compensair

Kaikki arvostelut

compensair

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

compensair

Matkustamassa lomalle lempikohteeseen ja lentokentällä selviää, että lento on peruttu? Tällaista voi tapahtua jokaiselle ja varsinkin epävarmoina aikoina on normaalia, että lentoja perutaan tai muutetaan koko ajan. Mitä pitää tehdä silloin kun oma lento on peruttu? Saako lennosta korvausta ja mistä sitä voi hakea. Tämä voi tuntua vaikealta varsinkin kun eri lentoyhtiöillä on hyvin erilaiset käytännöt korvausten antamiseen. Onneksi on myös vaihtoehtoja, miten hakea kompensaatiota lentoyhtiöiltä ja tietoa saa monesta paikasta. Yksi tapa selvittää asioita on lukea toisen matkustajan arvostelu ja kokemus lentoyhtiön toiminnasta. Tällainen palaute kertoo heti, miten kompensaation haku on onnistunut. On myös yrityksiä, jotka auttavat sinua hakemaan korvausta lentoyhtiöltä. Yksi tällainen sivusto on Compensair. Millainen yritys on Compensair? Käymme tällä sivulla tarkemmin läpi, mitä tämä yritys tekee ja mitä se tarjoaa asiakkailleen. Miten palveluita voi käyttää ja miten olla heihin yhteydessä. 

Tietoa Compensair
Compensair on vuonna 2019 perustettu yritys, jonka pääpaikka on Singaporessa. Yritys tarjoaa konsultointipalveluita, jotka keskittyvät pääosin lentotietojen, matkustajatietojen ja matkustajien oikeuksien sekä kuluttajan suojan käsittelyyn. Yritys avustaa matkustajia selvittämään asioita ja ongelmia, joita heille on syntynyt lentoyhtiöiden kanssa.

Tuotteet ja palvelut Compensair
Millaista palvelua Compensair tuottaa asiakkailleen? Asiakas voi Compensair sivuston avulla hakea korvausta lentoyhtiöltä esimerkiksi myöhästyneen lennon, peruuntuneen lennon, hylätyn koneeseen nousun tai epäonnistuneen vaihtolennon takia. Asiakas voi tarkastaa Compensair ohjelmiston avulla, onko oikeutettu saamaan korvausta lentoyhtiöltä. Tämä palvelu on täysin ilmaista. Sivusto kertoo keskimääräisen korvauksen olevan noin 450 euroa, jonka asiakkaat ovat saaneet palvelun kautta. Compensair ohjelmiston avulla voi hakea korvausta 150 lentoyhtiöltä ympäri maailman.

Palvelun käyttö onnistuu helposti sivustolla. Ensin tulee täyttää hakemuslomake, johon syötetään lennon tiedot ja lyhyt kuvaus tapahtumista. Ohjelmisto analysoi hakemuksen ja kertoo sen jälkeen mahdollisesta korvauksesta. Jos korvausta on mahdollisuus hakea ohjelmisto kertoo myös helpoimmat tavat hakea korvausta. Tämän jälkeen halutessaan annetaan Compensairille lupa hakea korvausta ja hyväksytään ehdot. Palvelu valmistelee tarvittavat dokumentit ja tavat, jolla korvausta haetaan lentoyhtiöltä ja lähettää dokumentit eteenpäin lentoyhtiölle sekä hoitaa kaikki neuvottelut puolestasi. 

Compensair ottaa tästä palvelusta korvauksen, joka perustuu joko kiinteään hintaan tai pienempään kiinteään hintaa ja sen lisäksi laskettuun prosenttiin lipun hinnasta. Kiinteät hinnat voivat olla välillä 30 - 90 euroa tai 10 - 15 euroa ja siihen laskettu prosentti perustuen korvauksen määrään ja lipun hintaan. Compensair sivustoilta löytyy kattava usein kysyttyjen kysymysten lista, josta saa apua erilaisiin ongelmatilanteisiin ja miten niissä tulee toimia. Jos palvelun käytöstä tai muusta asiasta syntyy kysyttävää voi asiakaspalveluun olla yhteydessä myös sähköpostin välityksellä tai Compensair Facebook sivuilla.

Suositukset, valitukset ja vinkit Compensair
Oletko sinä hakenut korvausta lentoyhtiöltä? Oletko ehkä käyttänyt Compensair palvelua? Haluaisimme kuulla kokemuksistasi SuomiArvostelut sivuilla. Sivuillamme käyttäjät kertovat omista kokemuksistaan ja antavat palautetta yritysten toiminnasta. Arvostamme todella paljon palautettasi ja siitä on paljon apua myös toisille käyttäjille. Verkossa on paljon toimijoita, joiden palveluista ole tietoa ja niiden kanssa tulee olla varovainen. Siksi toisten käyttäjien palaute on tärkeää. Toimiiko esimerkiksi Compensair palvelu niin kuin luvataan? Saako korvausta oikeasti ja mitä se maksaa. Kannattaa myös tutustua palveluntarjoajien sivustoon, koska siellä voi olla lisätietoa käyttäjiltä tai toiminnasta. Pääasia, että varmistat mahdollisimman hyvin faktat ennen kuin ostat palvelua tai tuotteita verkossa. Jätä siis omat kommenttisi tai lue muiden käyttäjien kommentit.