SuomiArvostelut

  Arvostelut Ruissalon

  Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisille rentoutuminen voi tarkoittaa rauhallista hotelli viikonloppua, jossain Suomen kaupungissa ja toisille taas täydellinen rentoutuminen ei ole mitään ilman kylpylässä rauhoittumista. Suomessa on monia kylpylähotelleja, joissa on helppo viettää mukava viikonloppu tai pidempikin loma. Mikä näistä lukuisista vaihtoehdoista kannattaisi valita? Näillä sivuilla tutustumme Ruissalon kylpylähotelliin ja sen palveluihin. Miten varata loma Ruissalon kylpylästä? Voit myös tutustua toisten käyttäjien kommentteihin ja lukea heidän arvostelut kyseisestä kylpylästä. Toisen asiakkaan kokemus voi auttaa sinua, kun olet valitsemassa itsellesi lomakohdetta. Tällä tavalla tiedät myös mitä odottaa Ruissalon kylpylän palveluilta.

  Tietoa Ruissalon kylpylähotellista

  Ruissalon kylpylä sijaitsee Ruissalon saaressa osoitteessa Ruissalon puistotie 640, joka on noin 12 kilometrin päässä Turun keskustasta. Omalla autolla paikan päälle pääsee Turun satamassa kautta, josta löytyy opasteet paikan päälle. Kylpylän sivuilta löytyvät tarkemmat ajo-ohjeet eri suunnista saapuville matkaajille. Kylpylän alueella asiakkaille on maksuton pysäköinti ja pysäköintitilaa on runsaasti kahdella aluella, jotka ovat myös vartioituja. Paikan päälle pääsee myös taksilla ja bussilla numero 8, joka lähtee Turun keskustasta Puutorin pysäkiltä. Veneilijät pääsevät kylpylään myös veneellä ja veneen voi jättää täyden palvelun venesatamaan Ruissalo Marinaan.

  Tuotteet ja palvelut Ruissalon kylpylä

  Ruissalon kylpylähotellista löytyy majoitusta perinteisin hotellihuoneisiin, erityishuoneisiin ja tentsile-puumajoitukseen. Tentsile-puumajoitteet ovat erityisiä puiden väliin kiinnitettyjä leijuvia majoitteita. Erityisvarusteltuja huoneita on liikuntarajoitteisille, allergikoille ja lisäksi löytyy lemmikkihuoneita, jos haluaa ottaa oman lemmikin mukaan lomalle.

  Kylpylästä löytyy todellinen terveyden ja hyvän olon keskus. Kylpylän allasosastolla on useita erilaisia altaita. Uima- ja liikunta-altaissa vesi on 27 asteista ja virkistysaltaissa 35 asteista. Allasosastolta on myös mahdollisuus mennä mereen uimaan koko vuoden ympäri. Talvella on erityisestä käytössä avanto, jonne voi pulahtaa kylpylävierailun yhteydessä. Altaiden lisäksi kylpylästä löytyy kuntosali, jossa voi käydä treenaamassa yksin tai vaihtoehtoisesti voi mennä mukaan ryhmäliikuntatunnille. Lisäpalveluna voi kuntosalille hankkia kuntosaliohjelman, inbody-kehonkoostumus mittauksen ja käydä myös solariumissa. Kylpylä tarjoaa myös spa- ja kauneushoitoja. Valikoimasta löytyy muun muassa erilaisia kokonaisvaltaisia hoitopaketteja, tehokkaita hierontoja, kasvohoitoja, vartalohoitoja ja käsi- ja jalkahoitoja.

  Hotellivierailun yhteydessä on mahdollista käydä nauttimassa hyvästä ruoasta ja viihteestä kylpylähotellin ravintoloissa ja kahviloissa. Kesällä toiminnassa olevalla terassilla on mukava nauttia kesäillan lämmöstä. Kylpylässä on myös oma viihdekalenteri, josta näkee kulloinkin paikan päällä olevat esiintyjät. Ruissalon alueelta löytyy kahviloita, joissa voi viettää aikaa ja lisäksi alueella on grillikota, jossa voi käydä grillaamassa omia eväitä rannan tuntumassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuutta suurempien juhlien järjestämiseen ja hyvä tilat löytyvät myös yrityksille kokousten ja tapahtumien järjestämiseen.

  Paketit ja matkat voi varata suoraan Ruissalon kylpylähotellin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta numerosta 02 44 55 100 tai jättämällä verkkosivuilla soittopyynnön. Tarjouksia varten voi sivuilta tilata myös uutiskirjeen omaan sähköpostiin, jos on kiinnostunut kylpylän hyvistä tarjouksista.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Ruissalon kylpylähotellille

  Turun Airiston kauniissa maisemissa on varmasti moni käynyt. Oletko sinä yksi, joka on käynyt Ruissalon kylpylähotellissa? Jos olet, niin kerro oma kokemuksesi Suomiarvostelut sivuilla. Meille on tärkeä saada oikeiden asiakkaiden rehellistä palautetta siitä, miten heidän lomansa on onnistunut. Oliko palvelu hyvää? Millaisia palveluita kannattaa kokeilla ja mitä välttää? Kaikki kiitokset tai valitukset auttavat muita käyttäjiä, kun he harkitsevat matkustamista Turkuun ja vierailua Ruissalon kylpylään. Kerro siis oma mielipiteesi tai käy lukemassa muiden kommentit, jotta voit tehdä oman päätöksen, mistä varaat seuraavan kylpylälomasi.

  Ruissalon
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Ruissalon

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Ruissalon luotettava yritys?

  Ruissalon on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Ruissalon tarjoaa?

  Ruissalon on enimmäkseen aktiivinen Loma & Matkailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Edulliset Lomat, Erityiset Matkat, Kaupunkilomat, Majoitus.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Ruissalon-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.