Rail Europe

Kaikki arvostelut

Rail Europe

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

Rail Europe

Mietitkö juna- tai bussimatkan varaamista Euroopan eri kaupunkien välille? Juna- ja bussilippuja tarjoavia verkkosivuja on paljon ja on tärkeää lukea arvosteluja eri yrityksistä. Näin selvität, mistä löytäisit sinulle parhaan palvelun. Etenkin juna- ja bussilippuja etsiessä on hinnan lisäksi tärkeää huomioida, minkälaisia peruutus- ja vaihtokäytäntöjä yrityksillä on. Matkailu -kategorian alta voit löytää arvosteluja ja kokemuksia eri varausyhtiöistä, niin löydät sinulle parhaimman lippujen varausyhtiön.

Mikä Rail Europe on?

Rail Europe on kansainvälinen juna- ja bussilippujen varausyhtiö. Se tarjoaa kuluttajille keinon varata juna- ja bussimatkoja Euroopan eri kaupunkien välille yhden verkkosivun alla. Rail Europe perustettiin vuonna 1932 New Yorkissa, mutta sen pääkonttori sijaitsee nykyään Pariisin lähellä La Defensessä. Rail Europen alkuperäinen missio oli mainostaa Ranskan rautatiereittejä yhdysvaltalaisille matkustajille. Kuitenkin vuosien saatossa Rail Europe on lisännyt tarjoamaansa ja nykyään yrityksen sivuilta voi varata juna- sekä bussimatkoja läpi Euroopan. Rail Europe on laajentanut myös toiminta-aluettaan. Aluksi yritys alkoi tarjoamaan lippuja myös Austaliaan ja Etelä-Amerikkaan, mutta tänä päivänälippuja voi ostaakansainvälisesti Euroopan eri kaupunkien välille heidän verkkosivuiltaan. Rail Europen tavoitteena on auttaa matkustajia pääsemään haluamiinsa kohteisiin helposti ja nopeasti. 

Mitä tuotteita ja palveluita Rail Europe tarjoaa? 

Rail Europen kautta voit ostaa juna- ja bussilippuja sekä junakortteja Euroopan eri kaupunkien välisiin matkoihin verkossa. Osto alkaa etsimällä mahdolliset reittivaihtoedot haluamasi lähtökaupungin ja määränpään välille. Sinun tulee myös valita mihin ostajaryhmään kuulut: aikuinen (26–59-vuotias), seniori (yli 60-vuotias) vai nuori (0–25-vuotias). Haun avulla löydät mahdolliset juna- ja bussireitit, joista voit valita sinun aikatauluusi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit myös valita, minkä paikan haluat junasta tai bussista varata. Lopuksi sinun tulee maksaa lippu.

Maksutapana Rail Europen verkkosivuilla käy American Express Mastercard tai Visa. Voit valita, haluatko maksaa hinnan euroissa, Britannian punnissa, Yhdysvaltain dollareissa vai Kanadan dollareissa. Maksun jälkeen, Rail Europe toimittaa liput sinulle sähköisesti. Ostoksen voi tehdä myös Rail Europen sovelluksen kautta, jonka voi ladata Google Play kaupasta tai Applen App Storesta. 

Suosituimpia matkoja Rail Europen sivuilla on muun muassa Lontoosta Amsterdamiin Lontoosta Pariisiin ja Pariisista Geneveen. Löydät kuitenkin myös muut matkat hakemalla eri lähtö- ja määränpääkaupungeilla. Rail Europen varauspalvelu kattaa Euroopan yleisimmät junayhtiöt mukaanlukien Deutsche Bahn, Ouigo, Renfe, SNCF ja Eurostar. 

Voiko Rail Europen kautta varttuja lippuja vaihtaa?

Voit vaihtaa ostamasi junaliput Rail Europen verkkosivuilla. Lipun vaihtaminen saattaa maksaa riippuen valitsemastasi lipputyypistä, mutta vaihdon hinta selviää Rail Europen verkkosivuilta kyseisen lipun tiedoista. Voit pyytää yritystä vaihtamaan matkapäivät tai matka-ajan ja sitten Rail Europe kertoo kuinka paljon tämä sinulle maksaa. Mikäli haluaisit peruuttaa matkasi kokonaan, voit myös joissain tapauksissa perua junalippusi ja saada rahattakaisin. Tämä kuitenkin riippuu juna- tai bussiyhtiöstä sekä valitsemastasi lipusta. Löydät Rail Europen verkkosivuilta ohjeet, miten toimia kunkin yhtiön kohdalla. Lisäksi, mikäli matka peruuntuu junayhtiön toimesta, voit pyytää lipun hinnan palautusta Rail Europen verkkosivuilla. Junamatkustamiseen, viivästyksiin ja turvallisuuteen pätee yleisesti EU:n junamatkustajan oikeudet, joihin kannattaa tutustua etukäteen.

Kokemuksia lippujen varaamisesta Rail Europen kautta

Onko sinulla kokemuksia juna- tai bussilippujen varaamisesta Rail Europen kautta? Haluaisimme kuulla minkälainen kokemus juna- ja bussilippujen varaaminen yrityksen verkkosivujen tai sovelluksen kautta oli. Löysitkö haluamasi juna- tai bussivaihtoehdon helposti? Pitikö sinun muuttaa matkapäiviä ja miten se onnistui? Vai peruuntuiko matka jostain syystä ja saitko rahasi takaisin? Kirjoita arvostelu yrityksestä ja kerro kokemuksestasi!

Onko Rail Europe luotettava yritys? Lue muiden kokemuksia juna- ja bussilippujen varaamisesta Rail Europen kautta Suomiarvostelut -verkkosivuilla.