Agoda

Kaikki arvostelut

Agoda

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Agoda

Monet meistä matkustavat usein ympäri maailmaa tai vaikka pelkästään kotimaassa. Tiedämme, että majoituksen varaamiseen on nykypäivänä saatavilla paljon vaihtoehtoja. Majoituksen voi varata suoraan hotellin sivuilta tai käyttää kolmannen osapuolen sivustoa, josta voi huoneen varata jopa edullisempaan hintaan. Tällaiset kolmannen osapuolen sivustot tarjoavatkin usein edullisempaan majoitusta kuin suoraan hotellin sivuilta varattu majoitus. Onko nämä kolmannen osapuolen sivustot turvallisia? Saako niiden kautta oikeasti varattua edullisemman majoituksen ja sisältääkö se kaiken saman kuin perinteisellä tavalla varattu huone. Paras tapa saada selville palvelun toimivuus on lukea toisen käyttäjän arvostelu. Toisen kokemus esimerkiksi hotellin ja varauspalvelun toiminnasta on nopea tapa saada tietää kannattaako palvelua käyttää? Toiseksi voit myös tutustua eri vaihtoehtoihin SuomiArvostelut sivustolla. Kerromme tällä sivulla tällaisesta sivustosta nimeltä Agoda. Minkälainen yritys se on ja miten sen kautta onnistuu majoituksen varaaminen? Miten olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos varauksen kanssa on ongelmia. Lue lisää alapuolelta tai käyttäjien kommenteista ja tee oma päätöksesi haluatko käyttää Agoda yrityksen palveluita.

Tietoa Agoda
Agoda sivusto on osa Booking Holdings Inc:tä, joka on markkinajohtaja verkossa olevan matkustus ja niihin liittyvien palveluiden osalta. Agoda Company Pte. Ltd on Singaporelainen yritys, jossa sijaitsee myös yrityksen päätoimipaikka. Sillä on useita eri maissa olevia toimipisteitä tai sivustoja muun muassa Iso-Britanniassa, Hong Kongissa, Unkarissa, Japanissa sekä esimerkiksi Malesiassa. Agoda tarjoaa online-alustan, jossa vois selata majoituksia ja varata niitä. Tietod perustuvat toimittajien tietoihin, joihin yleisesti Agodalla on suora yhteys. Yritys tekee yhteistyötä myös muiden yritysten kanssa kuten Booking.com.

Tuotteet ja palvelut Agoda
Agodan verkkosivuilta voit selata eri tyyppisiä majoituspaikkoja vaikka väliaikaisia asuntoja. Näihin kuuluvat esimerkiksi hotellit, hostellit, huoneistot, aamiaismajoitukset, vuokrahuoneet, mökit, majatalot sekä erilaiset niihin yhditettävät palvelut. Selaamisen lisäksi voi kyseisiin majoituksiin varata itselleen ajankohdan majoittumiselle. Palvelussa on myös mahdollista varata lennot haluttuun kohteeseen, josta on varannut majoituksen. Kohteita voi selata palvelussa kohteiden kautta tai valita valmiita ehdotuksia matkakohteiksi ja majoitukseksi. 

Varaaminen tapahtuu asettamalla haluttu kohde ja ajankohta palveluun, ja sen jälkeen aloittaa haku. Palvelu etsii majoituksen parhaimmalla hinnalla. Tämän jälkeen voit valita haluamasi majoituksen ja siirtyä vahvistamaan majoitusvarauksen. Varauksen voi maksaa verkkokaupassa heti PayPalin kautta tai siirtää maksun myöhemmäksi. Majoituksen varauksen jälkeen voi siirtyä varaamaan tarvittavat lennot haluttuun kohteeseen. Varaaminen tapahtuu samalla tavalla kuin majoituksen kanssa, ja lennot voi myös maksaa heti tai myöhemmin palvelun kautta. 

Tukea varauksiin ja matkustamiseen saa AGodan sivuston tukiosiosta. Täältä löytyy usein kysyttyjen kysymysten osio, jossa on vastauksia varauksien tietojen etsimiseen peruutuksiin, varauksen muokkaamiseen ja erityispyyntöihin. Palveluiden kuten peruutuksen käyttö vaatii Agoda sivuille oman asiakatilin perustamisen, jossa myös varauksia hallitaan. Kun asiakas kirjautuu omalle tillilleen voi sieltä tehdä toimenpiteitä omalla majoitus tai lentovaraukselle. Tukiosiossa on myös käytössä chat palvelu, josta voi pyytää apua, jos sitä ei heti löydä muualta tukisivustolta.

Suositukset, valitukset ja vinkit Agoda
Miten olet onnistunut oman varauksesi kanssa Agoda palvelun kautta? Jos olet käyttänyt palvelua me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla kokemuksistasi. Toimiko palvelu kuten se lupasi? Oliko kaikki kunnossa kun saavuit lomakohteeseen? Tällaiset palautteet ja kommentit ovat erittäin tärkeitä myös muille käyttäjille. Jos palvelu on ollut hyvä ja toimiva, helpottaa se myös toisten käyttäjien päätöstä käyttää kyseitsä palvelua. Jos kokemuksesi ei ole ollut onnistunut, auttaa se myös paleluntarjoajaa tekemään tulevaisuudessa asiat paremmin. Kerro siis omat kokemuksesi meille tai lue muiden käyttäjien kokemuksista ja tee sen jälkeen oma päätöksesi palvelun käytöstä.