Interhome

Kaikki arvostelut

Interhome

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

E
Esko, Juha ja Jukka
Varasimme kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen huoneiston Marbellassa Interhomen kautta. Asunto oli erittäin siisti, vastasi täysin luvattua. Meillä oli ongelmia wifin kanssa - omaa osaamattomuutamm...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  loma-asunto La Maestranda Marbella

  Varasimme kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen huoneiston Marbellassa Interhomen kautta. Asunto oli erittäin siisti, vastasi täysin luvattua. Meillä oli ongelmia wifin kanssa - omaa osaamattomuutamme - korjaus tapahtui heti kun pyysimme. Avaimen saanti ja luovutus toimi hyvin. Suosittelen kaikille jotka harkitsevat loma-asunnon vuokraamista. Kympin juttu.


Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Interhome

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi voivansa levätä loppupäivän hyvillä mielin, mahdollistaa nykyaikainen etätyö sen, että vielä virallisen työajan päätyttyäkin löytyy aina jotain tehtävää. Tämä johtaa osaltaan tiettyyn syyllisyyden tunteeseen silloin, kun koittaa levätä kotona tietokoneen ja älypuhelimen ollessa ulottuvilla.
Onkin varmaan totta, että meistä moni kaipaisi lomaa jonnekin kauemmas, jossa ihmisten ja autojen ohikulku elämän äänineen ei muistuttaisi koko ajan kaikesta siitä työstä, jota voisimme olla tekemässä. Maijoitusmuodoista tällaiseen matkailuun ehkä sopivimpia ovat erilaiset lomatalot ja -huoneistot, joita voi nykyään vuokrata myös verkon kautta.
Yksi tällaisen majoituksen vuokraukseen keskittyvistä netin matkatoimistoista on eurooppalaisjätti Interhome. Mutta miten onnistuu huoneen vuokraus käytännössä? Vastaako majoitus sitä siisteyden tasoa, joka nettisivuillakin luvataan? Entä kuinka sujuvaa on avainten palautus? Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat vastauksen asiakkaiden arvosteluja lukemalla.


Tietoa Interhome -yrityksestä
Interhome AG on eurooppalainen matkatoimisto, joka keskittyy etenkin lomatalojen ja -huoneistojen vuokraamiseen. Se perustettiin Lontoossa vuonna 1965, joskin nykyään yrityksen päätoimisto sijaitsee Zürichissa, Sveitsissä. Sivuston tarjontaan kuuluu jo yli 50 tuhatta lomatonttia 31 eri maassa, ja sen kautta majoituksen saa yli 553 tuhatta matkailijaa vuodessa. Yritys työllistää noin 340 työntekijää.
Nykypäivänä yrityksen omistaa Hotelplan Holding AG, jonka puolestaan omistaa Migros, Sveitsin suurin kaupanalan yritys. Interhomen tarjontaan kuuluvat niin kaupunki-, maaseutu- kuin meritontitkin, ja useiden vuosikymmenten kokemuksesta on etua etenkin silloin, kun asiakas kaipaa neuvontaa matkansa järjestelyssä.


Interhome palvelutarjonta
Sopivien majoituskohteiden haku onnistuu kätevästi sivuston yläosaan sijoitettujen hakukenttien avulla. Jos tietää, mitä aluetta tai kaupunkia tahtoo tarkastella, voi tämän syöttää hakukenttään saapumis-, ja lähtöpäivien sekä matkustajamäärän kera ja saada näin listan erilaisista tonteista.
Jos kuitenkaan ei ole vielä varma, mihin tahtoo matkata, voi tähän saada osviittaa sivuston yläpalkista löytyvän Lomaideat-osion kautta tai selaamalla jo vain etusivulla esiteltäviä matkakohteita. Klikattuaan mieleistään vaihtoehtoa asiakkaalle näytetään majoituksen hinta, asiakkaiden jättämät tähtiarviot sekä tarkemmat tiedot palveluihin ja talon varustukseen liittyen.
Matkalle voi myös varata lisämaksusta erilaisia valinnaisia lisäpalveluja, kuten lastensängyn, matkavakuutuksen tai lisäsängyn. Jotkin vuokramajoituksen tarjoajat myös edellyttävät takuusummaa, joka peritään Visa- tai MasterCard-luottokorteilla. 
Interhomen kautta varaavan etuna on laajamittainen itsenäisyys. Matkaaja voi saapua paikan päälle juuri itselle sopivaan aikaan ja päättää itse hankkimistaan ruoista sekä ruoka-ajoista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että matkustaja olisi täysin oman onnensa varassa, sillä monissa kohteissa asiakas voi saada henkilökohtaista avustusta vielä paikan päällä.
Mikäli sivustolta löytää mieleisensä majoituksen, ovat yrityksen hyväksymiä maksutapoja muun muassa Visa- ja MasterCard-kortit sekä perinteinen lasku. Suomenkielinen asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin kello 9-16 puhelimitse sekä sähköpostilla. Omaan sähköpostiin voi myös tilata sivuston uutiskirjeen, joskin eri kampanjoista ja yrityksen muista toimista pysyy ajan tasalla myös sen Facebook- ja Twitter-tilejä seuraamalla.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Interhomen toimintaan liittyen
Vuokrasitko omalla lomamatkalla käyttämäsi asunnon tai mökin Interhomen kautta? Miten onnistui kommunikaatio vuokranantajan kanssa? Ilmenikö majoituksessa jotain yllätyksiä, joita sivuilla ei mainittu? Kun kyseessä on talo, johon on matkattu jopa useiden tuhansien kilometrien takaa, on yöpymispaikan laatutaso erityisen tärkeä.
Löytyykö Interhomesta sopiva majoitus lapsiperheelle? Entäpä rauhaa ja intiimiyttä kaipaavalle pariskunnalle? Jos majoituksessa ilmeni jotakin puutteita, auttoiko sivuston asiakaspalvelu ongelman setvimisessä tehokkaasti? Oliko alue yhtä turvallinen, kuin nettisivuilla kerrottiin? Auta muita asiakkaita laadukkaan majoituksen löytämisessä jättämällä oma arviosi tällä välilehdellä!