Trivago

Kaikki arvostelut

Trivago

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Trivago

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko tähtäimessäsi budjettiluokan majoitus, mutta ehkäpä voisit päivittää varauksesi ylemmän maksuluokan sviittiin, mikäli oikea tarjous tulisi vastaan? Etsitkö viikonloppumatkallesi nopeasti parasta majoitusvaihtoehtoa? Oletko jo varannut majoituksen, mutta etsit matkallesi aktiviteetteja, vaikkapa risteilyä tai muita nähtävyyksiä? Trivago voi auttaa sinua löytämään sekä laadukkaan että edullisen varauksen, sillä sieltä löydät tiedot yli 300 eri hotelli- ja majoitusvaraussivustolta. Jätä arvostelu, jotta muutkin käyttäjät tietävät, auttoiko Trivago sinua löytämään haluamasi. 

Tietoa Trivagosta
Trivago on verkkosivusto, jolla voit vertaillahotellien ja muiden majoitusratkaisujen hintoja useilta muilta eri sivustoilta. Voit nähdä muutamalla klikkauksella yli 5 miljoonan hotellin ja erilaisten majoitustyyppien hinnat. Trivagolta löydät hotelleja ja majoitusratkaisuja yli 190 maassa ja yli 300 eri varaussivustolla. Trivagon kautta miljoonat matkailijat vertailevat majoitustarjouksia vuosittain. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa hakukenttään haluamasi matkakohde ja valita päivämäärät. Tämän jälkeen hotellihaku vertaa majoitushintoja puolestasi. Hakutuloksia pääsee muokkaamaan hotellin tähtiluokituksen, etäisyyden tai mukavuuksien perusteella sekä monilla muilla suodattimilla.  

Trivagoon on koottu yli 175 miljoonaa hotelliarvostelua ja yli 19 miljoonaa valokuvaa, jotka takaavat, että opit tuntemaan matkakohteesi entistä paremmin. Trivagosta näet majoitustarjonnan tietoja esimerkiksi arvostelujen keskiarvon ja hotelliveraiden kokemukset erilaisilta hotelli- ja varaussivustoilta. Tällaisia varaussivustoja ovat muun muassa Hotels.com, Expedia ja Booking.com. Trivago löytää sinulle vaivattomasti tarvitsemiasi tietoja majoitusvaihtoehdostasi.  

Trivago tarjoaa sinulle majoitushakua laajalla hintavertailulla. Trivago kokoaa yhteen hinnat lukuisilta muilta hotelli- ja varaussivustoilta. Trivago tarjoaa tiedot vaihtoehdoista ja varausprosessi itsessään tapahtuu varaussivustolla. Klikkaamalla “valitse” Trivagon sivuilla siirryt varaussivustolle tekemään haluamasi varauksen majoitusvaihtoehtoosi.  

Trivagon käyttäminen
Trivagon sivuilta löydät Trivago Magazinen, jonka artikkelien avulla tutustut erilaisiin ainutlaatuisiin hotellikokokemuksiin pienistä putiikkihotelleista koko perheen lomakohteisiin. Muistathan kuitenkin, että Trivago on majoitustarjouksia vertaileva metahakukone, ei varaussivusto. Kun klikkaat Trivagon sivuilla hotellitarjousta siirryt varaussivustolle, mistä löydät haluamasi tarjouksen. Trivago tekee yhteistyötä useiden eri verkkosivustojen kanssa ja näiden verkkosivustojen tarjoamat hinnat ja saatavuus vaihtelevat koko ajan. Trivago päivittää omilta sivulta löytyvien majoitusratkaisujen hintoja jatkuvasti taatakseen, että Trivagon sivuilla näkemäsi hinnat ovat täysin oikein. Joskus kuitenkin voi käydä niin, että vaikka klikkasit Trivagon sivuilla tarjousta, ei sitä löydy täysin samanlaisena varaussivusolta. Tähän saattaa olla syynä esimerkiksi se, että varaussivusto antaa Trivagolle väärää tietoa tai tarjoukset on saatettu myydä loppuun. Mikäli hinta ei täsmää, tyhjennä käyttämäsi laitteen välimuisti ja suorita haku uudelleen. Voit myös ottaa halutessasi yhteyttä suoraan Trivagoon asian selvittämiseksi.  

Trivago käyttää useita erilaisia lajittelukriteerejä, joiden avulla voit etsiä sinulle sopivinta majoitusratkaisua. Löydät lajittelukriteerit hakutulossivun pudotusvalikosta. Lajittelukriteerejä ovat muun muassa suositukset, arvostelut, hinta ja etäisyys. Oletusarvoisesti Trivago mittaa sijainnin aina kaupungin keskustasta nähden. 

Trivagon lisäpalvelut
Trivago tarjoaa myös Viikonloppu-palvelun, joka suosittelee sinulle viikonloppulomalle laadukkaita kohteita, jotka ovat tarpeeksi lähellä reaaliaikaista sijaintiasi. Viikonloppu-palvelun kautta voit varata loman vaihtoehtoisella tavalla tai vain selailla ideoita paikoista, joihin voisit matkustaa pikamatkalle. Palvelu näyttää sinulle majoitusvaihtoehtoja joko tämänhetkisen sijaintisi perusteella tai voit valita haluamasi sijainnin. Sinulle näytetään vaihtoehtoja, jotka ovat saaneet vähintään 7,5 laatuluokitusarvosanan käyttäjiltä. Luettelon kärjessä oleva majoitusvaihtoehto on hinnaltaan hyvin kilpailukykyinen. 

Mikäli etsit myös aktiviteetteja lomallesi löydät ne Trivagon kautta. Mikäli haluat ehdotuksia retkistä, tapahtumista, risteilyistä, kuljetuksista tai nähtävyyksistä auttaa Trivago sinua löytämään ne, sillä Trivago tekee yhteistyötä matkatuotteiden tarjoajien kanssa. Trivago kerää kiinteän prosenttimaksun palveluntuottajilta tekemistäsi varauksista ja ei ole osapuolena sinun ja matkatuotteen tarjoajan välisessä sopimuksessa tai sisällössä.