Skyscanner

Kaikki arvostelut

Skyscanner

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Skyscanner

Ennen muinoin lentojen ja lomamatkojen varaamiseen ei juuri ollut vaihtoehtoja. Lennot ja hotellit varattiin joko suoraan lentoyhtiöltä tai ehkä tutulta matkatoimistolta - ja siinä se. Nykyään eri vaihtoehtoja lentojen, hotellien ja muiden palveluiden vertailuun ja varaamiseen sen sijaan on niin paljon, että valinta niiden välillä voi tuntua todella vaikealta. Mitä eroa eri vertailu- ja varaussivustoilla on ja miten voit olla varma, että saat varaamasi lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan? Olemme koonneet tälle sivulle tietoa Skyskannerista, joka tarjoaa matkailun hakukoneen verkossa. Lisäksi löydät Skyscannerin asiakkaiden arvosteluja ja kokemuksia yrityksen palveluista.

Skyscannerin esittely
Skyscanner on verkossa toimiva matkailuyritys ja hakukone, jonka kautta käyttäjät voivat etsiä ja vertailla lentoja ja muita matkailuun liittyviä palveluita, kuten hotelleja ja vuokra-autoja. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se on toiminut maailmanlaajuisesti vuodesta 2009 lähtien. Yrityksen perustivat Gareth Williams, Barry Smith, Bonamy Grimes ja sen päämaja sijaitsee Edinburgissa Skotlannissa. Nykyään Skyscanner on saatavilla yli 30 kielellä ja palvelun käyttäjämäärän arvioidaan olevan noin 100 miljoonaa joka kuukausi. Skyscanner tekee yhteistötä XCover-yrityksen kanssa ja sivuston kautta on mahdollista ostaa myös matkavakuutus. 

Miten Skyscanner toimii?
Skyscannerin sivustoilta löytyy matkahakukone, jolla voi etsiä lentoja, hotelleja tai vuokra-autoja. Hakukoneeseen syötetään matkan tiedot - esimerkiksi lennon määränpää, hotellin sijainti, vuokra-auton noutopaikka ja niin edelleen. Hakukone antaa sinulle listan vaihtoehtoja, joista voit itse valita sinulle sopivimman. Kun olet varannut itsellesi sopivan vaihtoehdon, Skyscanner siirtää sinut tekemään varauksen suoraan lentoyhtiön tai muun kumppanin omalla sivustolla. 

Hakukoneen ominaisuudet
Skyscannerin hakutuloksia on mahdollista suodattaa. Voit esimerkiksi valita, että hakutuloksissa näkyy vain tiettyjen lentoyhtiöiden lentoja tai ainoastaan tietyn tähtiluokan hotelleja. Hakutulokset voi järjestää esimerkiksi hinnan tai lentojen lähtöajan mukaan. Skyscanner toimii maailmanlaajuisesti ja sivustoja voi käyttää 30 eri kielellä. Lisäksi käyttäjän on mahdollista valita valuutta, jolla lentojen, hotellien ja vuokra-autojen hinnat näytetään. Verkkosivujen lisäksi Skyscannerilla on myös oma sovellus, jonka voi ladata App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista. 

Hintailmoitukset
Yksi Skyscannerin lomamatkan suunnittelua helpottavista työkaluista on mahdollisuus asettaa hintailmoitus. Jos suunnittelet esimerkiksi matkaa Pariisiin ja haluat löytää mahdollisimman edulliset lennot kohteeseen, voit asettaa lentohaulle hintavahdin. Tällöin Skyscanner ilmoittaa sinulle sähköpostilla lentojen hintamuutoksista. 

Minne tahansa -ominaisuus
Yksi Skyscannerin ainutlaatuisista ominaisuuksista on sivustolta löytyvä Minne tahansa -vaihtoehto. Lentoja etsiessä käyttäjän on mahdollista valita matkansa määränpääksi "minne tahansa", jolloin sivusto näyttää listan kohteista, joihin lähtöpaikasta on mahdollista matkustaa. Voit siis valita lähtöpaikaksi esimerkiksi Helsinki ja sen jälkeen katsoa listan kaikista kohteista, joihin sieltä on mahdollista lentää ja etsiä lentoja haluamaasi kohteeseen. Tämä mahdollistaa lentojen löytämisen silloinkin, kun haaveilet ulkomaanmatkasta, muttet ole ihan varma, minne haluaisit matkustaa. 

Asiakaspalvelu
Skyscannerin kautta ei tehdä varauksia eikä Skyscanner myöskään säilytä mitään varauksiin liittyviä tietoja. Jos sinulla siis on kysymyksiä varauksiin liittyen tai haluat perua tai muuttaa varausta, on suositeltavaa olla yhteydessä suoraan siihen palveluntarjoajaan, jonka kautta varaus on tehty, eli esimerkiksi lentoyhtiöön tai muuhun matkanjärjestäjään. Jos haluat olla yhteydessä suoraan Skyscanneriin, voit täyttää yrityksen sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Arvostelut
Jos olet joskus käyttänyt Skyscanneria lomamatkan suunnitteluun tai lentojen varaamiseen, haluaisimme kuulla sinulta, millainen kokemus se oli. Onko Skyscannerin sivusto mielestäsi selkeä ja helppo käyttöinen? Löysitkö sivustolta parhaan hinnan lennoillesi, vai tarjosiko joku muu edullisempia hintoja? Onko sinulla kokemusta Skyscannerin asiakaspalvelusta? Kaikki nämä tiedot auttavat muita käyttäjiä tekemään parempia päätöksiä seuraavaa matkaa suunnitellessaan. Auta heitä jättämällä oma arviosi Skyscannerista vaikka saman tien!