Etihad

Kaikki arvostelut

Etihad

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Etihad

Lentomatkustaminen on erittäin suosittua, koska se on yksi nopeimmista ja luultavasti turvallisimmista tavoista matkustaa. Eri lentoyhtiöt tarjoavat kuitenkin erilaisia ominaisuuksia, jotka tekevät niiden kokemuksesta erilaisen kuin muiden. Tällaisia ominaisuuksia ovat muun muassa niiden lentokalusto, hinnat, lentoaikojen noudattaminen, tapa, jolla ne pääsevät määränpäähän (suora lento, yhden tai kahden pysähdyksen lento), turvallisuushistoria sekä lentokoneessa tarjottavat ateriat. Monet ihmiset, erityisesti ne, jotka matkustavat pienellä budjetilla, tyytyvät vain nousemaan mihin tahansa lentokoneeseen ja pääsemään määränpäähänsä. Useimmille ihmisille mukavuus ja ylellisyys ovat kuitenkin hyvin tärkeitä, ja he maksavat niistä mielellään, kun heillä on siihen varaa. Etihad Airways on lentoyhtiö, joka on tunnettu luotettavuudestaan, oikea-aikaisuudestaan, mukavuudestaan ja ylellisyydestään, jota se tarjoaa lentoyhtiöilleen lennon aikana. Voit lukea rehellisiä arvosteluja Etihad Airwaysista täältä ennen kuin vierailet heidän verkkosivuillaan.

Tietoja Etihad Airways -lentoyhtiöstä
Abu Dhabin valtion omistama lentoyhtiö perustettiin heinäkuussa 2003 kuninkaallisella asetuksella. Lentoyhtiön toimeksiantona oli toimia kannattavasti, kaupallisesti ja turvallisesti. Sen jälkeen se on levittäytynyt kuuteen maanosaan, ja sillä on yli 110 rahtiliikenteen ja matkustajaliikenteen kohdetta, mukaan lukien useita lentokenttiä Yhdysvalloissa. Se pyrkii maailman parhaaksi lentoyhtiöksi, ja se on jo nyt helposti parhaiden joukossa. Etihad lentää joihinkin maailman suosituimpiin ja suosituimpiin kohteisiin. Kun lennät Etihadilla, voit tutustua kuuteen maanosaan: Lähi-itään, Afrikkaan, Eurooppaan, Aasiaan, Australiaan ja Pohjois-Amerikkaan.  Lentoyhtiön kotikaupunki on Abu Dhabiin, jossa voit viettää aavikkopäiviä, kokea kulttuurielämyksiä, nauttia eri ruuista ja katsoa viihdettä. Yritys kertoo, että heidän sivuiltaan voi tarkistaa tämän hetken trendit, tutustua suosikkikaupunkeihin ja löytää uusimmat matkatarjoukset. Lisäksi lentoyhtiö muistuttaa, että matkustajien kannattaa lukea uusimmat matkustusmääräykset ennen lentämistä.

Etihad Airwaysin palvelut
Lentoyhtiö tarjoaa lentoja useisiin Lähi-idän, Amerikan, Euroopan, Aasian ja Tyynenmeren alueen sekä Afrikan maihin. Yhdysvalloissa heidän palveluihinsa pääsee Washington D.C:stä, San Franciscosta, New Yorkista, Minneapolisista, Los Angelesista, Chicagosta ja Bostonista. Yritys väittää, että heidän tehtävä on on muuttaa maailmaa, jossa elämme, johtavista yhteisöaloitteista avun antamiseen kriisiaikoina. He ovat sitoutuneet parantamaan ihmisten hyvinvointia kaikkialla maailmassa. Lentoyhtiön vastuullisuusohjelma on rakentunut neljän keskeisen pilarin varaan: humanitaarinen apu, maailmanlaajuiset koulutusaloitteet, turvallinen ja vakaa asumisen apu tarvitseville lapsille ja voimaannuttaminen kehityksen avulla.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä yritykselle Etihad Airways
Suunnitteletko sinä lomamatkaa? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Kesä vai talvi? Pidätkö enemmän isoista resorteista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai all inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Anna arvostelu nyt. Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi lentolippuja, pakettimatkoja tai maailman ympäri matkoja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen elämys Etihad Airways valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Kuka suositteli sinulle Etihad Airways -sivustoa? Mitä heidän matkapalvelujaan olet käyttänyt aiemmin? Miten kuvailisit kokemuksiasi? Käyttäisitkö heidän palveluitaan uudelleen, jos sinun pitäisi? Koitko heidän kanssaan asioidessasi jumiutumista? Kannattaako heidän palvelujaan suositella ystävillesi ja kollegoillesi? Palautteesi on erittäin tervetullutta.