SuomiArvostelut

  Arvostelut Emirates

  Emirates

  on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoyhtiö, joka tunnetaan sen palvelusta, ylellisyydestä ja laajarunkoisista koneistaan, kun varaat lentoa seuraavalle matkallesi. On se joko seikkailu, jota olet suunnitellut pitkään tai se on yksinkertaisesti perheloma lähellä, Emirates, joka on suurin yritys Lähi-Idässä, varmistaa että se täyttää kaikki tarpeesi palveluista asiakaspalveluun ja sen ylellisyyteen.

  Oletko varannut lennon Emiratesin kautta ja oletko lähdössä pian tälle matkalle? Lue siis arvostelut alla oppiaksesi lisää yrityksestä ja siitä, mitä asiakkaat ajattelevat heidän palveluistaan ja yrityksestä itsestään. Voit myös lukea asiakkaiden kokemuksista ja mitä heillä on sanottavanaan kokemuksestaan Emiratesin kanssa.

  Tietoa Emiratesista

  The Emirates Group, käynnistettiin vuonna 1985 ja se perustui Dubaihin, Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin, joka on Emirates Airlinesin emoyhtiö. Se lentää yli 360 lentoa viikossa ja toimii 78 lentokentällä. Se lentää yli 150 määränpään yli jokaisessa kuudessa maanosassa, joka tekee siitä suurimman lentoyhtiön Lähi-Idässä. Emirates Group tarjoaa paljon enemmän palveluita kuin vain ilmailun palveluita. Näihin palveluihin sisältyy Emirates SkyCargo, tekniset palvelut, lentojen ateriapalvelut, ATK, jälleenmyynti, Emirates Group Security, matkan järjestys, tapahtumien järjestäminen ja hotellipalvelut sekä monia muita.

  Emiratesin palvelut

  Hyötyäksesi Emirates Airlinesin palveluista, voit vierailla heidän kotisivullaan ja täyttää tiedot, jotka liittyvät lähtöpaikkaasi, määränpäähän, saapumis- ja lähtöpäivään, lentoluokkaan ja matkustajien määrään. Tämä auttaa sinua etsimään lentoja, jotka sopivat tarpeisiisi.

  Sivusto sallii sinun hoitaa tekemiäsi varauksia, ja voit tehdä lähtöselvityksen tuleville lennoilleen heidän sivuillaan, joka voi auttaa sinua säästämään paljon aikaa tulevaisuudessa. Voit tarkistaa lentojen statuksen ja myös sen, mitä lentosi sisältää. Tämä on ominaisuus, jonka kautta voit tietää, mitä palveluita tarjotaan tietyllä lennolla (ruoat jne.).

  Emiratesin sivusto sallii sinun varata hotelleja ennakkoon määränpäähäsi tai voit tilata autonkuljettajan kuljettamaan sinut lentokentältä hotellille tai voit varata koko matkasi palvelut.

  Sivustolla on osio, jossa se näyttää kaikki sijainnit, joihin voit matkata ja se kertoo myös kuinka paljon sen matkan kustannus on keskimäärin.

  Se tarjoaa myös tietoa heidän ruokailuistaan, lennoistaan, oleskelutiloistaan ja monesta muusta palvelusta.

  Heillä on myös erityinen tarjous opiskelijoille. Opiskelijat voivat ottaa mukaansa ylimääräisen matkatavaran, riippuen siitä minne olet matkustamassa.

  Emiratesin kautta matkustaminen tienaa sinulle yksinomaisia palkintoja hotelleihin ja Marriott Bonvoy -pisteitä voit käyttää lentoihin ja joilla voit saada enemmän yksinomaisia etuja seuraavalle matkallesi. Voit ansaita myös Skywards-maileja. Jäsenet saavat etuja, kuten Priority lähtöselvitykset ja Priority kyytiin nouseminen.


  Valitukset, kiitokset ja vinkit Emiratesista

  Mikä sinun mielipiteesi on Emirates Airlinesista, oletko matkustanut heidän kauttaan ennen? Mitä mieltä olet heidän palvelustaan, ja kuinka matkasi meni kun matkustit heidän kauttaan? Miten Emirates on ainutlaatuinen verrattuna muihin lentoyhtiöihin? Onko heidän lentokoneensa miellyttävä ja tarpeeksi tilava, vaikka matkustaisit Economyssa? Kerro meille varauksen prosessista, jonka jouduit käymään läpi. Oliko lennon henkilökunta ja asiakaspalvelu ystävällistä ja tunsitko olosi tervetulleeksi? Jaa kokemuksesi kanssamme heidän palvelustaan, mukavuudestaan ja lennon sekä lentokoneen miellyttävyydestä. Jätä arviosi ja palautteesi tähän, jotta muut tietävät, mitä odottaa Emirates Airlinelta ja onko se vaivalla ansaitun rahasi arvoinen lentoyhtiö.

  Matkustaisitko Emirates Airlinesin kautta uudestaankin tulevaisuudessa vai jättäisitkö mieluummin välistä seuraavalla kerralla, kun olet varaamassa lippuja? Lue arvosteluja, palautteita, kiitoksia ja valituksia asiakkailta ja heidän kokemuksestaan lentoyhtiön ja sen henkilökunnan kanssa.


  Tässä videossa Emiratesin henkilökunta näyttää lentokoneen sisällön.

  Emirates
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Emirates

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Emirates luotettava yritys?

  Emirates on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Emirates tarjoaa?

  Emirates on enimmäkseen aktiivinen Loma & Matkailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Majoitus, Lentoliput.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Emirates-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.