Kiwi

Kaikki arvostelut

Kiwi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

A
A

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Flight

  Sucks


Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Kiwi

Unelmoitko lomamatkasta johonkin lämpimään tai haluatko päästää pohjoisen kohteisiin tutustumaan luontoon? Jokaisella meillä on omat lempi matkakohteet, joihin haluamme matkustaa. Monille on myös normaalia käyttää perinteisiä matkatoimistoja ja lähteä valmiiksi mietitylle pakettimatkalle. Nämä ovat yleensä valmiita kohteita matkatoimistojen suosimissa hotelleissa tai vastaavissa lomakylissä. Onneksi tänä päivänä on myös vaihtoehtoja, jos esimerkiksi haluat lähteä matkalle pienemmällä budjetilla tai haluat itse päättää kohteen sekä majoituksen siellä. Yksi kiinnostava sivusto  on nimeltään Kiwi. Millainen matkasivusto on Kiwi? Tähän kysymykseen voit löytää helposti vastauksen muiden käyttäjien arvosteluista, jotka ovat käyttäneet palveluja ennen sinua. Arvostelu ja muiden matkaajien kokemus on helppo tapa päättää haluatko itse käyttää kyseisen yrityksen palveluita. Voit muiden käyttäjien kommenttien lisäksi tutustua seuraavaan yhteenvetoon yrityksestä Kiwi. Kerromme yleistietoa yrityksestä, miten sieltä voi tilata matkoja ja mitä tehdä jos tulee ongelmia. Tämän jälkeen pystyt varmasti tekemään oman päätöksen palvelun käytöstä.

Tietoa Kiwi
Kiwi on yksi maailman nopeiten kasvavista yrityksistä ja sen perusidea on syntynyt tavasta helpottaa edullisten lentojen löytämistä ja varaamista. Tällä hetkellä yrityksellä on yli 2500 työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 yli 1,3 miljardia. Kiwi on perustettu vuonna 2011 ja se on siitä asti kasvanut suureksi matkailuyritykseksi. Kiwin palvelut ovat käytössä koko ajan ja täällä matkan varaaminen sujuu helposti ja vaivattomasti.

Kiwi tuotteet ja palvelut
Kiwi matkanhaku palvelun käyttö on hyvin helppoa ja yksinkertaista. Voit asettaa itsellesi lähtömaan, lähtöpäivän sekä matkakohteen ja paluupäivän. Matkakohteen voi myös jättää avoimeksi, jotta saa näkyville mahdollisimman paljon erilaisia kohteita. Tämän jälkeen palvelu etsii sinulle kaikki mahdolliset kohteet ja lentojen hinnat kohteisiin. Kiwi ei ole pelkästään lentojen varaus sivusto vaan samalla sivustolla on mahdollista varata myös vuokra-auto omaan matkakohteeseen ja samalla tavalla hakea halvin hinta oman lomamatkan ajalle. Matka ei tietenkään ole mitään jos ei hanki mukaan majoitusta. Tämä onnistuu myös Kiwin sivustojen kautta ja huoneen pystyy varaamaan Kiwin yhteistyökumppanin bookingin kautta.

Jos matkanvalinnassa on vaikeuksia, voi aina tutustua Kiwi sivustojen Stories osioon, jossa on erilaisia blogikirjoituksia suosituimmista matkakohteista ja muita ehdotuksia kiinnostaviksi matkakohteiksi. Kiwin sivuilla voit myös tutustua vaihtuviin tarjouksiin ja hakea sitä kautta itselle miellyttävä matkakohde. Kun matkakohde on valittu, lentojen varaaminen onnistuu helposti ja varauksen voi maksaa suoraan sivujen kautta. Lentoihin voi varata halutut lisäpalvelut tarvittaessa. Kaikkien valintojen jälkeen voi varauksen maksaa palvelun kautta eri maksuvaihtoehtojen avulla. Näitä ovat muun muassa Visa, MasterCard, American Express ja Trustlyn pankkimaksuvaihtoehdot. 

Kiwi asiakaspalvelu toimii sivustojen kautta ohje osiossa. Täällä voit etsiä vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin. Rekisteröitymisen jälkeen voi asiakaspalveluun olla suoraan yhteydessä ja apua saa silloin huomattavasti suorempaan ja nopeammin. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Kiwi
Oletko sinä matkustanut Kiwi palvelulla tilatulla matkalla? Jos olet ja haluat jakaa kokemuksiasi muille käyttäjille voit tehdä sen Suomiarvostelut sivuilla. Arvostamme todella paljon sinun palautettasi ja sen avulla myös muut sivuston käyttäjät pääsevät lukemaan ja hyödyntämään sinun kokemuksiasi. Sivuillamme käyttäjät voivat antaa avointa ja rehellistä palautetta toimittajista ja palveluntarjoajista. Näin myös he pystyvät parantamaan omia palveluitaan. Voit myös itse hyödyntää toisten käyttäjien kommentteja ja saada vahvistusta omalle päätöksellesi. Jätä rohkeasti kommentteja sivuillemme. Miten matkasi onnistui? Saitko tarvittaessa asiakaspalvelua? Meniko kaikki suunnitelmien mukaan? Kaikki pienetkin kommentit ovat tärkeitä ja auttavat muita ppäätöksen teossa. Yhdessä voimme parantaa ostamiemme palveluiden laatua.