21 yritystä

Kaupunkilomat

...

  Kaupunkilomat


  Suuri osa Suomen väestöstä on jossain vaiheessa käynyt viikonloppulomalla tai kaupunkimatkalla, ja joukossa on niitä, jotka lähtevät matkalle vähintään kerran vuodessa. Monet ihmiset etsivät parhaita alennuksia ja erikoistarjouksia löytääkseen mahdollisimman edullisen viikonloppuloman. Se on melko loogista, koska lyhyemmät viikonloppumatkat ovat usein spontaaneja ja niille ei ole erikseen mietitty lomabudjettia. Lapsiperheet käyvät usein mökeissä ja bungaloweissa, joihin mahtuu koko perhe. Sinkut ja pariskunnat valitsevat yleensä viime hetken matkan Lontooseen, Pariisiin, Amsterdamiin, Berliiniin tai Roomaan.

  Muita suosittuja kohteita ovat Barcelona ja Madrid. Viime vuosina myös Hampurin ja Münchenin joulumarkkinoista on tullut uskomattoman suosittuja. Jos sinun pitäisi valita - minne menisit? Jos päätät tehdä varauksen, minkä matkanjärjestäjän kautta kannattaa matka varata? Aiotko ostaa lentoliput suoraan lentoyhtiöltä vai onko parempi mennä matkatoimistoon ja suunnitella koko viikonloppu kerralla? Olemme tehneet yleiskatsauksen kaikista matkailuyrityksistä, jotka tarjoavat kaupunkimatkoja ja -lomia. Lue kokemuksia, mielipiteitä ja arvosteluja. Palatessasi kotiin matkaltasi olet tervetullut jättämään oman arvostelusi.

  Kaupunkilomat

  Kaikki matkat Etelä-Italiasta esimerkiksi kylmään mutta kauniiseen Osloon, on helposti saatavilla sinulle, joka on valmis tekemään viikonloppumatkan lentäen. Ehkä uuden vuoden juhlien aikana tai kesäkuukausina? Vai onko kyseessä spontaani matka? Voi olla helpompaa tehdä spontaani päätös ja lähteä yhtäkkiä matkalle. Mutta minne kannattaisi lähteä? On olemassa monia sivustoja, jotka suosittelevat sinulle sopivia kohteita.

  Jos haluat lähteä johonkin suureen kaupunkiin, lentoja on yleensä saatavilla suuria määriä ja usein pääkaupunkeihin on halpoja lippuja saatavilla. Silloin kannattaa tarkastella myös muita lennon ehtoja kuin vain pelkästään hintaa. Jos aiot matkustaa viikonloppuna, et halua lähteä lennolle, joka kestää 32 tuntia, etkä halua mennä junalla, joka pysähtyy liian monessa paikassa. Nämä ovat asioita, jotka voit selvittää suoraan verkkosivustolta, mutta aina ei ole niin helppoa tietää, miten sinua asiakkaana kohdellaan ja mitä ehtoja todella sovelletaan matkan aikana. Sivumme ovat täällä sinua varten, jotta voisit löytää oikean vaihtoehdon!