Qatar Airways

Kaikki arvostelut

Qatar Airways

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Johannes
Lippujen varaamisesta siihen asti, kunnes lento oli hyvä minulle! Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Paras lentoyhtiö

  Lippujen varaamisesta siihen asti, kunnes lento oli hyvä minulle!


Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Logo Emirates

Emirates

0 arvostelut

Emirates on yleinen ja luotettu lentoyhtiö alalla muiden lukemattomien lentoyhtiöiden seassa, ja sinun on valittava lentoy...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Qatar Airways

Jos haluat varata lennon matkaasi varten, sinun täytyy valita monien eri lentoyhtiöiden väliltä. Voikin olla vaikeaa tietää, mitkä yhtiöt olisivat parhaita vaihtoehtoja juuri sinun lentoasi varten. Lentäessä ehkäpä tärkeintä on kokea olonsa turvalliseksi noususta laskuun. Kokemukseen vaikuttavat kuitenkin paljon myös muut asiat, kuten matkustamon lämpötila, istuinten mukavuus, ruoan ja juoman maistuvuus  ja asiakaspalvelun taso. Qatar Airways on yksi varteenotettava, vaikkakin melko uusi vaihtoehto etenkin, jos etsit kansainvälistä lentoa. Jotta tietäisit, mitä tältä nuorehkolta lentoyhtiöltä, joka kuljettaa ympäri maailman, kannattaa odottaa, voit lukea arvosteluja asiakkailta, jotka ovat jo aikaisemmin matkustaneet käyttäen Qatar Airwaysiä. Lue muiden kokemuksia, mielipiteitä, valituksia ja kehuja saadaksesi paremman käsityksen kyseisestä yrityksestä, jotta voit päättää, oletko valmis varaamaan yrityksen tarjoamia lentoja tai muita palveluja.

Tietoa Qatar Airwaysistä
Qatar Airways on lentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja ympäri maailman. Tämä yritys on yksi uusimmista globaaleista lentoyhtiöistä maailmassa ja ylpeä siitä. Qatar Airways perustettiin vuonna 1993 ja julkisuuteen vasta vuotta myöhemmin. Virallinen markkinoilletuoti tapahtui kuitenkin vasta vuona 1997. Lentoyhtiön pääkonttori, Qatar Airways Tower, sijaitsee maan pääkaupungissa Dohassa. Qatar Airways tarjoaa jatkuvasti lentoja yli 160 kohteeseen, kuten Uuteen Seelantiin, Saudi Arabiaan, Irlantiin, Ranskaan, Makedoniaan, Amerikkaan, Australiaan, Kameruniin, Indonesiaan, Brasiliaan, Chileen, Bosnia ja Hertsegovinaan, Thaimaahan, Suomeen, Namimbiaan, Ateenaan, Barcelonaan, Edinburghiin, Müncheniin, Armeniaan, Nizzaan ja moniin muihin kohteisiin. Yrityksen nettisivuilla asiakkaat voivat helposti varata lentojen lisäksi myös hotellihuoneen, vuokrata auton tai vaikkapa suunnitella koko lomamatkan etukäteen. Qatar Airways ilmoittaa myös tapahtumista ja tarjoaa vaihtoehtoja yritysmatkoille. Qatar Airways oli saksalaisen lento-onnettomuustutkintatoimiston (JACDEC)  mukaan maailman neljänneksi turvallisin lentoyhtiö vuonna 2017. Yhtiön laivastu koostuu Airbus- ja Boeing- malleista, jotka ovat yleisimmät konetyypit koko maailmassa.


Qatar Airwaysin palvelut
Voit helposti varata lennon, hotellihuoneen tai lomamatkan Qatar Airwaysin nettisivuilla. Sinun tulee ainoastaan luoda oma tili, jonne voit kirjata halutun matkakohteen, tulo- ja menopäivämäärät ja muuta tietoa tarvittaessa. Sinun on mahdollista myös tehdä lähtöselvitys ennakkoon netin välityksellä, mikä voi säästää paljonkin aikaa lentokentällä. Tämä on erittäin hyödyllinen lisä, sillä matkustuspäivät ovat usein stressaavia ja hyvin pitkiä. Jos lentovarauksessasi ilmenee ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää matkaasi liittyen, voit ottaa yhteyttä Qatar Airwaysin asiakaspalveluun. Yhtiöllä on toimistoja monissa maissa ympäri maailmaa; Suomen toimisto sijaitsee Helsingissä. Yhtiön nettisivuilla on myös mahdollista seurata lentosi statusta, joten jos haluaisit kuulla Qatar Airwaysin uusimmat uutiset ja ilmoitukset, voit helposti tilata yhtiön ilmaisen verkkouutiskirjeen. 

Valitukset, kehut ja vinkit Qatar Airwaysin asiakkaille
Oletko aikaisemmin lentänyt Qatar Airwaysillä? Jos vastasit kyllä, olisi mukavaa kuulla lisää kokemuksestasi tämän lentoyhtiön kanssa. Me SuomiArvosteluissa haluaisimme tietää, sujuiko lentosi ongelmitta vai tapahtuiko sen aikana jotakin valittamisen arvoista.Jos jotakin tapahtui, miten Qatar Airways huolehti siitä, että ongelma saatiin ratkaistua. Ehkäpä koit todella mukavan lennon ja haluaisit kehua yhtiötä. Nousiko lentosi ajallaan kiitoradalta vai jouduitko odottamaan lentokentällä odotettua pidempään? Jätä asiakasarvostelu, jossa jaat rehelisen mielipiteesi ja mahdolliset kehut ja valitukset. Muut voivat hyötyä kertomastasi, kun he itse pohtivat, olisisko Qatar Airways järkevä valinta loma-  tai työmatkaa suunnitellessa. Auta muita jättämällä arvostelusi!

Tuletko kokemaan turvallisen ja mukavan lennon varaamalla sen Qatar Airwaysiltä? Lue arvosteluja ja muiden kokemuksia tästä lentoyhtiöstä, joka tarjoaa lentoja niin Eurooppaan, Autraliaan, Aasiaan kuin Amerikkaan.