Omio

Kaikki arvostelut

Omio

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Omio

Oletko lähdössä reissuun? Matkasuunnittelu on hauskaa, mutta vaihtoehtoja on kuitenkin todella paljon. Lisäksi eri kohteisiin voi myös matkustaa todella monella eri tavalla. Voit matkustaa lentäen, junalla, bussilla, lautalla tai vuokrata vaikka auton. Eri vaihtoehtojen vertailuun onkin kehitetty monia ratkaisuja. Näistä yksi on Omio. Omio tarjoaa matkavertailuun sekä niiden varaamiseen ratkaisun. Omion verkkosivuilta voi etsiä lentoja, junia tai busseja. Näin voit verrata niitä ja löytää sinulle parhaimman vaihtoehdon. Onko Omio luotettava? Uskaltaako Omion sivun kautta varata esimerkiksi junia? Voiko ostettuja lippuja palauttaa? Lue Suomiarvostelut -verkkosivuilta muiden käyttäjien kokemuksia Omiosta ja heidän verkkosivustaan. Löydät Suomiarvostelut -sivuilta arvosteluja eri yrityksistä, jotta tiedät minkä yritysten kanssa kannattaa asioida ja mitä yrityksiä kannattaa välttää.
 
Mikä on Omio?
Omio on saksalainen netissätoimiva matkavertailu ja -varaussivusto. Se on perustettu vuonna 2012 ja toimi alun perin nimellä GoEuro. Yrityksen perustaja on Naren Shaam ja sen pääkonttori on Berliinissä. Omiolla on yhteensä yli 300 työntekijää ja sen verkkosivu toimii 15 maassa ympäri Eurooppaa. Sivusto on saatavilla usealla eri kielellä esimerkiksi englanniksi, saksaksi, espanjaksi ja myös suomeksi. Yrityksen osti vuonna 2019 australialainen matkailusivusto Rome2Rio ja tällöin sivu brändättiin uudelleen ja nimettiin GoMoresta Omioksi.
 
Sivu toimii Euroopan lisäksi myös Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Omion missiona on voimaannuttaa asiakkaita tarjoamalla matkoja, jotka liikuttavat. Yritys yhdistää yli 1 000 liikennetoimijaa kuten junayrityksiä, bussiyrityksiä, lauttoja, autoja ja lentokoneita yhden verkkosivun alle.
 
Mitä Omio tarjoaa?
Omion verkkosivuilla voi verrata eri matkailuvaihtoehtoja sekä myös varata niitä. Se kattaa yli 207 eurooppalaista lentokenttää, yli 10 000 bussipysäkkiä ja yli 20 000 juna-asemaa. Sen avulla voitkin siis verrata ja varata niin lentoja, bussimatkoja kuin myös junamatkojakin.

Voit verkkosivuilla valita mistä, minne olet menossa. Sitten voit hakea mitä vaihtoehtoja sinulla olisi matkan taittamiseen. Hakutulokset näyttävät sinulle eri vaihtoehdot, niiden kestot ja myös hinnan. Näin voit vertailla mikä vaihtoehdoista olisi sinulle paras. Voit myös varata lipun suoraan Omion verkkosivuilta. Liput näkyvät näin sinun tililläsi. Voit myös halutessasi ladata heidän sovelluksensa, jolloin pystyt käyttämään palvelua puhelimellasi. Lentoja, junamatkoja ja bussimatkoja vertaillessa kannattaa huomioida mihin aikaan matkustat. Usein esimerkiksi viikonloppuisin matkat ovat kalliimpia kuin arkisin.
 
Voiko Omiosta ostettuja lentoja peruuttaa?
Jos ostat lipun Omion kautta, voit Omion sivuilta tarkistaa minkälainen peruutusoikeus lipussa on. Se löytyy ’Omat varaukset’ kohdan alta. Näet minkälainen peruutusoikeus lipussa on sekä kuinka paljon saisit rahapalautuksena takaisin. Jos päätät peruuttaa lipun, voit myös tehdä sen samasta paikasta. Huomaa kuitenkin, että lippu on peruutettavissa vain, jos ostit lipun, jossa on peruutusturva. Halvimpaan lippuvaihtoehtoon ei usein sisälly peruutusmahdollisuutta.

Kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia Omio yrityksestä
Oletko löytänyt bussin, junan tai lennon Omion verkkosivuilta? Oliko sivuston käyttäminen helppoa ja oliko se luotettava? Löysitkö sieltä parhaat tarjoukset vai päädyitkö etsimään jostain muualta? Miten varaus tai peruutus onnistui? Me haluamme kuulla kokemuksistasi, ajatuksistasi ja arviostasi Omio -sivuston käyttämisestä. Kerro meille risut ja ruusut! Jakamalla ne, voit auttaa muita kuluttajia selvittämään onko yritys luotettava ja kannattaako sen verkkosivua käyttää matkavertailuun ja matkojen varaukseen.
 
Oletko puolestaan etsimässä juna-, bussi tai lentomatkaa Omion sivuilta? Lue muiden käyttäjien kokemuksia yrityksestä ja heidän palvelustaan ennen kuin itse varaat sitä kautta. Näin tiedät, kannattaako Omion käyttäminen ja onko se luotettava yritys.