Booking.com

Kaikki arvostelut

Booking.com

67% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

E
Emilia Koski
Varasin hotellin lomallani puhelimestani. Se oli kaikki erittäin nopea ja helppo prosessi. Lue lisää
A
Aina
Varasin hotellin hintaan 226,80e, kuitenkin varauksen jälkeen luottokortilta veloitettu 324e. Nähtävästi järjestelmässä ollut jokin bugi ja hinta oli väärä mutta Booking ei suostu ottamaan virhe...Lue lisää
J
Jouko Metsävirta
Hotellin hinta otettiin tililtä ja hotelli halusi maksun uudelleen kirjauduttuamme hotelliin. Asiakaspalvelu antoi väärää tietoa ja tililtä oli otettu 50euroa enemmän mitä hotelli maksoi. Tuplamaks...Lue lisää

Kaikki arvostelut (3)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Helppo ja nopea

  Varasin hotellin lomallani puhelimestani. Se oli kaikki erittäin nopea ja helppo prosessi.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Majoitus

  Varasin hotellin hintaan 226,80e, kuitenkin varauksen jälkeen luottokortilta veloitettu 324e.

  Nähtävästi järjestelmässä ollut jokin bugi ja hinta oli väärä mutta Booking ei suostu ottamaan virheestään vastuuta ja hyvittämään erotusta kuvakaappaustodisteesta huolimatta, koska "kuvakaappauksessa eivät näy mikä huone on ollut kyseessä, eikä säännöt ja ehdot". Tosin kuvassa näkyy varaustiedoissani tälläkin hetkellä oleva hotelli, kahden hengen huone ja ajanjakso mutta tämä ei riitä.

  Bookingista on tehty tämän johdosta ilmoitus kuluttajaviranomaiselle.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Hotellivaraus

  Hotellin hinta otettiin tililtä ja hotelli halusi maksun uudelleen kirjauduttuamme hotelliin. Asiakaspalvelu antoi väärää tietoa ja tililtä oli otettu 50euroa enemmän mitä hotelli maksoi. Tuplamaksu ja väärä informaatio pilasi lomamme.


Muut katsoivat

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 arvostelut

Jos haluat varata lennon matkaasi varten, sinun täytyy valita monien eri lentoyhtiöiden väliltä. Voikin olla vaikeaa tietä...

Booking.com

Vahvoilla työkaluilla, jotka yksinkertaistavat huomattavasti käyttökokemusta, asiakassuosikki Booking.com tarjoaa helpon pääsyn yhteen laajimmista perinteisten hotellivalikoimista ja vaikeimmin löydettävistä majoitusmahdollisuuksista. Löysimme yli 20 erityyppistä majoituspaikkaa unelmakohteeseesi - kaikkea mökkeistä huviloihin lomakohteisiin mökille, joka on valmistettu kokonaan suklaasta. Valitettavasti Booking.com ei voi majoittaa sinua, jos etsit retkiä tai risteilyjä. Mutta kaikelle muulle, se on vankka matkasuunnittelun resurssi.

Tietoa Booking.com:sta
Booking.com on Priceline-ryhmän jäsen, joten hakutulos tulee olemaan hyvin samankaltainen kuin löydät Priceline.com-sivustosta. Vaikka Booking.com näyttää olevan rakennettu liikematkoille kysyessään, ovatko matkasi liittyvät yritystoimintaan, niin Booking.com suosittelee kiinteistöjä, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen, pysäköinnin ja langattoman internetin. Saatat myös arvostaa Booking.comia, koska voit varata eurooppalaisia €‹€‹juna- ja bussimatkoja, lentokenttätakseja ja tehdä ravintolavarauksia OpenTable.com-sivustolla.


