RADISSON

Kaikki arvostelut

RADISSON

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

RADISSON

Onko aika matkustaa toiseen maahan tai lähteä vierailemaan sukulaisten luokse toiseen kaupunkiin? Tarvitsemme yleensä myös majoitusta omalle matkallemme. Toiset majoittuvat sukulaisten luona mutta useimmille on tärkeää oma rauha ja myös pidemmillä matkoilla on välttämätöntä varata oma majoitus hotellista. Hotellit tarjoavat mukavaa irtiottoa arjesta ja on ihana herätä aamulla ja mennä valmiiseen aamupala pöytään ja illalla nukahtaa juuri siivotussa huoneessa, puhtaiden lakanoiden alla. Hotelleja on nykyään helppo löytää verkosta ja varaaminen on jokaisen toimijan sivuilla nopeaa ja vaivatonta. Mistä kuitenkin tiedämme, mihin hotelliin kannattaa majoittua? Parhaan tiedon saa yleensä kun ottaa selvää, millainen kokemus toisilla hotelli vierailla oli hotellista. Toisen käyttäjän antama arvostelu kertoo enemmän kuin se, mitä voit lukea hotellin omilta sivuilta. Tutustumme tällä sivulla Radisson hotelli yritykseen. Millainen yritys Radisson on? Millaisia majoituspalveluita sillä on tarjolla ja miten varaaminen onnistuu? Mitä huoneen varaaminen sisältää ja onko se turvallista?

Tietoa Radisson
Radisson on yksi maailman suurimmista hotellikonserneista, johon kuluu yli 9 erilaista hotellibrändiä. Sillä on yli 1600 hotellia toiminnassa ja rakenteilla ympäri maailman. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 1960 asti, jolloin sen ensimmäinen hotelli avattiin Kööpenhaminassa. Yrityksen suuresta koosta kertoo myös sen suuri työntekijämäärä, joka on ympäri maailman yli 100 000 henkilöä. Yritys panostaa myös paljon vastuullisuuteen ja on saanut myös Ecovadis crs hopeisen arvioinnin vuonna 2019, joka kertoo sen olevan vastuullista toimintaa harjoittava yritys. Vastuullisuudesta kertoo myös Radisson ketjun 447 eco-hotellia, jotka panostavat erityisesti ympäristön suojeluun. Radisson on myös mukana monissa globaaleissa ympäristö ja vastuullisuus ohjelmissa, jotka panostavat ympäristön suojeluun, kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen.

Tuotteet ja palvelut Radisson
Kuten voimme arvata Radisson päätuote on hotellit ja hotellimajoitus. Hotelliketjun sivuilla voit varata itsellesi majoituksen, mistä tahansa Radissonin hotellista ympäri maaliman. Voit hakea oman matkakohteesi avulla hotellia, lisäämällä saapumis- ja lähtöpäivät. Lisäksi voit valita huoneet itsellesi tai useammalle henkilölle. Radisson tarjoaa hotelleihin myös erilaisia tarjouksia, joita voit valita haun yhteydessä. Voit liittyä sivuilla Radisson jäseneksi, jolloin saat alennusta jopa 10% kaikista yöpymisistä. Jäsenenä saat myös kerättyä pisteitä hotelliyöpymisistä sekä huoneen laskulle tilatuista ruoista ja juomista tietyillä ehdoilla. Pisteillä voi ansaita ilmaisia palkintoyöpymisiä hotelleissa, pisteitä voi myös vaihtaa kumppanien palveluihin kuten lentopisteet ja muut vastaavat. Jasenetuina on myös mahdollisuuksia huoneen luokan korotukseen, aikaisempaan sisäänkirjautumiseen ja myöhäisempään uloskirjautumiseen sekä tervetuliasislahja huoneeseen. Radisson hotellit tarjoavat myös muita alennuksia eläkeläisille, armeijahenkilöille sekä myös S-ryhmän jäsenille.

Huoneen voi varata helposti nettipalvelussa tai soittamalla asiakaspalveluun numeroon +358 9 85653366. Asiakaspalvelusta saa lisätietoa varauksista tai muusta yöpymiseen littyvästä. Radisson sivuilta löytyvät myös usein kysytyt kysymykset, joista löytyy yleisimpiin kysymyksiin vastauksia. Jäsenenä voit ensin kirjautua tilillesi, josta omien varauksien hallinnointi onnistuu myös helposti.

Suositukset, valitukset ja vinkit Radisson
Millainen sinun hotelli kokemuksesi on ollut Radisson hotelleissa? Sujuiko kaikki hyvin ja saitko huoneen varattua ilman ongelmia? Joskus voi olla, että on palvleuntarjoajia, jotka välittävät hotellivarauksia netissä ja silloin voi tulla ongelmia, jos kyse on huijaussivuista. Miten voin varmistaa, että varaaminen on turvallista. Voit esimerkiksi selvittää asian lukemalla toisten käyttäjien kokemuksista ennakkoon. Niiden avulla saat tiedon, jos muut ovat joutuneet kokemaan ongelmia. Yleisesti hotellin varaaminen on kuitenkin turvallista hotellin omilta sivuilta. Lue kuitenkin SuomiArvostelut sivulla toisten käyttäjien kokemuksia Radisson hotelliketjusta. Voit myös jättää omat kokemuksesi sivuille. Niiden avulla voit autta toisia tekemään oikean päätöksen hotellien suhteen.