Trainline

Kaikki arvostelut

Trainline

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

Trainline

Nykypäivän pakettimatkoille on tullut kilpailijaksi omatoimimatkat. Omatoiminen matkustaminen oli viime vuosituhannella huomattavasti suositumpaa kuin nykyisin mutta internetin kasvun kautta myös vaihtoehdot omatoimimatkojen järjestämiseen ovat lisääntyneet. Oletko sinä joskus matkustanut junalla Euroopassa? Ne voivat olla edullinen vaihtoehto valmiille pakettimatkalle. Jos olet, niin tiedät varmasti, miten hieno kokemus se voi olla. Verkossa on tarjolla useita eri yrityksiä, jotka tarjoavat matkojen varausjärjestelmiä esimerkiksi junamatkojen varaamiseen. Millaista palveluntarjoajaa kannattaisi käyttää? Sitä voi helposti selvittää lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia palveluntarjoajista. Arvostelu on helppo tapa saada selville millaisesta toimittajasta on kyse ja onko palvelut turvallisia käyttää. Voit tutustua tällaisiin yrityksiin SuomiArvostelut verkkosivuilla. Haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa erilaisista yrityksistä ja palveluntarjoajista. Tällä sivulla tutustumme Trainline nimiseen yritykseen. Kerromme mitä palveluja se tarjoaa ja miten palveluita voi ostaa? Lisäksi saat tietoa miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Näiden tietojen jälkeen voit itse tehdä päätöksen haluatko ostaa palveluja Trainline verkkosivuilta.

Tietoa Trainline
Trainline kertoo verkkosivuillaan olevansa Euroopan johtava juna- ja bussimatkoja tarjoava verkkoalusta. Palvelun kautta saat yhteyden yli 270 operaattoriin 45 eri maassa, joilta voit varata matkoja ja ostaa lippuja. Yritys Trainline.com Limited on rekisteröity Englantiin ja Walesiin ja sen pääpaikka sijaitsee Lontoossa. Yrityksellä on yli 600 työntekijää yli 40 maassa ja se on perustettu jo vuonna 1997 ja siitä asti on toimittanut matkavarauksia asiakkailleen. 

Tuotteet ja palvelut Trainline
Trainline verkkosivuilla on varausjärjestelmä, jonka kautta asiakas voi varata omat juna- tai bussimatkat ympäri Euroopan. Palvelussa voi verrata lippujen niin juna- kuin bussilippujen hintoja ja valita niistä parhaimmat. Varausjärjestelmässä on kohteita yli 45 maassa ja palveluita käyttää yli miljoona ihmistä päivittäin. 

Matkojen varaaminen onnistuu järjestelmässä asettamalla lähtöpaikka ja kohdekaupunki hakukenttään. Samalla tulee valita, millaisen matkan haluaa, yhden, edestakaisen tai avoimella paluulla olevan matkan. Matkustuspäivät, kellonajat ja henkilömäärät vaaditaan myös, jotta liput voidaan laskea kaikille matkustajille. Tämän jälkeen järjestelmä etsii kaikki vaihtoehdot niin junille kuin bussille käyttäjän näkyville. Tämän jälkeen voi valita haluamansa matkan ja edetä valitsemaan matkan muut lisätiedot kuten paikkatiedot ja tyypit. Haluamansa valinnan jälkeen voi edetä maksamaan matkan kassalle. Matkan voi maksaa eri maksutapojen avulla. Saatavilla on perinteiset pankki- ja luottokorttimaksut, PayPal, Apple Pay, Google Pay ja Sofort Saksassa ja Ideal Hollannissa.

Trainline verkkopalvelusta löytyy asiakaspalvelu sivusto, jossa on saatavilla artikkeleita ja ohjeita erilaisille osa-alueille kuten liput ja palautukset, aikataulut, maksut, lippujen hinnat ja monia muita aiheita. Voit myös selata ohjeita riippuen, mistä maasta matkustat. Asiakaspalveluun voi olla myös yhteydessä verkkolomakkeen avulla, jossa tulee täyttää omat sähköposti sekä lipputiedot, jonka jälkeen pääsee käsittelemään asiaa asiakaspalvelun kanssa.

Suositukset, valitukset ja vinkit Trainline
Oletko sinä matkustanut junalla Euroopassa? Oletko varannut matkan Trainline palvelun kautta? Me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla kokemuksistasi. Palautteestasi on hyötyä toisille käyttäjille, jotka suunnittelevat junamatkaa Euroopassa. Voit myös itse tutustua toisten käyttäjien palautteisiin. Sivuillamme kaikki käyttäjät voivat antaa rehellistä palautetta palveluntarjoajien toiminnasta. Voit myös vertailla vastaavanlaisia yrityksiä sivuillamme. Yritysten vertaaminen kannattaa ja voit niitä vertailemalla löytää itsellesi kaikkein parhaimman toimittajan ja kaikkein parhaimmat tarjoukset. Lisäksi suosittelemme, että käyt palveluntarjoajan verkkosivuilla tutustumassa palvelun käyttöehtoihin. Lukemalla käyttöehdot tarkasti voit välttyä mahdollisilta yllätyksiltä, joista ei aina mainita suoraan palveluntarjoajan verkkosivuilla. Jätä siis omat kommenttisi meidän sivuillemme tai lue muiden käyttäjien kokemuksista.