Matkapörssi

Kaikki arvostelut

Matkapörssi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

A
Anni M
Nopeaa ja helppoa oli varata matka. Lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Erinomainen

  Nopeaa ja helppoa oli varata matka. Lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä.


Muut katsoivat

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Matkapörssi

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellyttää matkustamista. Moni välttää matkailua järjestelyjen tekemisen hankaluuden ja niistä aiheutuvan stressin pelossa. Aikana, jolloin ulkoistamme melkeinpä kaiken jollekin palvelulle tai toimijalle, ei sopivan majoituksen löytämistä kannata hikoilla itse.
Matkatoimistoja löytyy netistä lukemattomia määriä. Asia erikseen on se, miten näistä voi erottaa juurikin luotettavat toimijat. Yksi keino varmistaa, että maksetut rahat todella menevät lomamatkan varaukseen, on suosia kotimaisen lainsäädännön piirissä toimivia palveluntarjoajia. Yksi näistä on suomalainen Matkapörssi.fi.
Millaisia matkoja sivulta oikein voi varata? Tuleeko matka sen kautta varaamalla halvemmaksi, kuin jollakin muulla suomalaismarkkinoiden toimijalla? Miten auttavainen on sivuston puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelu? Tutustu Matkapörssiin tarkemmin asiakkaiden arvosteluja lukemalla!

Tietoa Matkapörssi -sivustosta
Matkapörssi on yksi suomalaisen Lakeuden Matkat Oy:n ylläpitämistä verkkosivuista. Yritys toimii matkanjärjestäjänä ja matkatoimistona pääasiallisesti suomalaiselle kohdeyleisölle, jota se on palvellut jo vuodesta 1987 lähtien.
Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 6 miljoonaa euroa, mikä oli melkein kaksinkertainen määrä edellisvuoteen verrattuna. Tästä huolimatta tilikauden tulos jäi punaiselle noin 66 tuhannen euron verran. Päätyneellä tilikaudella yritys työllisti 4 henkilöä.
Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Kempele, josta käsin liiketoimia ohjaa toimitusjohtaja Ilkka Tahkola. Lakeuden Matkat Oy on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Yrityksellä on IATA-oikeudet, ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL:n jäsen.

Matkapörssi palvelutarjonta
Matkapörssin palvelutarjontaan kuuluvat lennot, hotellit ja kuljetukset erikseen sekä paketeissa. Nettisivuilta tilatessa asiakkaan käytössä on yksinkertaisesti järjestelty ja esteettinen sivuasettelu, jonka ansiosta omia toiveita vastaavien palveluiden löytäminen onnistuu varsin helposti. Lentoihin, hotelleihin ja matkakohteisiin voi tutustua esimerkiksi näkymän yläosaan sijoitettujen kategorioiden tai hakulaatikon kautta.
Hakulaatikon täyttämällä asiakas pääsee rakentamaan juuri omat tarpeet huomioivan matkan. Ensiksi tiedossa tulisi olla lähtöpaikka, määränpää sekä lähtöpäivä. Näiden lisäksi lomakkeessa kysytään aikuisten ja lasten sekä toivottujen huoneiden lukumäärää. Myös lasten iät matkan hetkellä on ilmoitettava.
Yhdellä haulla asiakkaalle tuodaan lista monista eri lennoista ja majoitusvaihtoehdoista. Ensimmäiseksi esitellään hotelleista halvin vaihtoehto, joskin lennon valittuaan näitä voi tarkistella myös nimen tai luokituksen perusteella. Majoituksen hinta ilmoitetaan henkilöä kohden sekä kokonaisuudessaan. Matkustajatietojen ja ruokavaliotoiveiden jälkeen matkapaketin voi maksaa Suomessa yleisimmillä verkkopankeilla, luottokorteilla tai Matkapörssin omilla erämaksu- ja laskuvaihtoehdoilla.
Matkojen varauksen voi tehdä myös soittamalla suoraan Matkapörssin asiakaspalveluun. Mikäli lomamatkan kohde ei vielä ole tiedossa, voi ideoita saada nettisivujen Matkakohteet-välilehdeltä.  Äkkilähdöt-osiosta puolestaan voi löytää ekstraedullisia, muutaman päivän sisällä alkavia lomamatkoja, joiden yhteydessä on lisäksi ilmoitettu mahdolliset ateriat sekä tähtiluokitus.
Matkapörssin kautta pystyy varaamaan matkoja kaikenkokoisille ryhmille. Alustavan tarjouksen matkasta saa arkisin jo vuorokauden sisällä, ja sivuilla on annettu yksityiskohtaiset ohjeet esimerkiksi juuri työ- tai opintomatkaa suunnittelevalle.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Matkapörssin toimintaan liittyen
Tilasitko matkan perhettäsi tai työntekijöitäsi varten Matkapörssistä? Miten hyvin käyttämänne lento vastasi odotuksia? Sujuiko kuljetus lentokentältä hotellille mutkitta? Ulkomaanmatkoilla ehkäpä yleisimmin ongelmia aiheuttavat aikataulujen muutokset sekä kielimuurit. Oliko matkakohteessa suomea puhuvaa henkilökuntaa?
Toisinaan iltapäivälehdissä uutisoidaan tapauksista, joissa majoitus ei olekaan vastannut matkatoimiston lupauksiin perustuvia odotuksia. Kävikö näin omalla kohdallasi? Oliko saamasi hotellihuone kenties vieläkin parempi, kuin mitä kuvien ja arvostelujen perusteella olisit osannut odottaa? Oli sitten kokemuksesi kaikin puolin täydellinen tai näet palvelussa parantamisen varaa, on sen kuvailusta suuri apu muille matkoja etsiville suomalaisille. Kerro siis oma mielipiteesi Matkapörssistä jättämällä arvostelu vaikka heti!