SuomiArvostelut

  Arvostelut Matkapörssi

  Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellyttää matkustamista. Moni välttää matkailua järjestelyjen tekemisen hankaluuden ja niistä aiheutuvan stressin pelossa. Aikana, jolloin ulkoistamme melkeinpä kaiken jollekin palvelulle tai toimijalle, ei sopivan majoituksen löytämistä kannata hikoilla itse.
  Matkatoimistoja löytyy netistä lukemattomia määriä. Asia erikseen on se, miten näistä voi erottaa juurikin luotettavat toimijat. Yksi keino varmistaa, että maksetut rahat todella menevät lomamatkan varaukseen, on suosia kotimaisen lainsäädännön piirissä toimivia palveluntarjoajia. Yksi näistä on suomalainen Matkapörssi.fi.
  Millaisia matkoja sivulta oikein voi varata? Tuleeko matka sen kautta varaamalla halvemmaksi, kuin jollakin muulla suomalaismarkkinoiden toimijalla? Miten auttavainen on sivuston puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelu? Tutustu Matkapörssiin tarkemmin asiakkaiden arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Matkapörssi -sivustosta

  Matkapörssi on yksi suomalaisen Lakeuden Matkat Oy:n ylläpitämistä verkkosivuista. Yritys toimii matkanjärjestäjänä ja matkatoimistona pääasiallisesti suomalaiselle kohdeyleisölle, jota se on palvellut jo vuodesta 1987 lähtien.
  Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 6 miljoonaa euroa, mikä oli melkein kaksinkertainen määrä edellisvuoteen verrattuna. Tästä huolimatta tilikauden tulos jäi punaiselle noin 66 tuhannen euron verran. Päätyneellä tilikaudella yritys työllisti 4 henkilöä.
  Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Kempele, josta käsin liiketoimia ohjaa toimitusjohtaja Ilkka Tahkola. Lakeuden Matkat Oy on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Yrityksellä on IATA-oikeudet, ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL:n jäsen.

  How Loma RUINED An Incredible Fighters Career

  Matkapörssi palvelutarjonta

  Matkapörssin palvelutarjontaan kuuluvat lennot, hotellit ja kuljetukset erikseen sekä paketeissa. Nettisivuilta tilatessa asiakkaan käytössä on yksinkertaisesti järjestelty ja esteettinen sivuasettelu, jonka ansiosta omia toiveita vastaavien palveluiden löytäminen onnistuu varsin helposti. Lentoihin, hotelleihin ja matkakohteisiin voi tutustua esimerkiksi näkymän yläosaan sijoitettujen kategorioiden tai hakulaatikon kautta.
  Hakulaatikon täyttämällä asiakas pääsee rakentamaan juuri omat tarpeet huomioivan matkan. Ensiksi tiedossa tulisi olla lähtöpaikka, määränpää sekä lähtöpäivä. Näiden lisäksi lomakkeessa kysytään aikuisten ja lasten sekä toivottujen huoneiden lukumäärää. Myös lasten iät matkan hetkellä on ilmoitettava.
  Yhdellä haulla asiakkaalle tuodaan lista monista eri lennoista ja majoitusvaihtoehdoista. Ensimmäiseksi esitellään hotelleista halvin vaihtoehto, joskin lennon valittuaan näitä voi tarkistella myös nimen tai luokituksen perusteella. Majoituksen hinta ilmoitetaan henkilöä kohden sekä kokonaisuudessaan. Matkustajatietojen ja ruokavaliotoiveiden jälkeen matkapaketin voi maksaa Suomessa yleisimmillä verkkopankeilla, luottokorteilla tai Matkapörssin omilla erämaksu- ja laskuvaihtoehdoilla.
  Matkojen varauksen voi tehdä myös soittamalla suoraan Matkapörssin asiakaspalveluun. Mikäli lomamatkan kohde ei vielä ole tiedossa, voi ideoita saada nettisivujen Matkakohteet-välilehdeltä. Äkkilähdöt-osiosta puolestaan voi löytää ekstraedullisia, muutaman päivän sisällä alkavia lomamatkoja, joiden yhteydessä on lisäksi ilmoitettu mahdolliset ateriat sekä tähtiluokitus.
  Matkapörssin kautta pystyy varaamaan matkoja kaikenkokoisille ryhmille. Alustavan tarjouksen matkasta saa arkisin jo vuorokauden sisällä, ja sivuilla on annettu yksityiskohtaiset ohjeet esimerkiksi juuri työ- tai opintomatkaa suunnittelevalle.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Matkapörssin toimintaan liittyen

  Tilasitko matkan perhettäsi tai työntekijöitäsi varten Matkapörssistä? Miten hyvin käyttämänne lento vastasi odotuksia? Sujuiko kuljetus lentokentältä hotellille mutkitta? Ulkomaanmatkoilla ehkäpä yleisimmin ongelmia aiheuttavat aikataulujen muutokset sekä kielimuurit. Oliko matkakohteessa suomea puhuvaa henkilökuntaa?
  Toisinaan iltapäivälehdissä uutisoidaan tapauksista, joissa majoitus ei olekaan vastannut matkatoimiston lupauksiin perustuvia odotuksia. Kävikö näin omalla kohdallasi? Oliko saamasi hotellihuone kenties vieläkin parempi, kuin mitä kuvien ja arvostelujen perusteella olisit osannut odottaa? Oli sitten kokemuksesi kaikin puolin täydellinen tai näet palvelussa parantamisen varaa, on sen kuvailusta suuri apu muille matkoja etsiville suomalaisille. Kerro siis oma mielipiteesi Matkapörssistä jättämällä arvostelu vaikka heti!

  Matkapörssi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Erinomainen

  Nopeaa ja helppoa oli varata matka. Lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä.

  : Anni M25-03-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Matkapörssi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Matkapörssi luotettava yritys?

  Matkapörssi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Matkapörssi tarjoaa?

  Matkapörssi on enimmäkseen aktiivinen Loma & Matkailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Edulliset Lomat, Erityiset Matkat, Kaupunkilomat, All Inclusive -matkat, Majoitus, Ryhmälomat, Lentoliput.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Matkapörssi-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.