Lomarengas

Kaikki arvostelut

Lomarengas

13% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Merle Ling
Varasimme mökin lomarenkaalta mutta korona vuoksi haluaisimme siirtää vuokrausaikaa vuodella eteenpäin. He perivät 200€ lisää samasta mökistä, uudet käsittelymaksut ja hinnan nousu. Tulee hieman p...Lue lisää
A
Arsi Pöyry
Tästä firmasta ei kannata varata mitään. Jos joudut perumaan varauksen syystä tai toisesta et tule saamaan rahojasi takaisinLue lisää
M
Matti M
If peruutusturvan hyöty antaa vääränlaisen turvallisuuden tunteen sairastumistapauksissa jos kyseessä ei ole perhekunta. Esimerkki, yksi henkilö tekee varauksen 3 pariskunnan seurueelle. Joku tutta...Lue lisää
H
Heikki
Peruutus ehdot on hyvin piilotettu sivuille, mutta maksun jälkeen ne ovat ilmiselvät. Asuiakkaan kannalta peruutusehdot ovat huonot, joten siirytään muihin palveluihin. Lue lisää
L
L
Suunnitelmissani oli varata mökki lomarenkaalta. Olin heihin yhteydessä, koska huolettaa kuinka koronan kanssa toimitaan heillä, ja kuinka asiakas huomioidaan varauksien suhteen. Sain vastauksen jo...Lue lisää

Kaikki arvostelut (8)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Peruutuksessa ongelmia

  Varasimme mökin lomarenkaalta mutta korona vuoksi haluaisimme siirtää vuokrausaikaa vuodella eteenpäin. He perivät 200€ lisää samasta mökistä, uudet käsittelymaksut ja hinnan nousu. Tulee hieman petetty olo, myös peruutus ei onnistuu, ilman kuluja. Harmittaa kun hallitus kerran linjaa että matkustelua on vähennettävä niin majoituspalveluja eivät tulee asiassa vastaan


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Vuokra mökki

  Tästä firmasta ei kannata varata mitään. Jos joudut perumaan varauksen syystä tai toisesta et tule saamaan rahojasi takaisin


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mökin vuokraus

  If peruutusturvan hyöty antaa vääränlaisen turvallisuuden tunteen sairastumistapauksissa jos kyseessä ei ole perhekunta. Esimerkki, yksi henkilö tekee varauksen 3 pariskunnan seurueelle. Joku tuttavapariskunnan henkilöistä sairastuu ja varaus pitää perua. Vakuutus ei korvaa mitään koska ei samaa perhekuntaa varaajan kanssa. Varaaja sairastuu ja matka peruuntuu. Korvaussumma 600€ summasta 100€ mikäli varaaja ja hänen seuralainen ei ole lähiomainen.

  Lomarenkaan mökille menevien henkilöiden ilmoitetun määrän muuttaminen rinnastetaan varauksen perumiseen ja uuden tekemiseen. Jos muutos tehdään alle 28 päivää varauksesta varaus hintaa ei palauteta.

  Siinä muutamia tärkeimpiä poimintoja.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mökki vuokraus

  Peruutus ehdot on hyvin piilotettu sivuille, mutta maksun jälkeen ne ovat ilmiselvät. Asuiakkaan kannalta peruutusehdot ovat huonot, joten siirytään muihin palveluihin.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Korona-ajan varaus

  Suunnitelmissani oli varata mökki lomarenkaalta. Olin heihin yhteydessä, koska huolettaa kuinka koronan kanssa toimitaan heillä, ja kuinka asiakas huomioidaan varauksien suhteen. Sain vastauksen jonka mukaan Lomarengas käyttää aivan normaaleja peruutuskäytäntöjä myös korona aikana, ja asiakaspalvelija kertoi esimerkiksi karanteeni olosuhteiden olevan kaikilla nykyisin tiedossa, ja näin ollen sitä ei katsota ennakoimattomaksi olosuhteeksi ja tällöin jos joutuisin esimerkiksi jäämään karanteeniin ja sen vuoksi lomamatkani peruuntuisi, joutuisin maksamaan koko mökin hinnan. Mielestäni tässä ajassa erittäin vastuutonta toimintaa. Ajassa jossa tarvittaisiin yhteistä joustoa, jotta asiat ja toiminnot voivat pyöriä. Olen hyvin pettynyt Lomarenkaan suhtautumisesta varaustilanteeseen korona-aikana, sekä siitä että koko vastuu sysätään asiakkaan niskoille, sekä taloudellinen riski.

