SuomiArvostelut

  Arvostelut Booking.com

  Vahvoilla työkaluilla, jotka yksinkertaistavat huomattavasti käyttökokemusta, asiakassuosikki Booking.com tarjoaa helpon pääsyn yhteen laajimmista perinteisten hotellivalikoimista ja vaikeimmin löydettävistä majoitusmahdollisuuksista. Löysimme yli 20 erityyppistä majoituspaikkaa unelmakohteeseesi - kaikkea mökkeistä huviloihin lomakohteisiin mökille, joka on valmistettu kokonaan suklaasta. Valitettavasti Booking.com ei voi majoittaa sinua, jos etsit retkiä tai risteilyjä. Mutta kaikelle muulle, se on vankka matkasuunnittelun resurssi.

  Tietoa Booking.com:sta

  Booking.com on Priceline-ryhmän jäsen, joten hakutulos tulee olemaan hyvin samankaltainen kuin löydät Priceline.com-sivustosta. Vaikka Booking.com näyttää olevan rakennettu liikematkoille kysyessään, ovatko matkasi liittyvät yritystoimintaan, niin Booking.com suosittelee kiinteistöjä, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen, pysäköinnin ja langattoman internetin. Saatat myös arvostaa Booking.comia, koska voit varata eurooppalaisia €‹€‹juna- ja bussimatkoja, lentokenttätakseja ja tehdä ravintolavarauksia OpenTable.com-sivustolla.


  Videolla esitellään Booking.comia.

  Booking.com:n tarjoamat palvelut

  Hotellien lisäksi Booking.com tarjoaa tarjouksia useille muille majoituspaikoille, mukaan lukien lomakohteet, loma-asunnot ja hostellit. Jotkut näistä majoitusvaihtoehdoista löytyvät muilta matkustussivustoilta, mutta tietyntyyppiset majoitukset, kuten sviitit ja aamiaiset, ovat hieman vaikeampia saada aikaan useimmissa tärkeimmissä matkanvaraussivustoilla. Jos olet kiinnostunut jostakin näistä vaihtoehtoisista matkamajoituksista, tutustu ehdottomasti Booking.comin tarjoamiin palveluihin, koska et löydä tällaista valintaa muualta.
  Jos haluat varata risteilyn, suunnitella retken tai vuokrata auton, sinun kannattaa harkita toista matkapaikkaa. Booking.com ei tarjoa risteily- tai retkevarauksia, toisin kuin Travelocity, kuten sivustot, joten on vaikeampaa pitää kaikki matkasuunnitelmasi yhdessä paikassa. Lisäksi vaikka Booking.comilla on autonvuokrausvaihtoehtoja, havaitsimme tämän ominaisuuden puuttuvan. Testauksissamme meille tarjottiin harvoin autonvuokrausvaihtoehtoja hakuissamme, ja kun se tarjosi tuloksia, räätälöinti oli rajoitettua. Meillä oli joko hyvin vähän valintoja autojen tyyliin tai vain yksi noutopaikka. Tästä syystä on parasta pysyä hotellihuoneissa ja lentolipuissa, kun Booking.com-sivustoa käytetään.
  Kuten emoyhtiönsä Priceline, Booking.com ei myöskään ota huomioon veroja tarjoamalla hotellien hintoja, joten lukemasi hinta voi olla hiukan alhaisempi kuin se, jonka lopulta maksat. Tämä on jonkin verran ymmärrettävää, koska verot voivat vaihdella huomattavasti hotellien välillä, mutta se on silti asia, joka sinun tulisi olla tietoinen ostaessasi yöpymispaikkaa Booking.com-sivustossa. Niin kauan kuin jätät budjetistasi hieman ylimääräistä tilaa näiden verojen kattamiseksi, sinun pitäisi olla hyvä. Tätä verottomia tapauksia ei sovelleta Booking.comin lentohakuhakuun, jossa etsimme hintavertailua - jopa verojen kanssa, Booking.comin lentoliput olivat silti (keskimäärin) halvemmat kuin kilpailu.

  Booking.com-sovellus on saanut alan ammattilaisten mobiilisovellusten korkeimpia arvosteluja. Ansaitsee 4,8 viidestä tähdestä yli 758 000 asiakkaalta Apple App Store -kaupassa ja 4,7 viidestä yli 1,8 miljoonalta Google-asiakkaalta. Pelata. Sovellus, joka on saatavana Android-, Apple- ja Windows-puhelimissa, antaa sinulle pääsyn samoihin hakutyökaluihin, jotka löytyvät yrityksen verkkosivuilta. Jos etsit viime hetken hotellia, Booking.comin mobiilisovellus näyttää vain muutamalla napsautuksella alueesi saatavuuden. Kun olet tehnyt varauksen, sovellus tarjoaa jopa kartan, joka ohjaa sinut sijaintiisi puhelimen GPS: n avulla. Tilisi kirjautuminen sovelluksesta tekee varausprosessista entistä nopeamman, ja kaikki haut ja maksutiedot synkronoidaan automaattisesti puhelimesi kanssa tulevaa käyttöä varten.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  J.D. Powerin tekemästä riippumattomasta tutkimuksesta vuodesta 2014 lähtien Booking.com sai matka-sivustojen joukossa kolmanneksi korkeimman asiakastyytyväisyyden, vain Travelocityn ja Expedian lisäksi. Yhtiö sai keskimääräistä korkeamman arvosanan mitattavista kategorioista - hinnoittelun kilpailukyky, tiedon hyödyllisyys, varaus- ja varausvaihtoehtojen saatavuus, verkkosivusto ja verkkokauppa, varaamisen ja varaamisen helppous, myynnin ja tarjousten kilpailukyky sekä yhteys asiakaspalveluun . Osa tästä voi johtua Booking.com-sivuston puhtaasta verkkosivuston ulkoasusta ja intuitiivisesta varausprosessista, samoin kuin tarjolla olevasta monesta matkustusmajoituksesta ja yksityiskohtaisista tiedoista jokaisesta kiinteistöstä.
  Jos olet käyttänyt aiemmin Booking.com-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät majoituspaikkoja netistä.

  Booking.com
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  8.6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  8
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  8

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Helppo ja nopea

  Varasin hotellin lomallani puhelimestani. Se oli kaikki erittäin nopea ja helppo prosessi.

  : Emilia Koski07-05-2019
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  8.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Booking.com

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Booking.com luotettava yritys?

  Booking.com on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 8.6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Booking.com tarjoaa?

  Booking.com on enimmäkseen aktiivinen Loma & Matkailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on .

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Booking.com-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.