käyttöehdot

Suomiarvostelut on osa Reviews International -verkostoa. Tämä maailmanlaajuisesti käytettävissä oleva verkkoalusta yhdistää yrityksiä ja kuluttajia parantaakseen luottamusta sekä edistääkseen yhteistyötä kokemusten ja mielipiteiden moninaisuuden kautta. Alusta on kaikille avoin ja maksuton, ja sen perustana ovat läpinäkyvyyden ja rehellisyyden periaatteet, erityisesti verkkokauppojen turvallisuuden osalta.

  • Tietosuojakäytäntömme, joka selittää, mitä tietoja keräämme sinulta ja miten näitä tietoja hallinnoidaan. 
  • Käyttäytymisohjeemme, joissa määritellään hyväksyttävät ja kielletyt toimet alustallamme. 
  • Viralliset käytäntömme, toimintaperiaatteemme ja sääntömme, jotka ovat saatavilla osoitteessa 'legal'.

Riippumatta siitä, selaatko Suomiarvostelujen arvosteluja ja yrityksiä vai oletko itse jättämässä arvostelua, näiden ehtojen hyväksyminen on välttämätöntä oikeuksiesi ja velvollisuuksiesi selventämiseksi. Pääsy ja alustamme käyttö riippuvat aina näiden ehtojen hyväksymisestä, joten otathan ne aina huomioon. Jos et hyväksy näitä ehtoja tai et pysty niitä noudattamaan, sinun on lopetettava alustamme käyttö. Kaikki vuorovaikutus alustamme kanssa perustuu näihin ehtoihin.

Hyväksyt nämä ehdot muodollisesti seuraavilla toimilla: selaaminen, pääsy tai haku, arvostelun kirjoittaminen, muokkaaminen, poisto tai muu alustan käyttö. Tämä kattaa myös toimenpiteet, kuten valintaruudun klikkaaminen tai muulla tavoin ehtojen hyväksymisen osoittaminen.

Suomiarvostelujen Käyttö ja Pääsy

Tässä on yksityiskohtainen opas alustamme käyttöön ja pääsyyn.

Kolmannen Osapuolen Teknologiat: Alustamme saattaa käyttää, näyttää tai linkittää kolmannen osapuolen teknologioihin, tuotteisiin ja palveluihin. Vaikka tarjoamme nämä vaihtoehdot, emme suosittele niitä emmekä sitoudu niiden luotettavuuteen tai yhteensopivuuteen teknologiasi kanssa. Emme voi taata, että alustamme toimii saumattomasti selaimesi, verkostosi tai tietokoneesi kanssa.

Käyttäjätilin Luominen: Voit osallistua aktiivisesti alustallamme, kuten jättämällä arvosteluja tai kommentoimalla muiden sisältöä, luomalla käyttäjätilin. Jokaisella henkilöllä on oikeus yhteen, ei-siirrettävään käyttäjätiliin. Voit luoda tilin Facebook- tai Google-tunnuksillasi tai sähköpostiosoitteellasi ja vahvistuskoodilla. Tiettyjen toimien yhteydessä, kuten vastatessasi arvostelukutsuun tai kirjautuessasi Facebookin kautta, tilisi saattaa automaattisesti luoda ja esitäyttää tietosi.

Käyttäjänimen Valinta: Sinun on valittava käyttäjänimi julkisia vuorovaikutuksia varten alustallamme, kuten arvostelujen kirjoittaminen tai kommentoiminen. Tämä käyttäjänimi auttaa muita tunnistamaan sinut. Käytä harkintaa, jos päätät käyttää oikeaa nimeäsi, koska se voi paljastaa henkilöllisyytesi. Käyttäjänimen ei tule sisältää loukkaavia tai laittomia termejä, jäljitellä muita, tai käyttää rajoitettuja nimikkeitä kuten "Guest", "Admin" tai verkkotunnusten tunnuksia.

Tilisi Vastuullisuus: Olet yksin vastuussa käyttäjätilisi turvallisuudesta ja toimista. Älä jaa tilitietojasi muiden kanssa. Jos epäilet tilisi joutuneen vaarantuneeksi, ota meihin välittömästi yhteyttä. Pidä tilitietosi, mukaan lukien sähköposti, ajantasaisena ja tarkkana. Voit itse päivittää käyttäjänimesi kirjautumalla tilillesi.

Olet vastuussa kaikista toimista tilisi kautta, mukaan lukien sisällön luominen ja vuorovaikutus muiden käyttäjien sisällön kanssa.