  Onneksi soitin ja tiedustelin, pystyn varaamaan mökkini jotain tässä ajassa kokonaisvaltaisesti toimivampaa yritystä käyttäen.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Peruutus

  Varasin jo talvella lomarenkaan kautta mökin. Sain nyt sähköpostiin viestin, että varaus on peruttu. Vaadin korvausta menetetystä mökkilomasta. Minulle luvattiin että jos tekisin uuden varauksen voisin saada 10% alennuksen, ei muuta. Menetettyä mökkilomaa ei korvata. Jos minä peruisin varatun loman menettäisin varausmaksun!
  En enää aio varata lomarenkaalta mitään, koska se voidaan perua. Onko se ylivoimainen este jos omistaja ei voi toimia siivoojana/talonmiehenä? Tällaisen perustelun sain perumiselle. Palveluja voi nykyään ostaa! Varokaa lomarengasta!!!!!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Mitä nyt muutamasta tyytymättömästä asiakkaista

  Ei tulla mökin peruutuksessa vastaan. Palautetaan rahat ku oikeen tinkaa ja soittelee ja kyselee perään, mutta sitte myöhemmin pyydetään palauttamaan rahat. Hyvää vaihtokauppaa, palkka juoksee asiakkaita höykyttäessä. Ei edes poikkeusaikana voi joustaa. Tilaus superhelppoa ja vaivatonta, rahat pois ja hyvä palvelu loppuu siihen. Pysytään positiivisina, kiitos vähäisestäki palvelusta. :)


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Joustamattomuus poikkeustilanteessa

  Katsoimme oikeaksi ja välttämättömäksi peruuttaa varauksen koronatilanteessa, kun hallitus yksiselitteisesti ohjeisti, ettei mökille saisi nyt mennä. Lomarengas ei tule yhtään vastaan tilanteessa vaan pitää itsellään koko ennakkomaksun. He eivät edes jousta, vaikka toinen meistä on hoitaja, jolle ei poikkeustilanteessa myönnetäkään vuosilomaa. En vuokraisi enää koskaan Lomarenkaan kautta mökkiä. Asiakaspalvelu puhelimessa todella ynseää ja pitkästyneen kuuloista.


Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Lomarengas

Lomarengas on vuonna 1967 perustettu suomalainen loma-asuntojen välittäjä. Heillä on asuntoja joka lähtöön: mökkejä, huviloita sekä huoneistoja. Lomarenkaan kohteet ovat sijoitettu eri puolelle Suomea, ja heidän valikoimasta löytyy erilaisia asuntoja luksusasunnoista eräasuntoihin. Lomarengas haluaa jokaisen heidän kohteensa olevan priimakunnossa, jonka takia jokaiselle asunnolle tehdään kuntotarkastus. He myös tähtiluokittelevat asuntonsa tarkoin kriteerein.

Tietoa Lomarenkaasta
Yrityksen visio on selkeä: he haluavat luoda yksinkertaisen ja luotettavan sivuston loma-asuntojen varaamiseen. Lomarengas haluaa myös olla tunnettu luotettavuudestaan sekä laadukkuudestaan.
Kansainvälisyyttä Lomarenkaalta ei puutu. He tekevät yhteistyötä sveitsiläisen Interhomen kanssa. Interhomella puolestaan on laaja verkosto kumppaneita, joihin kuuluvat esimerkiksi Booking.com ja Casamundo.com. Kotimaisiin kumppaneihin kuuluu Oikotie.fi ja mökit.fi.
Liikeideana Lomarenkaalla on hyödyttää loma-asuntojen omistajia luomalla palvelun, jonka kautta asuntojen omistajat voivat tuottaa rahaa silloin, kun he eivät itse käytä asuntoja. Lomarengas tehostaa toimintaansa luomalla täyden palvelupaketin, jossa asunnon omistajan työpanos minimoidaan. Vaikka omistajat ovat suuressa roolissa palvelun toimivuuden kannalta, Lomarenkaan ensisijainen asiakaskunta koostuu kuluttajista.

