Klook

Kaikki arvostelut

Klook

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Logo Ruissalon

Ruissalon

0 arvostelut

Jokainen meistä haaveilee rankan työviikon jälkeen rentoutumisesta ja pienestä irtiotosta, jossain mukavassa kohteessa. Toisill...

Klook

Jos suunnittelet lomaa ja etsit verkkosivustoa, jonka kautta hotellien ja lentolippujen varaaminen onnistuu, vieraile Klookin sivuilla. Yrityksen mukaan miljoonien lomailijoiden luottama Klook tarjoaa matkakohteita ympäri maailmaa ja varmistaa, että saat vastinetta rahoillesi. Klookia käyttävät lomailijat ovat kertoneet mielipiteensä tarjottujen palvelujen laadusta, ja voit lukea heidän rehelliset arvionsa Klookista. Anna arvostelu nyt. Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi retkiä, vierailukohdetta tai nähtävyyksiä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Sivustolta voit hakea aktiviteetteja alueittain. Mikäli siis etsit tekemistä esimerkiksi Pohjois-Euroopasta, Länsi-Euroopasta, Etelä-Euroopasta, Keski-Euroopasta, Oseaniasta tai Afrikasta, Klook väittää tarjoavansa mielenkiintoisimmat aktiviteetit.

Tietoja
Klookin matkailuaktiviteetit ja varausalusta ovat tarjonneet lomailijoille helpon alustan, jossa he voivat varata paikallisia kuljetuksia, parhaita nähtävyyksiä sekä löytää ruokia ja paljon muuta. Pysyäkseen mukana muuttuvissa teknologisissa trendeissä Klook on kehittänyt sovelluksen (saatavilla Apple Storessa ja Google Playssa), jonka avulla lomailijoiden on helppo lunastaa QR-koodilla varustettuja e-kuponkeja yli 350:stä heidän verkkosivustollaan saatavilla olevasta kohteesta. Esimerkiksi suosittuja kohteita ovat Lontoossa Lontoon akvaario, Madame Tussauds Lontoo, Kew Gardens, Harry Potter World, London Eye, Edinburgh Dungeon, Bombay Saphire Distillery, Tower Of London, Stonehenge, The O2, Climb Anfield Tours, turistibussit, Windsor Castle, Bicester Shopping Village ja Arsenal Stadium -kierros. 

Palvelut Klookni verkkosivustolla
Klook tarjoaa asiakkaille turvallisen ja nopean alustan, josta he voivat varata lomansa. Etkö ole varma Klookin tarjouksista? Älä huoli, sillä heidän asiakastukensa on käytettävissä ympäri vuorokauden ja vastaa kaikkiin kyselyihin ja palautteisiin, joita sinulla saattaa olla. Klookin asiakastukeen pääsee heidän verkkosivustonsa kautta. Klookissa sinua odottaa yli 100 000 aktiviteettia. Lisäksi yritys kertoo tarjoavansa lomatarjouksista kulttuurikokemuksiin. He kertovat tarjoavansa luotettuja ja parhaiksi arvioituja aktiviteetteja. Niihin voit tutustua yrityksen verkkosivuston kautta. Sivuilla on lisäksi kommentteja, joissa on paikallisia näkemyksiä sadoissa kohteissa. Kun olet Klookissa, näet jokaisen paikan parhaat puolet. He lisäksi väittävät, että verkkosivuston kautta varaat elämykset helposti. Voit varata saumattomasti toivomasi tuotteen nopealla vahvistuksella ja usein pääset ostamaan lipun, jolla pääset jonon ohi. He kuvailevat, että olipa kyse sitten aaltojen jahtaamisesta Balilla, viinin maistelemisesta Melbournessa tai siitä, mitä uutta omalla alueellasi on, Klookin verkkokaupasta voit tarkastella ja ostaa toivomiasi retkiä. Lisäksi yrityksellä on Klook-sovellus, jota voi käyttää seuraaviin tarkoituksiin. Suoratoistaa live-videoita, joissa on tarjouksia. Lunastaa liput ja kupongit tai ladata ne offline-tilassa. Päästä käsiksi joustavaan varaamiseen ja maksuttomaan peruutukseen tuhansissa aktiviteeteissa. Tallentaa suosikkilistan aktiviteeteista, jotka ovat toivelistallasi ja varata ne myöhemmin. Yrityksen kautta voit valita liikkumiseen junat, bussit, autot ja jopa lautat. Klookin kautta voi myös hankkia alennuksia elokuvalippuihin ja -paketteja lähelläsi sijaitseviin elokuvateattereista. Sivustolla etsit toivomaasi palvelua myös alueen mukaan. Näihin kuuluvat esimerkiksi Itä-Aasia, Kaakkois-Aasia, Pohjois-Amerikka, Etelä-Aasia, Lähi-itä ja Itä-Eurooppa. Sivuston kautta löytyy myös useita vesiurheiluaktiviteetteja, kuten sukellus, snorklaus, surffaus, melonta, kajakit, koskenlasku, kalastus ja koskenlasku. Sivustolta löytyy myös vuokra-autoja, mikäli haluat vuokrata auton seuraavalle lomallesi. Tarjolla on eri kategorioita eri hintaluokissa. 

Kommentit ja kokemukset
Oletko varannut loman Klookin kautta? Kuinka helppoa on varata loma Klookin kautta? Millainen on heidän asiakastukensa? Jaa kokemuksia kirjoittamalla rehellinen asiakasarvostelu Klookista sivustolle ja auta muita lomailijoita.