Booking Arvostelua

: 5
20% ostaisi täältä uudelleen

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?
Kirjoita arvostelu

E
Emilia Koski
Varasin hotellin lomallani puhelimestani. Se oli kaikki erittäin nopea ja helppo prosessi. Lue lisää
R
Romo
Hei kaikki matkustaja ystävät! haluan näin pikaisesti varoittaa Booking.com surkean varaussivuston huijauksista. 15.11.yritin varata huoneiston paikasta nimeltä Logement charmant centre ville Stra...Lue lisää
J
Jarmo
Varasin Tallinnasta huoneiston, joka oli huijaus. Kun menin majapaikkaan, niin siellä ei ollut mitään varausta. Majoituspaikasta ei vastattu sähköposteihin ja puhelinnumero ei toiminut. Majapaik...Lue lisää
M
Mika
Varasimme bookingin kautta majoituksen peruuttaen sen määräpäivään mennessä ilmaisen peruutusehdon mukaisesti. Luottokortilta veloitettiin euroja sen päivän dollarin kurssin mukaisesti. Nyt melkein...Lue lisää
M
Matti
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2022 | Hotelli: Hotel Samos Olemme käyneet Hotelli samoksessa Magalufissa vuosien ajan. Hotellissa on alkanut ilmaantua huollon tarvetta, sillä ilmastointi ei toi...Lue lisää

Kaikki arvostelut (5)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Helppo ja nopea

  Varasin hotellin lomallani puhelimestani. Se oli kaikki erittäin nopea ja helppo prosessi.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  huoneisto Strasbourg

  Hei kaikki matkustaja ystävät! haluan näin pikaisesti varoittaa Booking.com surkean varaussivuston huijauksista.
  15.11.yritin varata huoneiston paikasta nimeltä Logement charmant centre ville Strasbourg.
  Booking.com asunnon sivulla oli linkki mistä pitäisi pyytää varausta.
  tein näin ja minulta huijattiin kahdelta eri luottokortilta yhteensä 665 euroa.
  molemmat korttini jouduttiin sulkemaan kuten myös verkkopankkitunnukseni.
  tein asiasta rikosilmoituksen.
  yritin varoittaa Booking.com verkkoyhtiötä asiasta mutta heidän umpisurkea asiakaspalvelu antoi vastauksen : teille vastataan 24h kuluessa.
  seuraavana päivänä booking.com asiakaspalvelu vastasi ''ikävää että rahanne vietiin''...
  olkaa varovaisia booking.com sivustoja käyttäessänne!
  siellä on näköjään suuri riski tulla ryöstetyksi ja huojatuksi eikä heikko asiakaspalvelu ole kiinnostunut auttamaan asiakasta,jos he auttavat voit varautua todella raastavan pitkään odotusaikaan.
  olkaa varovaisia ja viisaampia kuin minä olin...
  hyvää talvea kaikille (paitsi booking.comille)


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijausmajoituspaikka booking.comissa

  Varasin Tallinnasta huoneiston, joka oli huijaus.

  Kun menin majapaikkaan, niin siellä ei ollut mitään varausta. Majoituspaikasta ei vastattu sähköposteihin ja puhelinnumero ei toiminut. Majapaikan nimi ei ollut edes booking.com sivuistoilla ollut Mystery modern apartment. He eivät myöskään toimi booking.com sivuston kautta. Vuokraisäntä ei tuntenut henkilöä, joka oli yhteyshenkilönä (Peter Mägi). Kuvat olivat heidän vuokraamistaan asunnoista, mutta eivät heidän sinne laittamia.

  Soitin booking.com:n asiakaspalveluun. Sieltä luvattiin olla yhteydessä pikapuoliin. Sainkin alla olevan viestin asiakaspalvelusta

  "Olemme ottaneet yhteyttä majoituspaikkaan Mystery modern apartment, jotta löytäisimme sinulle sopivan vaihtoehdon. Majoituspaikka on luvannut vastata 30 minuutin kuluessa. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun saamme vastauksen."

