Forenom

Kaikki arvostelut

Forenom

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Forenom

Moni miettii hotellia varatessa, millaisia palveluita hintaan kuuluu. Mieleissä on myös mistä löytäisin minun matkaani sopivimman vaihtoehdon. Lomamatkojen lisäksi majoitusta tarvitaan työmatkojen yhteyteen. Kesto voi olla muutamasta päivästä useampaan kuukauteen. Osa etsii taas tilapäistä majoitusta oman kodin rinnalle, kun kyseessä on vaikka putkiremontti tai julkisivuremontti. Forenom on majoituspalvelu, josta löytyy erilaisia hotelli-, hostelli ja asuntovaihtoehtoja. Yrityksen on perustanut kaksi suomalaista yrittäjää vuonna 2000. He huomasivat aukon Suomen majoitusmarkkinoilla. Vuokra-asuntojen ja hotellien välissä ei ollut tarjontaa, joka oli haaste erityisesti nuorille tilapäistyöntekijöille. Hotellimajoitus on liian kallis ja vuokra-asunto liian pysyvä. Näin ollen Forenom alkoi tarjoamaan kalustettuja asuntoja työntekijöille, jotka olivat töissä tilapäisesti toisessa kaupungissa. Yritys on laajentanut toimintaansa myös Pohjoismaihin. Se toimii nykyään Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Valikoimassa on 7800 kalustettua huonetta ja asuntoa. Lähes yli 200 000 matkustajaa varaa majoituksen yrityksen kautta. Taustalla toimii yksityinen pääomasijoittaja CapMan. Forenomille voi myös vuokrata oman asunnon.

Palvelut
Forenomin valikoimaan kuuluu kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja ja hostellihuoneita. Yritys uskoo, että jokainen matkailija ansaitsee helpon ja mukavan majoituksen. Tämän vuoksi Forenom kertoo tarjoavansa tasokkaita, kodinomaisia majoitusvaihtoehtojakaikissa Pohjoismaissa. Yritys tarjoaa sekä majoitus- että asumisratkaisuja kolmessa eri kategoriassa. Monilla on kokemuksia erilaisista majoituspalveluista. Pidempiaikaisiin tarpeisiin on tarjolla kodinomaisia kalustettuja asuntoja. Kalustettu asunto toimii väliaikaisena kotina työ- ja vapaa-ajalla. Tai vaikka oman kodin remontin, kuten julkisivu- tai putkiremontin aikana. Hostelleihin pääsee sekä julkisilla liikennevälineillä että autolla. Tarjolla onkin usein paikoitustilaa. Hostelli on edullinen vaihtoehto. Hintaan sisältyy oma huone ja jaetut yhteiskäyttötilat. Huoneistohotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa, toimivien kulkuyhteyksien varrella. Huoneistohotelli sopii niin työ- kuin vapaa-ajan matkallekin. Palvelut sisältyvät hintaan ja huoneistosta löytyy mukavuudet myös pidemmälle majoittumiselle. Huoneistot ovat kalustettuja, varusteltuja ja käytännöllisiä. Forenom kertoo, että hintaan sisältyy aina vesi, sähkö, peti- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet kaikille asukkaille. Yrityksille on lisäksi tarjolla erilaisia hinnoitteluratkaisuja, joista voi kysyä suoraan Forenomilta. Majoituskohteissa käytetään joko koodilukkoja tai perinteisiä avaimia. Lisäksi tarjolla on lisäpalveluita kuten siivous ja wifi. Esimerkiksi päivittäinen siivous tai siivous kolmen päivän välein on saatavilla lisämaksusta. Yrityksen asunnot ovat vakuutettu. Forenom muistuttaa, että vakuutus ei kuitenkaan kata kaikkea. Se ei kata huoneelle tai huoneistolle ja sen irtaimistolle asumisen aikana aiheutunutta vahinkoa. Yritys myy lisäpalveluna erikseen Forenomin Vahinkoturva -palvelua. Sillä voi rajata vahinkovastuuta, mikäli oma kotivakuutus ei korvaa tilapäisasunnon vahinkoja. Pääset tekemään varauksen yrityksen kotisivuilta. Alle viikon pituisille majoituksille yritys suosittelee huoneistohotelli- ja hostelli-kohteita. Forenomilla on kolme tasoa, Budget, Smart ja Premium. Nämä eroavat toisistaan. Erona ovat palveluehdot, kalustus sekä hintaan sisältyvät palvelut. Tasoluokan tarkistat yritykseltä saamastasi sähköpostista. 

Majoitus Forenomilta
Oletko suunnittelemassa jo seuraavaa lomaa? Voisitko jakaa edellisestä lomasta kokemuksia? Tarvitsetko tilapäisasunnon esimerkiksi remontin vuoksi? Yrityksen nettisivuilta varaus onnistuu niin yksityishenkilönä kuin yrityksenä. Forenom kertoo, että heiltä löytyy myyntitiimi, joka auttaa varaukseen liittyvissä kysymyksissä. Heihin saa yhteyden, jos kotisivuilta varaaminen ei onnistu. Maksutapana toimii verkkopankkimaksu sekä pankki- ja luottokortti. Pidätkö sinä enemmän hotelli- vai huoneistomajoituksesta? Entä tilaatko lisäpalveluita matkasi yhteyteen? Siivoatko huoneistossa itse? Vai toivotko, että huoneisto tai hotellihuone siivotaan puolestasi? Oletko tehnyt varausta Forenomin kautta? Sujuiko varauksen tekeminen ja matka sujuvasti? Jaa meille kokemuksesi yrityksestä ja lue muiden mielipiteitä. Käyttäjien mielipiteet ovat tärkeitä. Ne auttavat myös muita tekemään oikean valinnan hotellin suhteen. Voit vaikuttaa omalla palautteellasi toisen päätökseen. Saat myös itse apua muiden kommenteista.