SuomiArvostelut

  Arvostelut Qatar Airways

  Jos haluat varata lennon matkaasi varten, sinun täytyy valita monien eri lentoyhtiöiden väliltä. Voikin olla vaikeaa tietää, mitkä yhtiöt olisivat parhaita vaihtoehtoja juuri sinun lentoasi varten. Lentäessä ehkäpä tärkeintä on kokea olonsa turvalliseksi noususta laskuun. Kokemukseen vaikuttavat kuitenkin paljon myös muut asiat, kuten matkustamon lämpötila, istuinten mukavuus, ruoan ja juoman maistuvuus ja asiakaspalvelun taso. Qatar Airways on yksi varteenotettava, vaikkakin melko uusi vaihtoehto etenkin, jos etsit kansainvälistä lentoa. Jotta tietäisit, mitä tältä nuorehkolta lentoyhtiöltä, joka kuljettaa ympäri maailman, kannattaa odottaa, voit lukea arvosteluja asiakkailta, jotka ovat jo aikaisemmin matkustaneet käyttäen Qatar Airwaysiä. Lue muiden kokemuksia, mielipiteitä, valituksia ja kehuja saadaksesi paremman käsityksen kyseisestä yrityksestä, jotta voit päättää, oletko valmis varaamaan yrityksen tarjoamia lentoja tai muita palveluja.

  Tietoa Qatar Airwaysistä

  Qatar Airways on lentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja ympäri maailman. Tämä yritys on yksi uusimmista globaaleista lentoyhtiöistä maailmassa ja ylpeä siitä. Qatar Airways perustettiin vuonna 1993 ja julkisuuteen vasta vuotta myöhemmin. Virallinen markkinoilletuoti tapahtui kuitenkin vasta vuona 1997. Lentoyhtiön pääkonttori, Qatar Airways Tower, sijaitsee maan pääkaupungissa Dohassa. Qatar Airways tarjoaa jatkuvasti lentoja yli 160 kohteeseen, kuten Uuteen Seelantiin, Saudi Arabiaan, Irlantiin, Ranskaan, Makedoniaan, Amerikkaan, Australiaan, Kameruniin, Indonesiaan, Brasiliaan, Chileen, Bosnia ja Hertsegovinaan, Thaimaahan, Suomeen, Namimbiaan, Ateenaan, Barcelonaan, Edinburghiin, Müncheniin, Armeniaan, Nizzaan ja moniin muihin kohteisiin. Yrityksen nettisivuilla asiakkaat voivat helposti varata lentojen lisäksi myös hotellihuoneen, vuokrata auton tai vaikkapa suunnitella koko lomamatkan etukäteen. Qatar Airways ilmoittaa myös tapahtumista ja tarjoaa vaihtoehtoja yritysmatkoille. Qatar Airways oli saksalaisen lento-onnettomuustutkintatoimiston (JACDEC) mukaan maailman neljänneksi turvallisin lentoyhtiö vuonna 2017. Yhtiön laivastu koostuu Airbus- ja Boeing- malleista, jotka ovat yleisimmät konetyypit koko maailmassa.


  Qatar Airwaysin matkustamohenkilökunta esittelee yhtiötä ja omaa työnkuvaansa.

  Qatar Airwaysin palvelut

  Voit helposti varata lennon, hotellihuoneen tai lomamatkan Qatar Airwaysin nettisivuilla. Sinun tulee ainoastaan luoda oma tili, jonne voit kirjata halutun matkakohteen, tulo- ja menopäivämäärät ja muuta tietoa tarvittaessa. Sinun on mahdollista myös tehdä lähtöselvitys ennakkoon netin välityksellä, mikä voi säästää paljonkin aikaa lentokentällä. Tämä on erittäin hyödyllinen lisä, sillä matkustuspäivät ovat usein stressaavia ja hyvin pitkiä. Jos lentovarauksessasi ilmenee ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää matkaasi liittyen, voit ottaa yhteyttä Qatar Airwaysin asiakaspalveluun. Yhtiöllä on toimistoja monissa maissa ympäri maailmaa; Suomen toimisto sijaitsee Helsingissä. Yhtiön nettisivuilla on myös mahdollista seurata lentosi statusta, joten jos haluaisit kuulla Qatar Airwaysin uusimmat uutiset ja ilmoitukset, voit helposti tilata yhtiön ilmaisen verkkouutiskirjeen.

  Valitukset, kehut ja vinkit Qatar Airwaysin asiakkaille

  Oletko aikaisemmin lentänyt Qatar Airwaysillä? Jos vastasit kyllä, olisi mukavaa kuulla lisää kokemuksestasi tämän lentoyhtiön kanssa. Me SuomiArvosteluissa haluaisimme tietää, sujuiko lentosi ongelmitta vai tapahtuiko sen aikana jotakin valittamisen arvoista.Jos jotakin tapahtui, miten Qatar Airways huolehti siitä, että ongelma saatiin ratkaistua. Ehkäpä koit todella mukavan lennon ja haluaisit kehua yhtiötä. Nousiko lentosi ajallaan kiitoradalta vai jouduitko odottamaan lentokentällä odotettua pidempään? Jätä asiakasarvostelu, jossa jaat rehelisen mielipiteesi ja mahdolliset kehut ja valitukset. Muut voivat hyötyä kertomastasi, kun he itse pohtivat, olisisko Qatar Airways järkevä valinta loma- tai työmatkaa suunnitellessa. Auta muita jättämällä arvostelusi!

  Tuletko kokemaan turvallisen ja mukavan lennon varaamalla sen Qatar Airwaysiltä? Lue arvosteluja ja muiden kokemuksia tästä lentoyhtiöstä, joka tarjoaa lentoja niin Eurooppaan, Autraliaan, Aasiaan kuin Amerikkaan.

  Qatar Airways
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  9
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  6
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Paras lentoyhtiö

  Lippujen varaamisesta siihen asti, kunnes lento oli hyvä minulle!

  : Johannes07-05-2019
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  9
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Qatar Airways

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Qatar Airways luotettava yritys?

  Qatar Airways on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 9/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Qatar Airways tarjoaa?

  Qatar Airways on enimmäkseen aktiivinen Loma & Matkailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lentoliput.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Qatar Airways-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.