Lomarenkaan tarjoamat palvelut
Lomarenkaalla voit valita omanlaisesi loma-asunnon yli 3900 asunnon valikoimasta. Vaihtoehdot vaihtelevat perinteisistä etelän järvenrantamökeistä pohjoisen hiihtomökkeihin. Asuntojen lisäksi Lomarengas tarjoaa asiakkailleen mutkattoman maksuprosessin, avaintenluovutuksen ja loppusiivouksen. Nämä palvelut tekevät Lomarenkaalta varatusta matkasta vaivattoman ja helpon.
Kun varaat asuntoa, täytyy sinun olla täyttänyt 18 vuotta. Varauksen voit tehdä joko netissä tai Lomarenkaan myyntipisteessä. Varatessa täytyy heti maksaa 20% varausmaksu. Loppulasku lähetetään seuraavana arkipäivänä. Laskun mukana tulee tiedot varatusta kohteesta ja ajo-ohjeet avaintenluovutuspaikkaan.
Varauksen peruuttamisessa on reilut ehdot. Jos joku läheisesi sairastuu ja joudut peruuttamaan varauksen sen takia, varausmaksun Suomen kohteisiin korvaa Lomarenkaan tarjoama If Perusturvavakuutus. Vakuutus alkaa 28 vuorokautta ennen varauksen alkamista ja päättyy vuokra-ajan päätyttyä. Muissa peruutustapauksissa korvataan koko maksettu summa varausmaksua ja toimitusmaksua lukuun ottamatta.
Lomarenkaalla on oikeus peruuttaa varaus ”ylivoimaisen esteen” takia. Tällöin asiakas on oikeutettu saamaan koko maksamansa summa takaisin. Jos asiakas ei maksa laskua ajallaan, voi Lomarengas peruuttaa varauksen erikseen ilmoittamatta. Lomarengas saattaa myös keskeyttää varauksen asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia. Tällöin asiakkaalle ei makseta rahoja takaisin.

Loma-asuntoon pääsee tulopäivänä klo 16:00 ja lähtöpäivänä pitää lähteä klo 12:00 mennessä. Viikonloppuvarauksissa loma-asunnolta täytyy lähteä sunnuntai-iltana klo 18:00 mennessä. Asunnon omistaja voi periä 150€ vakuutusmaksun vahinkojen varalta. Maksu palautetaan asiakkaalle lähtöpäivänä.
Asunnon hintaan kuuluu sen käyttöoikeuden lisäksi sähkö, kalusteet, keittiö- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt. Myös polttopuut sisältyvät hintaan, ellei toisin mainita. Astianpesuaineet, mausteet sekä wc- ja talouspaperit eivät sisälly hintaan. Muiden erikseen mainituista välineistä, kuten veneestä tai saunan käytöstä voidaan periä erillinen maksu, ellei lomakohteen kuvauksessa toisin ilmoiteta.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos teillä ilmenee ongelmia Lomarenkaan kanssa, heidän asiakaspalvelu auttaa teitä mielellään. Yhteystiedot löydätte painamalla tästä. Sähköposteihin vastataan usein jo samana päivänä, mutta viimeistään muutaman arkipäivän sisällä. Heillä on myös puhelinasiakaspalvelu, joka on auki arkisin klo 8:30-17:00 ja lauantaisin klo 10:00-18:00. Sosiaalisesta mediasta (Facebook, Instagram, Twitter) heidät löytää nimellä Lomarengas.
Asiakkailla on paljon hyvää sanottavana Lomarenkaasta. Heidän sivuilta löytyy kaksi loistavaa videopätkää heidän asiakkaistaan, toinen lapsiperheestä ja toinen pariskunnasta. Videoilla kerrotaan asiakkaiden kokemuksista käyttäessään Lomarenkaan loma-asuntojen varauspalvelua ja siitä, miksi he käyttävät juuri Lomarengasta. Jos olette käyttäneet Lomarengasta, kirjoita oma arvostelusi tähän ja kerro kokemuksistasi heidän kanssa, jotta voit auttaa muita, kun he valitsevat Lomarenkaan!