Flixbus Arvostelua

: 3
0% ostaisi täältä uudelleen

Oleellisin negatiivinen arvio

  2024-05-01
Matkanvaraus myöhästyi
Bussi myöhästyi ja menetin matkan. Kukaan ei kertonut minulle etukäteen, joten olin todella petty... Lue lisää
N. Lassinen

Eniten ääniä arvostelu

  2024-01-11
Bussimatka Antwerpista Amsterd
Bussimatka Antwerpista Amsterdamiin oli aika pettymys. Bussi myöhästyi sekä tullessaan että lähti... Lue lisää
Bella Ahtonen

Arvostelua (3)

  (0)

 (0)

  (2)

  (1)

  (0)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Matkanvaraus myöhästyi

  Bussi myöhästyi ja menetin matkan. Kukaan ei kertonut minulle etukäteen, joten olin todella pettynyt. Kun pyysin hyvitystä, henkilökunta vain valehteli ja väitti, että hyödyin matkasta, jolle en päässyt. He eivät osanneet selittää tilannetta ja kieltäytyivät antamasta mitään korvausta. Todella huono kokemus, en suosittele kyseistä matkayhtiötä kenellekään. Jos sinulla on mahdollisuus hakea korvausta virallisilla verkkosivuillanne, niin käytä sitä! Olkaa rehellisiä asiakkaille ja kunnioittakaa heidän oikeuksiaan. Toivon, että kohtelette tulevaisuudessa asiakkaita paremmin. Kiitos.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Bussimatka Antwerpista Amsterdamiin

  Bussimatka Antwerpista Amsterdamiin oli aika pettymys. Bussi myöhästyi sekä tullessaan että lähtiessään, ja kun viimein pääsimme kyytiin, siellä haisi aika pahalle. Lisäksi bussi oli tosi likainen eikä siellä ollutkaan latauspaikkoja, kuten mainostettiin. Istumapaikkoja ei ollut numeroitu, joten kaikki istuivat missä sattui. Kokonaisuudessaan aika huono kokemus, ei suositeltaisi kenellekään. Parempi valita juna seuraavalla kerralla!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Bussimatka Barcelonasta Pariisiin

  Haluaisin kertoa teille tapauksesta, joka sattui minulle Flixbusilla matkustaessani. Olin bussissa matkalla Barcelonasta Pariisiin, kun eräs humalassa ollut nainen alkoi huutaa, solvata muita ja yrittää lyödä ihmisiä. Pyysin kuljettajaa puuttumaan tilanteeseen, mutta hän vain sanoi soittavansa poliisit, mutta mitään ei tapahtunut. Yli kolme tuntia jouduimme kestämään väkivaltaista matkustajaa, joka terrorisoi koko bussia. Yritin saada yhteyttä asiakaspalveluun, mutta keskustelut katkaistiin kahdesti sen jälkeen kun pyydettiin tietojani - täysin väärä tapa reagoida hätätilanteessa olevalle matkustajalle. Aion viedä tämän oikeuteen. Suosittelen välttämään tätä palvelua, sillä matkalla voi joutua vaaraan eikä heiltä löydy huolenpidosta jälkeäkään.


Muut katsoivat