Flixbus

Kaikki arvostelut

Flixbus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Alppimatkat

Alppimatkat

0 arvostelut

Arvostelut Alppimatkoista Kiinnostaako päästä matkustelemaan Alpeille, mutta olet varsin uusi asiassa, etkä oikein tiedä,...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

Flixbus

Vuoden 2020 pandemian ja muiden kriisien myötä lentomatkustaminen on hankalampaa, koska se on kalliimpaa ja joutuu alistumaan kohtuuttomiin, omaa itsemäärämisoikeutta rajoittaviin vaatimuksiin, kuten kasvomaskin käyttämiseen. Sen takia on syytä miettiä vaihtoehtoisia tapoja matkustaa, mikä onnistuu esimerkiksi bussilla tai junalla. Mutta, mikä olisi hyvä tapa matkustaa siten? Flixbus voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

Flixbusista
Flixbus on saksalainen tuotemerkki, joka tarjoaa bussipalveluita Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Sen omistaa FlixMobility GmbH, joka operoi myös FlixTrainia ja FlixCaria. Itse FlixBus ei omista busseja eikä kuljettajia, joten sen palvelut toimivat yhteistyössä alueellisten bussiyhtiöiden kanssa. Paikalliset yhteistyökumppanit ovat vastuussa reittien päivittäisestä kulkemisesta, kun taas Flixbus vastaa luvista, bussiverkon suunnittelusta, markkinoinnista, hinnoittelusta, laadunhallinnasta ja asiakaspalvelusta ja pidättää 25-30% lipun hinnasta ja palauttaa loput yhteistyökumppaneilleen.

Kyseinen liiketoimintamalli on erittäin skaalautuva ja mahdollistanut yrityksen kasvun. Vuodesta 2018 lähtien yrityksellä on esimerkiksi 90 prosentin markkinaosuus bussimatkoista Saksassa. FlixBus korostaa yrityksenä linja-autojensa kestävyyttä, alhaisempia hintoja ja ilmaista langatonta internetiä busseissaan. Asiakkaat voivat halutessaan korvata hiilijalanjälkensä ostaessaan lippua verkosta. Korvauksen hinta on 1-3% lipun hinnasta ja menee kansainvälisesti sertifioituihin ilmastoprojekteihin. Flixbus ilmoitti 15. toukokuuta 2018 laajentumisestaan Yhdysvaltain markkinoille, joka toimii Los Angelesin pääkeskuksesta. Maaliskuussa 2019 yritys aloitti palvelun Houstonin, San Antonion, New Orleansin, Baton Rougen ja Biloxissa, Mississippissä ja vuonna 2020 yritys levisi Baltian alueelle tarjoamaan bussipalveluitaan.

Flixbusin tuotteet ja palvelut
Flixbusia voidaan kutsua linja-autobisneksen “Uberiksi”, sillä yritys ei itse oikein omista linja-autoja vaan toimii eräänlaisena palveluyhteenliittymänä, jonka yhteistyökumppaneiden kautta on mahdollista 34:ssä eri maassa tilata bussipalveluita. Sen globaali verkkosivusto mahdollistaa esimerkiksi reitin valitsemisen yli 400 000 päivittäisen yhteyden kautta yli 2500 kohteeseen 34 Euroopan maassa, minkä avulla on mahdollista tutustua Eurooppaan. Valitettavasti Flixbus ei operoi Suomessa, joten pitää esimerkiksi Tukholman tai Viron kautta tarvittaessa matkustaa Euroopan sisällä.

Siten voisi esimerkiksi ottaa yöbussin, joka mahdollistaa sen, että yön aikana pystyy siirtymään esimerkiksi toiseen maahan ja kaupunkiin edullisemmin kuin lentäen, ja voi jopa säästää aikaa, kun ei mene sitä hukkaan lentoselvityksissä, majoituksessa ja muussa. Busseissa on myös langaton verkko, joka mahdollistaa esimerkiksi etätyöskentelyn matkan aikana. Se voi olla käytännöllistä esimerkiksi etätyöntekijöille, koska matkustamisen yhteydessä pystyy tekemään päivän työt. Palvelusta löytyy myös matkasuunnittelija, jolla voi esimerkiksi suunnitella matkaa maasta toiseen.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Flixbussista
Oliko tämä bussipalvelu toimivaa? Pääsitkö määränpäähän vaivattomasti ja ilman ongelmia? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä bussipalvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.