  Mitään vastausta ei kuulunut. Asiakaspalvelu ei auttanut millään tavalla uuden asunnon hankkimisessa. Ihmettelen myös heidän vastausta. Miten ihmeessä he ovat saaneet yhteyttää majoittajaan, jota ei ole edes olemassa?

  Booking ei siis millään tavalla tarkasta, että heidän sivuilleen tullut huoneisto/majoittaja on edes olemassa. Tässä tapauksessa ei kyseistä yritystä ei ole olemassa ja puhelinnumerot eivät ole käytössä.

  Minulle tuli aika paljon kuluja ja lomasuunnitelmat menivät täysin uusiksi. Mitään korvausta Bookingilta en saanut. Onneksi en sentään maksanut majoitusta etukäteen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Majoituksen Hawaiilta

  Varasimme bookingin kautta majoituksen peruuttaen sen määräpäivään mennessä ilmaisen peruutusehdon mukaisesti. Luottokortilta veloitettiin euroja sen päivän dollarin kurssin mukaisesti. Nyt melkein 4 kk myöhemmin useiden soittojen ja laskukopioiden lähettämisen jälkeen booking lupasi palauttaa aiemmin maksetun dollarisumman. Luonnollisesti heidän hitaan palvelun johdosta dollarin kurssi on muuttunut epäsuotuisesti euroa vastaan. Näin ollen kaikesta tästä vatuloinnista johtuen menetin yli 200 euroa. Bookingin peruskommentti "olemme pahoillamme" ei paljon lämmitä tässä tilanteessa. Jatkossa tämä palvelu on boikotissa järkyttävän surkean palvelun johdosta, joskin tarinan jatkuessa viranomaistahon kanssa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  lomamatka Magaluf

  Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2022 | Hotelli: Hotel Samos

  Olemme käyneet Hotelli samoksessa Magalufissa vuosien ajan. Hotellissa on alkanut ilmaantua huollon tarvetta, sillä ilmastointi ei toiminut seitsemännessä kerroksessa ja ajoittain sähköt katkeili, sekä ammuvarhainen suihkussa käynti osoittautui hetken kylmänpuolen vettä laskettuaan muuttui polttavan kuumaksi. Kahden viikon tilattu matka Tjareborilta piti muuttaa heti hotellissa puolihoidosta All inclusiveksi, hintaa muutokselle tuli 280e, sekä paremman näkymän halutessaan sai siitäkin maksaa 210e, Turvakaappi: 30e, egologiamaksu 75e. Hotellin Allincluvive on muuttunut suppeaksi. Siihen kuuluu: Aamiainen, päivällinen, illallinen, jotka ovat vahvasti riisi-makarooni voittoista. Allinclucive juomia sallittiin 6 olutta tai sangriaa / henkilö päivässä ja juomat piti nauttia ruokailuiden yhteydessä. Iltaohjelmana oli: bingoa, sirkustemppua, musiikkivisaa. Allasravintolassa iltaisin ei juurikaan ollut asiakkaita. Juomalaseista sai maksaa 1e pantin, juomat eivät olleet kalliita. Päiväohjelmana oli musiikkia, ilmakyväriammuntakilpailu, jousipyssyammunta, allasjumppa, lentopallo, mattojuoksu, juoksu allaspallon sisällä. Eripäivinä näitä kaikkia tietenkin. Aurinkotuolit päivällä oli lähes kaikki varattuna, asiakkaat nauttivat omia juomiaan ja olivat kovemmassa humalassa, kuin aikaisempina vuosia, jolloin aika kului kivasti baarinjonossa. Aikaisemmin olimme tyytyväisiä hotellin sijaintiin, ruokiin, ilmastoinnin toimivuutee, mutta nyt kaikki on muuttunut niin, ettemme halua suositella kyseistä hotellia enää ollenkaan. Hotellia myytiin meille lapsivapaana hotellina, siis ei suositusta alle 16 vuotiaille, mutta kyllä se nyt vahvasti tuntui päiväkodilta pikkulapsineen, sekä pikkukakkoseen kelpaavineen iltaohjelmineen. Hyvästi Hotelli Samos!


Muut katsoivat