Booking.com:n tarjoamat palvelut
Hotellien lisäksi Booking.com tarjoaa tarjouksia useille muille majoituspaikoille, mukaan lukien lomakohteet, loma-asunnot ja hostellit. Jotkut näistä majoitusvaihtoehdoista löytyvät muilta matkustussivustoilta, mutta tietyntyyppiset majoitukset, kuten sviitit ja aamiaiset, ovat hieman vaikeampia saada aikaan useimmissa tärkeimmissä matkanvaraussivustoilla. Jos olet kiinnostunut jostakin näistä vaihtoehtoisista matkamajoituksista, tutustu ehdottomasti Booking.comin tarjoamiin palveluihin, koska et löydä tällaista valintaa muualta.
Jos haluat varata risteilyn, suunnitella retken tai vuokrata auton, sinun kannattaa harkita toista matkapaikkaa. Booking.com ei tarjoa risteily- tai retkevarauksia, toisin kuin Travelocity, kuten sivustot, joten on vaikeampaa pitää kaikki matkasuunnitelmasi yhdessä paikassa. Lisäksi vaikka Booking.comilla on autonvuokrausvaihtoehtoja, havaitsimme tämän ominaisuuden puuttuvan. Testauksissamme meille tarjottiin harvoin autonvuokrausvaihtoehtoja hakuissamme, ja kun se tarjosi tuloksia, räätälöinti oli rajoitettua. Meillä oli joko hyvin vähän valintoja autojen tyyliin tai vain yksi noutopaikka. Tästä syystä on parasta pysyä hotellihuoneissa ja lentolipuissa, kun Booking.com-sivustoa käytetään.
Kuten emoyhtiönsä Priceline, Booking.com ei myöskään ota huomioon veroja tarjoamalla hotellien hintoja, joten lukemasi hinta voi olla hiukan alhaisempi kuin se, jonka lopulta maksat. Tämä on jonkin verran ymmärrettävää, koska verot voivat vaihdella huomattavasti hotellien välillä, mutta se on silti asia, joka sinun tulisi olla tietoinen ostaessasi yöpymispaikkaa Booking.com-sivustossa. Niin kauan kuin jätät budjetistasi hieman ylimääräistä tilaa näiden verojen kattamiseksi, sinun pitäisi olla hyvä. Tätä verottomia tapauksia ei sovelleta Booking.comin lentohakuhakuun, jossa etsimme hintavertailua - jopa verojen kanssa, Booking.comin lentoliput olivat silti (keskimäärin) halvemmat kuin kilpailu.

Booking.com-sovellus on saanut alan ammattilaisten mobiilisovellusten korkeimpia arvosteluja. Ansaitsee 4,8 viidestä tähdestä yli 758 000 asiakkaalta Apple App Store -kaupassa ja 4,7 viidestä yli 1,8 miljoonalta Google-asiakkaalta. Pelata. Sovellus, joka on saatavana Android-, Apple- ja Windows-puhelimissa, antaa sinulle pääsyn samoihin hakutyökaluihin, jotka löytyvät yrityksen verkkosivuilta. Jos etsit viime hetken hotellia, Booking.comin mobiilisovellus näyttää vain muutamalla napsautuksella alueesi saatavuuden. Kun olet tehnyt varauksen, sovellus tarjoaa jopa kartan, joka ohjaa sinut sijaintiisi puhelimen GPS: n avulla. Tilisi kirjautuminen sovelluksesta tekee varausprosessista entistä nopeamman, ja kaikki haut ja maksutiedot synkronoidaan automaattisesti puhelimesi kanssa tulevaa käyttöä varten.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
J.D. Powerin tekemästä riippumattomasta tutkimuksesta vuodesta 2014 lähtien Booking.com sai matka-sivustojen joukossa kolmanneksi korkeimman asiakastyytyväisyyden, vain Travelocityn ja Expedian lisäksi. Yhtiö sai keskimääräistä korkeamman arvosanan mitattavista kategorioista - hinnoittelun kilpailukyky, tiedon hyödyllisyys, varaus- ja varausvaihtoehtojen saatavuus, verkkosivusto ja verkkokauppa, varaamisen ja varaamisen helppous, myynnin ja tarjousten kilpailukyky sekä yhteys asiakaspalveluun . Osa tästä voi johtua Booking.com-sivuston puhtaasta verkkosivuston ulkoasusta ja intuitiivisesta varausprosessista, samoin kuin tarjolla olevasta monesta matkustusmajoituksesta ja yksityiskohtaisista tiedoista jokaisesta kiinteistöstä.
Jos olet käyttänyt aiemmin Booking.com-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät majoituspaikkoja netistä.