Tiqets

Kaikki arvostelut

Tiqets

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

Tiqets

Tiqetsin perusti neljä kokenutta hollantilaista yrittäjää, jotka olivat kokeneet matkustamisen vaikeudet omakohtaisesti. Ihmiset joutuivat odottamaan pitkiä jonoja päästäkseen parhaimpiin tapahtumapaikkoihin, eivätkä saaneet lippuja suosittuihin nähtävyyksiin viime hetkellä, mikä lannisti ihmisiä yrittämästä kokea kulttuuria ylipäätään. Vuonna 2014 nämä yrittäjät saivat innovatiivisen idean: he halusivat käyttää ihmisten taskussa olevia puhelimia sisäänpääsyprosessin nopeuttamiseen. Nyt ihmiset käyttävät Tiqetsia löytääkseen, ostaakseen ja päästäkseen helposti museoihin ja nähtävyyksiin eri puolilla maailmaa. Tiqets on yksi johtavista kulttuuri- ja viihdematkalippujen tarjoajista, jonka neljä yrittäjää perusti vuonna 2014. Heidän tehtävänään on saada maailma osallistumaan maailmanluokan koulutus-, kulttuuri- ja viihdetoimintaan. He löysivät ilmeisen kysynnän helppokäyttöiselle mobiililipunmyynnille matkustajille, jotka rakastavat mukavuutta käyttää heidän järjestelmäänsä. Tiqetsin kasvava kansainvälisten työntekijöiden tiimi on merkittävä lähde heidän menestykselleen. He haluavat auttaa yhteisöä pääsemään kulttuurinähtävyyksiin.

Tiqetsin tuotteet ja palvelut
Varaatko sinä yleensä retkiä, elämyksiä sisäänpääsy- tai konserttilippuja lomasi yhteyteen? Monien mielestä loma ei ole loma, ellei sen aikana koe jotain erityistä. Netistä on ostettavissa paljon erilaisia elämyksiä ja sisäänpääsylippuja, mutta helpommaksi ostopäätöksen tekee se, että tarjolla on kaikki palvelut samasta paikasta. Lisäksi on hyödyllistä lukea vinkkejä ja kokemuksia siitä, miten tyytyväisiä muut asiakkaat ovat olleet lippujen ostamiseen ja mitkä ovat ehdottomasti parhaimmat tuotteet jokaisessa kaupungissa tai elämyksessä. Yksi elämyslippuja tarjoava yritys on Tiqets. Heidän kautta järjestyvät erilaiset liput ympäri maailman. Nettisivun hakukoneesta voit etsiä mieluisaa kaupunkia tai tapahtumaa, jossa haluaisit vierailla seuraavalla matkallasi. Voit etsiä myös inspiraatiota, mikäli kaipaat tekemistä loman aikana, etkä tietä mitä tapahtumia on tarjolla juuri kyseisessä kohteessa. Miltä tämä kuulostaa sinun mielestäsi? Yritys kertoo sijoittuivat 10 parhaan mobiilialan startup-yrityksen joukkoon ja Euroopan kolmanneksi nopeimmin kasvavaan startup-yritykseen vuonna 2017. Heidän tehtävänään on tehdä kulttuuri kaikkien ulottuville. Kulttuurin ei pitäisi olla vain osalle matkailijoita, vaan sen pitäisi olla helposti lähetyttävää kaikille. Tiqets tekee tämän auttamalla yhteisöjä löytämään ja pitämään kulttuurielämyksiä. He ovat luomassa maailman dynaamisinta ja merkittävintä pääsylippujen markkinapaikkaa. Heidän visionaan on olla edelläkävijä vetoamalla yhteisöönsä maailmanluokan taide-, kulttuuri-, viihde- ja koulutustoiminnan kautta. Heidän tiiminsä tulee Brasiliasta, Bulgariasta, Kanadasta, Saksasta, Ranskasta, Intiasta, Italiasta, Argentiinasta, Espanjasta, Isosta-Britanniasta ja Yhdysvalloista. Tiqets ei ole vain kansainvälinen. He ovat kuitenkin myös nopeita, älykkäitä, rohkeita, raikkaita, sivistyneitä ja melko hyviä pöytäfutiksessa. Heidän verkkonsa tukee cross-spots-kaukolippujen myyntiä ja erilaisia tapoja, jos verkkoyhteyksiä. Tiqets voi suunnitella erilaisia lippumalleja tapahtuman sponsoreiden pyynnöstä. Heidän lipunmyyntijärjestelmänsä toimii first come first serve- ja primary selection -periaatteilla, joiden ansiosta he voivat myöntää lippuja eri tapahtumiin samaan aikaan. Yritys kertoo, että heidän tehtävä on luoda kulttuurista helpommin lähestyttävää. He haluavat poistaa kaikki kitkat, jotta yhä useammat ihmiset pääsisivät useammin sekä piilotettuihin helmiin että huippumuseoihin ja -nähtävyyksiin. He ovat aloittaneet toimintansa vuonna 2014, ja miljoonat ihmiset ovat ostaneet heidän palveluitaan, kuten kulttuurielämyksiä eri puolilla maailmaa pikalippujen, viime hetken lippujen ja mobiililippujen avulla.
 
Valitukset ja palautteet Tiqetsille
Asiakas voi antaa palautetta kokemuksistaan yrityksestä. Lue rehellisiä arvosteluja Tiqets verkkosivustosta. Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi retkiä, vierailukohdetta tai nähtävyyksiä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen elämys Tiqetsin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille.