Momondo

Kaikki arvostelut

Momondo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Trivago

Trivago

0 arvostelut

Haluiaistko matkustaa kotimaassa tai ulkomailla, mutta et tiedä, mistä löytäisit edullisimman majoituksen? Olisiko täht&au...

Momondo

Momondo arviot
Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuus viettää ainakin osa lomistaan ulkomailla. Nykyään erityisen suosittuja ovat erilaiset kaupunki-ja rantalomat. Kaupunkilomat ovat kuuluisia nähtävyyksistään, kuten museoista. Myös herkullista ruokaa tarjoavat ravintolat houkuttelevat monia kaupunkilomalle. Rantalomat taas ovat tunnettuja lämmöstä ja rentoutumisesta. Lomille lähdetään yleensä yhdessä perheen tai ystävien kanssa rentoutumaan ja kokemaan jotakin uutta. 

Matkailun lisääntyessä myös palveluntarjoajien määrä on lisääntynyt. Esimerkiksi lentoyhtiöitä ja hotelleja on nykyään paljon eri hintaluokissa ja eri varustetasoilla. Mutta mikä lentoyhtiö on juuri minulle sopivin? Tai mikä hotelli on kaikista lähimpänä suosikki nähtävyyttäni? Lentoja, hotelleja ja autojen vuokrausyrityksiä voi olla vaikea ruveta vertailemaan yksin. Erilaiset matkahakusivustot auttavat vertailemalla hotelleja, lentoja, ja vuokra-autoja. Osa sivustoista voi jopa vertailla eri matkakohteita keskenään, jos et ole vielä päättänyt määränpäätäsi.

Yksi matkahakusivustoista on Momondo, jonka sivuilla käyttäjä voi vertailla lentoja, hotelleja ja vuokra-autoja. Vastaukset yllämainittuihin kysymyksiin saat parhaiten lukemalla Momondon oikeiden käyttäjien jättämiä arvosteluja. Luettuasi Momondon arvosteluja voit itse päättää, olisiko Momondo juuri sinun tarpeisiisi sopiva matkahakusivusto. 

Mikä on Momondo?
Momondo on käyttäjilleen ilmainen ja riippumaton matkahakusivusto. Momondo ei siis lisää mitään lisäkuluja saatavilla oleviin matkavaihtoehtoihin esimerkiksi evästeiden avulla. Momondo julkaistiin alunperin syyskuussa  vuonna 2006 ja se on toiminut Suomessa vuodesta 2012. Momondo työllistää yli 250 henkeä 40:stä eri maasta. Yrityksen päätoimisto sijaitsee Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Momondo toimii yli 30 markkina-alueella ja sen kautta voi vertailla ja etsiä lentoja, hotelleja ja vuokra-autoja. Momondoa hallinnoi KAYAK, joka on Booking Holdings Inc:in itsenäinen tytäryhtiö. 

Miten Momondo toimii?
Momondo on matkahakusivusto, eli se vertailee esimerkiksi eri lentoja niiden hinnan ja nopeuden perusteella. Momondo ei itse myy lentoja, majoitusta tai vuokra-autoja, vaan se vertailee eri palveluntarjoajien vaihtoehtoja. Yritys esittelee sivuillaan suosituimpia kaupunkikohteita ja haetuimpia kohdemaita. Monista matkakohteista on Momondon sivuilla erikseen blogi-kirjoituksia, jotka kertovat esimerkiksi alueen nähtävyyksistä.  Sivustolla voi myös Explore toiminnon avulla etsiä sopivia kohteita esimerkiksi lentojen reaaliaikaisen hinnan mukaan. 

Sivuston navigointi on jaettu viiteen eri kategoriaan, jotka ovat: lennot, hotellit, autonvuokraus, explore ja lisää. Lisää osiosta voi varata pakettimatkoja ja saada apua Momondon käyttöön. Esimerkiksi lentojen etsiminen toimii niin, että hakuun syötetään lähtöpaikka, kohdemaa-tai kaupunki ja matkustuspäivät. Painamalla hakunäppäintä Momondo näyttää sen löytämät lennot. Valittuasi itsellesi sopivan lennon sinut uudelleenohjataan lentoyhtiön tai muun lennon välittäjän sivuille vahvistamaan varaus.

Momondoon voi myös tallentaa omia matkasuunnitelmia Trips-osioon. Trips-palvelun käyttöönotto edellyttää sitä, että synkronoit sähköpostisi palvelun kanssa. Palvelun kautta omat matkasuunnitelmat on mahdollista jakaa esimerkiksi reissuun lähteville ystäville. Palvelu myös ilmoittaa heti, jos esimerkiksi lentosi myöhästyy. 

Kehuja, valituksia ja vinkkejä Momondo:
Oletko löytänyt matkan Momondon kautta? Varasitko esimerkiksi vain lennot vai myös hotellin? Vastasiko majoituksesi odotuksia? Saitko vuokra-auton juuri siihen hintaan kuin Momondon sivuilla ilmoitettiin? Oliko kokemuksessasi jotain ongelmia? Miten mahdolliset ongelmat saatiin ratkaistua? Olitko tyytyväinen asiakaspalveluun? 

Kerro meille kokemuksesi Momondosta. Voit kertoa koko kokemuksesi tai vain osan, jos et halua kertoa kaikkea. Kertomalla kokemuksesi Momondosta kerrot uusille käyttäjille mitä he voivat odottaa tältä matkahakusivustolta. Kertomalla kokemuksesi voit siis auttaa ihmisiä, jotka harkitsevat käyttävänsä juuri tätä matkahakusivustoa. 

Onko Momondo sinun tarpeisiisi sopiva matkahakusivusto? Selvitä lukemalla Momondon aikaisempien käyttäjien kokemuksia sivustosta, paikkaansa pitävyydestä ja muista sinua mahdollisesti askarruttavista asioista.