SuomiArvostelut

  Arvostelut Flixbus

  Vuoden 2020 pandemian ja muiden kriisien myötä lentomatkustaminen on hankalampaa, koska se on kalliimpaa ja joutuu alistumaan kohtuuttomiin, omaa itsemäärämisoikeutta rajoittaviin vaatimuksiin, kuten kasvomaskin käyttämiseen. Sen takia on syytä miettiä vaihtoehtoisia tapoja matkustaa, mikä onnistuu esimerkiksi bussilla tai junalla. Mutta, mikä olisi hyvä tapa matkustaa siten? Flixbus voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Flixbusista
  Flixbus on saksalainen tuotemerkki, joka tarjoaa bussipalveluita Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Sen omistaa FlixMobility GmbH, joka operoi myös FlixTrainia ja FlixCaria. Itse FlixBus ei omista busseja eikä kuljettajia, joten sen palvelut toimivat yhteistyössä alueellisten bussiyhtiöiden kanssa. Paikalliset yhteistyökumppanit ovat vastuussa reittien päivittäisestä kulkemisesta, kun taas Flixbus vastaa luvista, bussiverkon suunnittelusta, markkinoinnista, hinnoittelusta, laadunhallinnasta ja asiakaspalvelusta ja pidättää 25-30% lipun hinnasta ja palauttaa loput yhteistyökumppaneilleen.

  Kyseinen liiketoimintamalli on erittäin skaalautuva ja mahdollistanut yrityksen kasvun. Vuodesta 2018 lähtien yrityksellä on esimerkiksi 90 prosentin markkinaosuus bussimatkoista Saksassa. FlixBus korostaa yrityksenä linja-autojensa kestävyyttä, alhaisempia hintoja ja ilmaista langatonta internetiä busseissaan. Asiakkaat voivat halutessaan korvata hiilijalanjälkensä ostaessaan lippua verkosta. Korvauksen hinta on 1-3% lipun hinnasta ja menee kansainvälisesti sertifioituihin ilmastoprojekteihin. Flixbus ilmoitti 15. toukokuuta 2018 laajentumisestaan Yhdysvaltain markkinoille, joka toimii Los Angelesin pääkeskuksesta. Maaliskuussa 2019 yritys aloitti palvelun Houstonin, San Antonion, New Orleansin, Baton Rougen ja Biloxissa, Mississippissä ja vuonna 2020 yritys levisi Baltian alueelle tarjoamaan bussipalveluitaan.

  Flixbusin tuotteet ja palvelut

  Flixbusia voidaan kutsua linja-autobisneksen “Uberiksi”, sillä yritys ei itse oikein omista linja-autoja vaan toimii eräänlaisena palveluyhteenliittymänä, jonka yhteistyökumppaneiden kautta on mahdollista 34:ssä eri maassa tilata bussipalveluita. Sen globaali verkkosivusto mahdollistaa esimerkiksi reitin valitsemisen yli 400 000 päivittäisen yhteyden kautta yli 2500 kohteeseen 34 Euroopan maassa, minkä avulla on mahdollista tutustua Eurooppaan. Valitettavasti Flixbus ei operoi Suomessa, joten pitää esimerkiksi Tukholman tai Viron kautta tarvittaessa matkustaa Euroopan sisällä.

  Siten voisi esimerkiksi ottaa yöbussin, joka mahdollistaa sen, että yön aikana pystyy siirtymään esimerkiksi toiseen maahan ja kaupunkiin edullisemmin kuin lentäen, ja voi jopa säästää aikaa, kun ei mene sitä hukkaan lentoselvityksissä, majoituksessa ja muussa. Busseissa on myös langaton verkko, joka mahdollistaa esimerkiksi etätyöskentelyn matkan aikana. Se voi olla käytännöllistä esimerkiksi etätyöntekijöille, koska matkustamisen yhteydessä pystyy tekemään päivän työt. Palvelusta löytyy myös matkasuunnittelija, jolla voi esimerkiksi suunnitella matkaa maasta toiseen.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Flixbussista
  Oliko tämä bussipalvelu toimivaa? Pääsitkö määränpäähän vaivattomasti ja ilman ongelmia? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä bussipalvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  SESIONES DESDE LA LOMA EP.3 - La Parranda Desde La Loma

  Flixbus
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Flixbus

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Flixbus luotettava yritys?

  Flixbus on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Flixbus tarjoaa?

  Flixbus on enimmäkseen aktiivinen Loma & Matkailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Erityiset Matkat, Päivä- ja Yöliput.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Flixbus-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.