Infobus

Kaikki arvostelut

Infobus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Infobus

Polttaako maa jalkojen alla siinä määrin, että olisi tarve päästä matkalle? Matkalle lähteminen voi olla tehokas tapa irrottautua arjesta ja koittaa jotakin uutta – ei siis ihmekään, että matkailu on niin monien ihmisten suosimaa ajanvietettä. Kaikki ei kuitenkaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä matkailu voi monesti aiheuttaa rentoutumisen ohella myös harmaita hiuksia. Etenkin sopivan ja edullisen matkustustavan löytäminen ei aina ole helppoa. Tähän tarpeeseen pyrkivät Infobusin kaltaiset yritykset vastaamaan. Infobus järjestää matkan aikana tarvittavat siirtymiset asiakkaan puolesta ja siten helpottaa matkaanlähdön prosessia. Tässä yhteenvedossa saat tietää, millainen yritys Infobus on ja oheisista arvosteluista voit lukea, mitä muut kuluttajat ja matkailijat ajattelevat Infobusista ja sen palveluista.

Tietoa Infobusista
Infobus on kansainvälinen matkailualan yritys. Se perustettiin vuonna 2002 ja operoi useammasta slaavilaisen maailman maasta käsin. Yrityksellä on toimipisteet Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Tšekissä. Nykyisellään toimipisteet on sijoitettu (samassa järjestyksessä) Smolenskiin, Minskiin, Lviviin ja Prahaan. Vaikka firma onkin nykyisellään varsin kansainvälinen, ei sen verkkosivuja ole valitettavasti ainakaan vielä mahdollista käyttää suomeksi. Kyseessä on tietotekniikkaan erikoistunut firma, joka kehittää alustoja matkailun ja lipunmyynnin helpottamiseksi sekä kommunikaation suoraviivaistamiseksi asiakkaan ja matkalippuja myyvän yrityksen välillä. Tämän yritys määrittää vielä erikseen selventäessään, mitä he pitävät missionaan: yksinkertaisen ja helppokäyttöisen matkustusjärjestelmän tarjoamista, joka mahdollistaa eri kulkuneuvojen yhdistämisen. Se, missä määrin Infobusin missio toteutuu käytännössä, selvinnee asiakasarvosteluista, joita sinua ennen sivustollemme saapuneet lukijat ovat toivon mukaan jättäneet.

Infobusin tuotteet ja palvelut
Yrityksen merkittävin tuote on niin sanottu Bussystem, joka edistää kommunikaatiota matkailijoiden ja kuljetuspalveluntarjoajien välillä. Palveluntarjoajien päässä Infobusin palvelu on käytännössä se, että he auttavat palveluntarjoajaa reittien hallinnoimisessa, lipunmyynnissä sekä antavat palveluntarjoajalle raportteja kuljetuspalvelun toiminnasta. Myös verkkosivujen kehitys kuuluu Infobusin toimialaan. Entäpä me kuluttajat, millaisia palveluja Infobus tarjoaa meille? Kuluttajalle palvelu tarkoittaa matkalle tarvittavien lippujen varaamisen helpottamista muutamalla eri tavalla. Infobus-järjestelmä mahdollistaa matkalippujen ostamisen etänä verkkokaupoille tyypillisen maksujärjestelmän kautta, joten ostokset voi tehdä kotisohvalta käsin. Tämä on toki nykyään mahdollista myös kuljetuspalveluntarjoajien omien verkkosivujen kautta. Sen sijaan Infobusin markkinavaltti löytyy eri matkustusmuotojen yhdistämisestä. Siinä missä yksittäinen palveluntarjoaja tyypillisesti myy vain yhteen kulkuneuvoon sopivia lippuja, tarjoaa Infobus nimestään huolimatta muitakin kuin vain bussilippuja. Infobusin verkkosivuilta on mahdollista ostaa bussi-, juna- ja lentolippuja. Siten lippuostokset on halutessaan mahdollista keskittää yhteen paikkaan Infobusin palveluja käyttämällä. Lisäksi sivusto vertailee puolestasi eri palveluntarjoajien senhetkisiä hintoja ja ehdottaa sinulle siten edullisinta saatavissa olevaa vaihtoehtoa.

Infobus matkanjärjestäjänä
Infobus muistuttaa matkanjärjestäjäpalveluita tarjoavaa yritystä sikäli, että se tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun matkailijan tarpeisiin, kun hänen pitää liikkua paikasta toiseen. Eroavuus on kuitenkin siinä, että Infobus ei järjestä aktiviteetteja tai muutenkaan organisoi matkaa. Kyseessä on puhtaasti kuljetusvälineisiin tarvittavien lippujen varaamiseen tarkoitettu palvelu. Lopuksi mainittakoon, että Infobusilla on myös oma bonusohjelmansa asiakkaille, jotka käyttävät yrityksen palveluita.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Infobusin asiakkailta
Kun olet lukenut tämän yhteenvedon ja ohesta löytyvät arvostelut, on sinulla toivon mukaan selkeä kuva Infobusin toiminnasta, joka on lähestulkoon verrattavissa omakohtaiseen kokemustietoon. Mikään ei toki voita omaa kokemusta ja siksi pyydämmekin, että jos päätät asioida Infobusin kanssa, jätät tälle sivulle myös oman arvostelusi yrityksestä. Hyvän matkailuyrityksen löytäminen ei aina ole helppoa etenkin huomioon ottaen vaihtoehtojen määrän, joten itsesi jälkeen sivustolle saapuvat lukijat arvostavat varmasti apuasi. Me toivotamme sinulle hyvää matkalippujen etsintää ja jos kaikki menee hyvin, myös hyvää matkaa!