YOU TRAVEL

Kaikki arvostelut

YOU TRAVEL

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Alppimatkat

Alppimatkat

0 arvostelut

Arvostelut Alppimatkoista Kiinnostaako päästä matkustelemaan Alpeille, mutta olet varsin uusi asiassa, etkä oikein tiedä,...

Logo Flixbus

Flixbus

0 arvostelut

Vuoden 2020 pandemian ja muiden kriisien myötä lentomatkustaminen on hankalampaa, koska se on kalliimpaa ja joutuu alistumaan kohtuuttomi...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

YOU TRAVEL

Oletko aina haaveillut matkustaa Afrikkaan ja nähdä se sellaisena kuin se on? Suurin osa Afrikasta kertovista uutisista antaa maanosasta huonon kuvan, mutta Afrikka on paljon enemmän kuin mitä muut pitävät sitä. Afrikka on täynnä erilaisia turistikohteita, jotka ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia sekä vierailijoille että ulkomaalaisille. Youtravel.me on yritys, joka tarjoaa asiantuntevia matkapalveluja asiakkailleen, jotka aikovat lähteä lomalle. Youtravel.me:n riippumattomien asiakasarvostelujen lukeminen täältä on yksi tällainen tapa oppia lisää yrityksestä.

Tietoa yrityksestä Youtravel.me 
Youtravel.me on vuonna 2018 lanseerattu matkapalveluyritys, jonka avulla tuhannet asiantuntijat voivat luoda matkoja, rekrytoida ryhmiä, matkustaa yhdessä ympäri maailmaa. He väittävät, että matkojen varaaminen heidän alustallaan on helppoa. Youtravel.me:n hakualgoritmi tarjoaa heille mahdollisuuden valita sopivimman matkan haluamansa tyypin, mukavuuden ja aktiviteettien mukaan. Perustajat Olga ja Ivan ovat matkustaneet yli 35 maahan. Seikkailun innoittamina he suunnittelevat monimutkaisia matkareittejä, jotta he voisivat kokea paikat mahdollisimman täydellisesti. Mutta eräänä päivänä asiat muuttuivat huonompaan suuntaan. He kohtasivat jokaisen matkailijan painajaisen samassa paikassa: lentojen myöhästymiset, pettymykset matkaoppaille, paikallisten "asiantuntijoiden" hienostelu ja tunne, että heidän unelmamatkansa oli vaarassa. Takaisin hotellissa he lupasivat, etteivät enää koskaan kokisi mitään vastaavaa. Niinpä he etsivät palvelua, joka ratkaisisi heidän ongelmansa - ja huomasivat, ettei sellaista ollut olemassa.

Youtravel.me:n tuotteet ja palvelut
Oletko ajatellut lähteä matkalle Venäjälle ja pohdit, kuinka ylivoimaisia kustannuksia saatat hankkia tällaisille matkoille lähtemisestä? Silloin sinun täytyy kokeilla Youtravel.me-sivustoa, sillä se tarjoaa erilaisia matkatarjouksia. Joitakin heidän muita matkapalvelujaan ovat muun muassa matkat Afrikkaan, safarit, talvi Baikalilla, Lycian way -matkat, safarit Tansaniassa, joogamatka, matka Kappadokiaan, matkat huhtikuussa ja koko valikoima heidän tarjoamiaan matka- ja matkapalveluja. Matkustaminen ja seikkailu eivät ole vain jonnekin uuteen paikkaan menemistä. Syvät yhteydet tekevät syvällisempiä kokemuksia, eikö niin? Olga ja Ivan kehittivät tämän ajatuksen ja paljon työtä tekemällä räätälöidyn, teknisesti tuetun palvelun, joka yhdistää matkailijat kokemuksiin, seikkailuihin ja paikallisiin asiantuntijoihin eri puolilla maailmaa. Kaikki tämä tarjoaa samalla paikallisten ja riippumattomien oppaiden laatimia mielenkiintoisia matkasuunnitelmia. Kaikki alkoi kahden hengen tiimistä. Nykyään YouTravel.Me:ssä työskentelee yli 50 työntekijää, jotka ovat yhtä intohimoisia matkustamisesta kuin asiakkaatkin. Yritys kertoo, että YouTravel.me tarkistaa jokaisen matka-asiantuntijan etukäteen, jotta varaus ja ennakkomaksu ovat huolellisesti turvallisia ja taattuja.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä yritykselle Youtravel.me
Suunnitteletko sinä lomamatkaa? Mikä on mielestäsi paras aika matkustaa? Pidätkö enemmän isoista resorteista vain pienimmistä hotelleista? Varaatko sinä lisäpalveluita lomasi yhteyteen kuten lentokenttäkuljetuksia tai aterioita, kuten aamiaisen, puolihoidon tai all inclusiven? Vai vierailetko mieluummin paikallisissa ravintoloissa? Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu ja mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Kävitkö lomamatkalla, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Anna arvostelu nyt. Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi retkiä, vierailukohdetta tai nähtävyyksiä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen elämys Youtravelin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Kuka suositteli sinulle Youtravel.me-sivustoa? Mitä heidän matkapalvelujaan olet käyttänyt aiemmin? Miten kuvailisit kokemuksiasi? Käyttäisitkö heidän palveluitaan uudelleen, jos sinun pitäisi? Koitko heidän kanssaan asioidessasi jumiutumista? Kannattaako heidän palvelujaan suositella ystävillesi ja kollegoillesi? Palautteesi on erittäin tervetullutta.