Henkilöllisyyden Varmistus: Voit myös valinnaisesti varmistaa henkilöllisyytesi alustallamme turvallisuuden lisäämiseksi. Tämä sisältää henkilötodistuksen valinnan, sen valokuvauksen ja selfien ottamisen. Tietojesi käsittely on turvattua ja kuvattu tietosuojakäytännössämme.

Käyttäjien Velvollisuudet

Alustallamme toimiessasi sinun on noudatettava seuraavia velvoitteita:

Alustan Käytön Noudattaminen

  • Ikäraja: Sinun on oltava vähintään 18-vuotias käyttääksesi alustaa.

  • Alustan Turvallisuus: Älä vaaranna alustamme turvallisuutta ja eheyttä.

  • Toiminnallinen Rajoitus: Vältä toimia, jotka voivat vahingoittaa alustan toiminnallisuutta tai haitata muiden käyttäjien kokemuksia.

  • Aidosta Kokemuksesta Kirjoittaminen: Vältä valheellisten arvostelujen kirjoittamista, tilaamista tai osallistumista niiden tekemiseen. Valheellinen arvostelu on sellainen, joka ei vastaa todellista kokemusta palvelusta tai ostosta tai jonka tarkoitus on harhauttaa asiakkaita tai vahingoittaa yritystä tarkoituksella.

  • Lainmukainen ja Kunnioittava Käytös: Varmista, että toimintasi alustalla ei ole harhaanjohtavaa, loukkaavaa, laitonta tai muiden oikeuksia rikkovaa. Sinun on noudatettava arvosteluohjeitamme ja sääntöjämme.

  • Kunnioittava Vuorovaikutus: Käyttäydy aina kunnioittavasti Suomiarvostelujen työntekijöitä, kumppaneita, asiakkaita ja muita käyttäjiä kohtaan. Emme hyväksy minkäänlaista väärinkäytöstä tai kiusaamista henkilökuntaamme kohtaan, erityisesti tukitiimimme kanssa vuorovaikuttaessa.

  • Markkinointirajoitukset: Et saa käyttää alustaa kirjoittaaksesi markkinointivetoisia arvosteluja tai mainostaaksesi itseäsi, palveluitasi, tuotteitasi tai yrityksiäsi.

Arvosteluohjeiden ja Käytäntöjen Noudattaminen:

Sinun on aina noudatettava arvosteluohjeitamme ja käytäntöjämme, joita saatetaan päivittää ja muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Nämä muutokset astuvat voimaan välittömästi ja koskevat sinua ilman tarvetta lisähyväksynnälle.

Omistusoikeudet:

Pidätämme omistusoikeuden kaikkeen alustallamme olevaan, lukuun ottamatta muiden omistamaa sisältöä, kuten käyttäjien jättämiä arvosteluja. Tämä kattaa kaikki oikeudet alustan suunnitteluun, koostamiseen ja visuaaliseen ilmeeseen liittyen, mukaan lukien logot, grafiikat ja tavaramerkit ("brändimme"). Et saa kopioida, jakaa, muokata tai käyttää mitään alustamme sisältöä tai brändiä ilman nimenomaista lupaamme. Tämä sisältää myös sen, ettei brändiämme tai mitään alustan sisältöä, kuten luottamuspisteitä ja käyttäjäarvosteluja, saa käyttää ilman erityistä lupaa.

Käyttäjien Tuottaman Sisällön Omistus: Pidät omistusoikeuden ja olet vastuussa kaikesta sisällöstä, jonka luot ja jaat alustallamme. Vahvistat, että sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet tällaisen sisällön tuottamiseen ja käyttämiseen. Ellei sisältöäsi poisteta arvosteluohjeidemme rikkomisen vuoksi tai ellei päätät poistaa sitä itse, se pysyy alustallamme ja voi myös näkyä kolmansien osapuolten palveluissa ja verkostoissa, kuten Googlessa, ikuisesti.

Sisällön Lisensointi Suomiarvosteluille: Kun luot, julkaiset tai näytät sisältöä alustallamme, annat meille maailmanlaajuisen lisenssin käyttää, muokata, julkaista ja esittää sisältöäsi millään rajauksilla tai korvauksilla sinulle. Tämä lisenssi sallii myös tehdä sisältösi saataville muille tahoille tai henkilöille, mukaan lukien asiakkaamme, erilaisiin tarkoituksiin, kuten syndikointiin, jakeluun, promootioon tai julkaisuihin.

