Ruissalon

Kaikki arvostelut

Ruissalon

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Ruissalon

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisille rentoutuminen voi tarkoittaa rauhallista hotelli viikonloppua, jossain Suomen kaupungissa ja toisille taas täydellinen rentoutuminen ei ole mitään ilman kylpylässä rauhoittumista. Suomessa on monia kylpylähotelleja, joissa on helppo viettää mukava viikonloppu tai pidempikin loma. Mikä näistä lukuisista vaihtoehdoista kannattaisi valita? Näillä sivuilla tutustumme Ruissalon kylpylähotelliin ja sen palveluihin. Miten varata loma Ruissalon kylpylästä? Voit myös tutustua toisten käyttäjien kommentteihin ja lukea heidän arvostelut kyseisestä kylpylästä. Toisen asiakkaan kokemus voi auttaa sinua, kun olet valitsemassa itsellesi lomakohdetta. Tällä tavalla tiedät myös mitä odottaa Ruissalon kylpylän palveluilta.

Tietoa Ruissalon kylpylähotellista
Ruissalon kylpylä sijaitsee Ruissalon saaressa osoitteessa Ruissalon puistotie 640, joka on noin 12 kilometrin päässä Turun keskustasta. Omalla autolla paikan päälle pääsee Turun satamassa kautta, josta löytyy opasteet paikan päälle. Kylpylän sivuilta löytyvät tarkemmat ajo-ohjeet eri suunnista saapuville matkaajille. Kylpylän alueella asiakkaille on maksuton pysäköinti ja pysäköintitilaa on runsaasti kahdella aluella, jotka ovat myös vartioituja. Paikan päälle pääsee myös taksilla ja bussilla numero 8, joka lähtee Turun keskustasta Puutorin pysäkiltä. Veneilijät pääsevät kylpylään myös veneellä ja veneen voi jättää täyden palvelun venesatamaan Ruissalo Marinaan.

Tuotteet ja palvelut Ruissalon kylpylä
Ruissalon kylpylähotellista löytyy majoitusta perinteisin hotellihuoneisiin, erityishuoneisiin ja tentsile-puumajoitukseen. Tentsile-puumajoitteet ovat erityisiä puiden väliin kiinnitettyjä leijuvia majoitteita. Erityisvarusteltuja huoneita on liikuntarajoitteisille, allergikoille ja lisäksi löytyy lemmikkihuoneita, jos haluaa ottaa oman lemmikin mukaan lomalle.

Kylpylästä löytyy todellinen terveyden ja hyvän olon keskus. Kylpylän allasosastolla on useita erilaisia altaita. Uima- ja liikunta-altaissa vesi on 27 asteista ja virkistysaltaissa 35 asteista. Allasosastolta on myös mahdollisuus mennä mereen uimaan koko vuoden ympäri. Talvella on erityisestä käytössä avanto, jonne voi pulahtaa kylpylävierailun yhteydessä. Altaiden lisäksi kylpylästä löytyy kuntosali, jossa voi käydä treenaamassa yksin tai vaihtoehtoisesti voi mennä mukaan ryhmäliikuntatunnille. Lisäpalveluna voi kuntosalille hankkia kuntosaliohjelman, inbody-kehonkoostumus mittauksen ja käydä myös solariumissa. Kylpylä tarjoaa myös spa- ja kauneushoitoja. Valikoimasta löytyy muun muassa erilaisia kokonaisvaltaisia hoitopaketteja, tehokkaita hierontoja, kasvohoitoja, vartalohoitoja ja käsi- ja jalkahoitoja.

Hotellivierailun yhteydessä on mahdollista käydä nauttimassa hyvästä ruoasta ja viihteestä kylpylähotellin ravintoloissa ja kahviloissa. Kesällä toiminnassa olevalla terassilla on mukava nauttia kesäillan lämmöstä. Kylpylässä on myös oma viihdekalenteri, josta näkee kulloinkin paikan päällä olevat esiintyjät. Ruissalon alueelta löytyy kahviloita, joissa voi viettää aikaa ja lisäksi alueella on grillikota, jossa voi käydä grillaamassa omia eväitä rannan tuntumassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuutta suurempien juhlien järjestämiseen ja hyvä tilat löytyvät myös yrityksille kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. 

Paketit ja matkat voi varata suoraan Ruissalon kylpylähotellin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta numerosta 02 44 55 100 tai jättämällä verkkosivuilla soittopyynnön. Tarjouksia varten voi sivuilta tilata myös uutiskirjeen omaan sähköpostiin, jos on kiinnostunut kylpylän hyvistä tarjouksista.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Ruissalon kylpylähotellille
Turun Airiston kauniissa maisemissa on varmasti moni käynyt. Oletko sinä yksi, joka on käynyt Ruissalon kylpylähotellissa? Jos olet, niin kerro oma kokemuksesi Suomiarvostelut sivuilla. Meille on tärkeä saada oikeiden asiakkaiden rehellistä palautetta siitä, miten heidän lomansa on onnistunut. Oliko palvelu hyvää? Millaisia palveluita kannattaa kokeilla ja mitä välttää? Kaikki kiitokset tai valitukset auttavat muita käyttäjiä, kun he harkitsevat matkustamista Turkuun ja vierailua Ruissalon kylpylään. Kerro siis oma mielipiteesi tai käy lukemassa muiden kommentit, jotta voit tehdä oman päätöksen, mistä varaat seuraavan kylpylälomasi.