli 35 miljoonaa ja arvosteluja löytyy lähes joka kohteesta. Sieltä löytyy listoja hotelleista, ravintoloista ja aktiviteeteista, ja niihin liittyviä kokemuksia sekä arvosteluja. Yrityksellä on suomenkieliset sivut, mutta arvosteluja on monilla eri kielillä sillä sivusto kerää arvosteluja kaikkialta maailmasta. Yrityksen tavoitteena onkin koota matkailijoiden kokemuksia kohteista yhden sivun alle. Lisäksi voit myös itse jakaa omia kokemuksiasi muiden matkailijoiden luettavaksi. Näin pääset vaikuttamaan kyseisen ravintolan, hotellin tai elämyksen asiakasarviopisteisiin. Ideana on, että kaikkien jakaessa tietoa, hyvät paikat erottuvat huonommista. Tällöin hyvät ravintolat, hotellit ja elämykset pääsevät listan huipulle ja huonoimmat päätyvät puolestaan listan loppupäähän. 

Miten Tripadvisor toimii?
Voit etsiä Tripadvisorin verkkosivuilta matkakohteen, jonne olet matkustamassa. Sitten voit valita haluatko selata kaupungista löytyviä ravintoloita, hotelleita vai kokemuksia ja elämyksiä. Näin löydät listan kaikista kohteen suosituimmista paikoista. Esimerkiksi, jos etsit ravintoloita, näet listan ravintoloista ja voit katsoa minkälaista ruokaa ne tarjoavat. Voit myös järjestää listan asiakasarvioiden perusteella eli löytää parhaimman arvion saaneet ravintolat. Paikasta löytyy myös kuvia ja linkki heidän verkkosivuilleen. Asiakasarvioita lukemalla voit vertailla eri ravintoloita ja valita mihin niistä haluaisit mennä. Tripadvisor -sivulle voi myös luoda oman tilin, jonka kautta voit tallentaa suosikkeja tai jättää omia arvioita.

Tripadvisorin sivulta voi myös varata hotelleja, kokemuksia tai pöydän ravintolaan. Samalla kun selaat ravintoloita, hotelleita tai kokemuksia, voit myös varata niitä suoraan Tripadvisorin kautta. Esimerkiksi hotelleita selatessa tämä tapahtuu valitsemalla haluamasi yöpymisajankohdan ja sitten varaa hotelli. Hotelleja kannattaa verrata ja vertaillessa kannattaa myös huomioida minkälaista matkaa suunnittelet. Kun olet valinnut hotellin, näet Tripadvisorin sivuilla mitä hotelli veloittaa haluamastasi yöpymisajasta ja voit sitten maksaa varauksesi. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. 

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Tripadvisorista
Oletko käyttänyt Tripadvisoria matkustelusi apuna? Oletko kenties varannut sieltä hotellin tai pöydän ravintolaan? Tai ehkä olet jopa kirjoittanut sinne arvosteluja? Kerro meille kokemuksestasi, mielipiteestäsi, arviostasi tai ajatuksistasi Tripadvisoriin liittyen. Haluamme jakaa kokemuksesi Tripadvisorista, jotta muut tietävät kannattaako sivustoa käyttää ja onko se luotettava.

Mietitkö puolestaan Tripadvisorin käyttöä? Lue minkälaisia kokemuksia muilla on ollut sivuston käytöstä tai esimerkiksi hotellien varaamisesta Tripadvisorin kautta. Näin selvität, kannattaako sinunkin etsiä sieltä seuraavalle matkallesi hotelli, ravintola tai elämyksiä.