cTrip.com

Kaikki arvostelut

cTrip.com

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

cTrip.com

Täydellisen loman järjestäminen ei ole aina niin helppoa kuin miltä se näyttää. Joskus voit käyttää matkatoimiston apua. Mutta mikä matkatoimisto on paras vaihtoehto? Yksi yritys, joka tarjoaa seuraavan lomasi järjestämistä, on Trip.com. Mutta ovatko heidän lentonsa todella halvin vaihtoehto? Minkälaisissa hotelleissa he antavat sinun yöpyä? Missä hotelli sijaitsee? Kuinka helppoa tai monimutkaista on varata loma Trip.comin verkkosivuston kautta? Ja millaista asiakaspalvelua tämä matkatoimisto tarjoaa kaikille, jotka haluavat lomailla heidän yrityksensä kautta tai ovat jo tehneet niin? Ainoat ihmiset, jotka voivat antaa rehellisiä vastauksia näihin kysymyksiin, ovat asiakkaat, jotka ovat tehneet ostoksia Trip.comin kautta aiemmin. Lue heidän rehellisiä arvostelujaan saadaksesi tietää hieman enemmän Trip.comista. Heidän mielipiteensä, kommenttinsa, kokemuksensa ja arvionsa voivat auttaa sinua päättämään, onko Trip.com paras matkatoimisto seuraavaa lomaasi varten.

Tietoja Trip.comista
Trip.com on verkossa toimiva matkatoimisto. He väittävät olevansa "yksi maailman johtavista online-matkatoimistoista". Heidän henkilökuntansa koostuu yli 30 000 työntekijästä. He haluavat auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen matkasi. Heidän tietokannassaan on yli 200 maata ja kohdetta. Voit siis suunnitella kaupunkimatkan Los Angelesiin, Bangkokiin, Pariisiin, Singaporeen, Hongkongiin, New Yorkiin, Lontooseen, Souliin tai Shanghaihin. Mutta voit myös lentää Pekingiin, Miamiin, Barcelonaan tai San Franciscoon. Haluatpa sitten jäädä Amerikkaan, vierailla Euroopassa tai lentää Kiinaan tai Japaniin asti, Trip.com pystyy järjestämään lennon. Se voi myös järjestää sinulle hotelliyöpymisen. Esimerkiksi New York Hilton tai Tokyu Stay Ginza Tokiossa. Hotelleja myydään useissa eri osoitteissa ja sama hotelli ja sama huonetyyppi saattaa olla eri hintainen eri verkkosivustoilla. Kuinka aikaisessa vaiheessa sinä varaat yleensä hotellin matkallesi? Varaatko yleensä suuremman huoneen vai etsitkö lompakkoystävällistä perushuonetyyppiä? Onko sinulle hotellin sijainti tärkeä, vai oletko valmis liikkumaan esimerkiksi julkisella liikennevälineellä, vuokra-autolla tai taksilla hotellin ja nähtävyyksien välillä?Trip.com tarjoaa myös junakuljetuksen järjestämistä. Ja on mahdollista järjestää vuokra-auto. Syötä vain lentokenttä, noutopäivämäärä, jättöpäivämäärä ja joitakin muita henkilökohtaisia tietoja.

Trip.comin palvelut
Voit varata loman heidän verkkosivustonsa kautta. Tarjolla on hakukone, jonka avulla voit löytää halvimman saatavilla olevan lennon. Samalla tavalla voit varata hotellin. Syötä vain matkakohteesi ja pari henkilökohtaista tietoa. Samalla tavalla voit järjestää junamatkan tai autonvuokrauksen. Trip.com varmistaa, että kaikki on hyvin järjestetty, kun saavut määränpäähäsi. Trip.comilla on myös asiakaspalvelu, joka on valmis auttamaan sinua, kun pyydät apua. Trip.com tarjoaa myös lomapaketteja ja opastettujen matkojen varauksia, jotka kattavat suosituimmat matkakohteet ympäri maailmaa. Mitä mieltä sinä olit heidän matkasta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi retkiä, vierailukohdetta tai nähtävyyksiä kohteisiin Arabiemiraatit, Bulgaria, Egypti ja Espanja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä. Yrityksen matkakohteisiin liittyviin palveluihin kuuluvat autonvuokraus, vakuutukset, viisumipalvelut, nähtävyysliput ja maakuljetukset. Lisäksi Trip.comin Corporate Travel Management -liiketoimintayksikkö auttaa yritysasiakkaita hallitsemaan tehokkaasti matkustustarpeitaan ja vähentämään merkittävästi matkakuluja.

Valituksia, kokemuksia ja vinkkejä Trip.comille
Oletko koskaan järjestänyt lomamatkan Trip.comin kautta? Sitten voit kertoa meille lisää tästä online-matkatoimistosta. Kuinka hyvin lomasi oli todella järjestetty? Oliko hotellin tai lennon varaaminen heidän verkkosivujensa kautta helppoa? Millaiseen hotelliin päädyit? Nautitko lomastasi? Entä millaista asiakaspalvelua Trip.com tarjoaa matkustajille, jotka varaavat loman heidän verkkosivustoltaan? Kirjoita arvostelu ja kerro meille, mitä mieltä todella olet Trip.comista. Näin tämän matkatoimiston mahdolliset asiakkaat tietävät, mitä heiltä voi odottaa.