Lisäksi myönnät meille oikeuden käynnistää tekijänoikeusrikkomusta koskevia toimia kaikkia niitä vastaan, jotka käyttävät sisältöäsi ilman sinun tai Suomiarvostelujen nimenomaista suostumusta sovellettavien tekijänoikeuslakien mukaisesti.

Palaute ja Ehdotukset: Arvostamme palautettasi, ideoita ja ehdotuksia alustastamme ("palaute"). Voimme käyttää palautettasi ikuisesti ilman rajoituksia tai velvoitteita kompensoida sinua. Tämä tarkoittaa, että voimme vapaasti hyödyntää, viitata ja viitata palautteeseesi parhaaksi katsomallamme tavalla.

Tuki ja Apua: Jos kohtaat ongelmia, tukikeskuksemme tarjoaa resursseja, jotka auttavat ratkaisemaan suurimman osan huolista. Jos tukikeskus ei ratkaise ongelmaasi, voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme täyttämällä asiaankuuluvan lomakkeen.

Sitoutuminen Puolueettomuuteen: Kannustamme sinua käyttämään alustaa jakaaksesi aitoja mielipiteitäsi alustallamme esiintyvistä yrityksistä. On tärkeää, että kaikki arvostelusi ja käyttäjien tuottamasi sisältö ovat aitoja ja puolueettomia, noudattaen arvosteluohjeitamme.

Yksityisyys ja Tietojen Hallinta

Alla on kuvattu, minkälaisia tietoja keräämme alustamme käytön aikana ja miten näitä tietoja hallinnoidaan.

Henkilötietojen Käsittely: Kaikki alustamme käytön yhteydessä kerätyt henkilötiedot käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Luottamuksellisten Tietojen Suojaaminen

Sitoudumme suojaamaan kaikkia jaettuja luottamuksellisia tietoja ja odotamme samaa vastineeksi.

Luottamuksellisuuden Suojaaminen: Alustamme käyttöön liittyvissä vuorovaikutuksissa voit jakaa kanssamme luottamuksellisia tietoja tai saada tietää luottamuksellisia yksityiskohtia meistä. Molemmat osapuolet sitoutuvat toteuttamaan kohtuullisia toimia suojellakseen näitä luottamuksellisia tietoja luvattomalta pääsyltä yksilöiltä, tahoilta tai kolmansilta osapuolilta, paitsi kun tiedot jaetaan kumppaneidemme kanssa tai kun palaute, joka ei katsota olevan luottamuksellista, on annettu.

Käyttäjätilin Lopettaminen ja Keskeyttäminen

Tässä kuvataan olosuhteet, joissa pääsysi alustallemme voidaan lopettaa tai keskeyttää.

Oikeutemme Lopettamiseen: Pidätämme oikeuden lopettaa tai keskeyttää pääsysi käyttäjätilillesi tai suodattaa käyttäjien tuottamaa sisältöä välittömästi, jos rikot tai uhkaat rikkoa näitä ehtoja, arvosteluohjeitamme tai käytäntöjämme.

Omat Lopettamisperusteet: Voit milloin tahansa poistaa käyttäjätilisi. Tämä toimenpide poistaa kykysi jättää arvosteluja ja kaikki olemassa olevat arvostelusi poistetaan alustaltamme.

Vastuunrajoitus

Nämä kohdat ovat oleellisia, sillä ne määrittävät vastuun ja korvausvelvollisuuden laajuuden sinun ja meidän välillämme. Kehoitamme sinua lukemaan ne huolellisesti.

Vastuun Ehdot: Olemme vastuussa vain välittömistä tappioista ja vahingoista, jotka ovat ennalta-arvattavia ja suoraan seurausta toimistamme, jos emme noudata näitä ehtoja. Olemme vastuussa enintään £100.00 (sata brittipuntaa) tiedossasi olevasta kokonaistappiotilanteesta.

Palvelun Saatavuus: Emme voi taata keskeytyksetöntä pääsyä alustallemme, joka tarjotaan "sellaisena kuin se on" -perustaisesti ilman mitään takuita.

Riitojen Ratkaisu

Tässä osiossa esitetään menettelyt riitojen ratkaisemiseksi.

Riitojen Ratkaiseminen: Useimmat ongelmat voidaan ratkaista tyydyttävästi ottamalla meihin yhteyttä täyttämällä asianmukainen lomake. Jos ongelmat jäävät ratkaisematta, sovimme, että kaikki vaatimukset käsitellään ainoastaan osiossa "Sopimusta Tehnyt Osapuoli ja Sovellettava Lainsäädäntö" (osio 26) mainitun tuomiovallan alaisessa tuomioistuimessa näiden ehtojen mukaisesti.