Uniplaces

Kaikki arvostelut

Uniplaces

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Skytours

Skytours

0 arvostelut

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista matkustaa eri maihin tai jopa maailman ympäri, on lentokoneella. Mutta saatat tietää lukem...

Uniplaces

Oletko sinä koskaan ajatellut asuvasi jossain toisessa maassa? Monet haaveilevat ulkomailla asumisesta tai viettävänsä koko lomansa, jossain toisessa maassa. Tällainen maa on varsinkin suomalaisille yleensä, jokin lämmin etelän kohde. Pidemmän ajan asumiseen tarvitaan yleensä vuokra-asunto, koska hotellissa asuminen käy nopeasti kalliiksi. Vuokra-asuntojen etsiminen vaatii yleensä paikallista tietämystä ja useasti se vaatii myös paikallisten henkilötunnusten tai pankkiyhteyksien hankkimista. Tällainen voi olla iso haaste, kun halutaan vuokrata itselle pelkkä tilapäinen vuokra-asunto. Siinä voi myös piillä vaaroja. Myös muuttoa ajatteleville voi olla vaikeaa lähetä maahan, josta ei helposti saa asuntoa vuokrattua. Asunnon vuokrausta varten on saatavilla palveluita verkossa. Tutustumme tällä sivulla Uniplaces nimiseen yritykseen. Millaisesta yrityksestä on kyse? Mitä se tarjoaa ja miten palvelu toimii? Onko Uniplaces turvallinen? Tämän voit helposti selvittää lukemalla toisen käyttäjän arvostelu ja selvittää sitä kautta millainen kokemus Uniplaces yrityksen palveluista on syntynyt. Voit myös käydä heidän sivuillaan tutustumassa palvelutarjontaan. Haluamme, että saat mahdollisimman paljon tietoa, jotta voit tehdä oikean päätöksen.

Tietoa Uniplaces
Uniplaces on perustettu vuonna 2013 ja se on markkinapaikka, jonka tarkoituksena on tarjota uniikkeja kohteita opiskelijoille, työntekijöille, matkustajille ja perheille. Yrityksen tavoitteena on tarjota palvelu, jonka avulla voi välttää byrokratia, joka liittyy vuokra-asuntojen hankkimiseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Lontoossa ja sen liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa.

Tuotteet ja palvelut Uniplaces
Uniplaces palvelussa voit etsiä itsellesi vuokra-asunnon, jossa asua vähän tai pidemmän aikaa. Palvelu toimii helposti asettamalla haluamasi kaupunki ja muuttamispäivämäärä hakukenttään, jonka jälkeen sivusto etsii sinulle vaihtoehdot vuokra-asunnoista. Saat näkyville kohteet hintoineen ja voit tutustua kohteeseen kuvien ja lisätietojen kautta. Voit suodattaa hakuasi haluamalla tavalla ja etsiä asuntoa itsellesi tai useammalle henkilölle. 

Kun olet löytänyt haluamasi asunnon täytät palvelussa omat tietosi ja maksutiedot, jonka jälkeen vuokranantaja on sinuun yhteydessä 48 tunnin sisällä. Ensimmäisen vuokran yhteydessä maksetaan Uniplacespalvelulle palvelumaksu. Tämän palvelumaksun avulla saa myös tukea Uniplaces agenteilta tarvittaessa. Tämän jälkeen takuuvuokran ja muiden maksujen hoitaminen tehdään suoraan vuokranantajan kanssa. Palvelun kautta vuokraaminen on turvattua ja palvelussa on nähtävillä suosituimmat vuokranantajat ja vuokranantajat, jotka ovat varmistettu ja jotka ovat vuokranneet asuntojaan jo ennen toisille asiakkaille. Palvelussa voi tutustua myös erilaisiin kohteisiin ja artikkeihin kaupngeista ja asumisesta eri puolella maailmaa.

Palvelu on myös käytössä vuokranantajille, jotka voivat mainostaa omia asuntojaan palvelussa ja ansaita sitä kautta rahaa ja saada uusia asiakkaita. Uniplaces verkkosivustoilla on tukikeskus, jossa on saatavilla paljon tietoa vuokraamisesta ja palvelun käytöstä. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä myös verkkolomakkeen avulla, johon täytetään omat yhteystiedot ja kysymys. Tämän jälkeen asiakaspalvelija on yhteydesä joko sähköpostilla tai puhelimitse. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Uniplaces
Miltä tuntuu muuttaminen ulkomaille? Onko sinulla kokemusta asunnon vuokraamisesta toisesta maasta tai oletko ehkä käyttänyt Uniplaces palvelua? Haluaisimme kuulla sinun kokemuksistasi SuomiArvostelut sivuilla. Sivuillamme käyttäjät kertovat omista kokemuksistaan ja siitä miten heidän ostamat palvelut ja tuoteet ovat vastanneet odotuksia. Näiden palautteiden avulla jokainen sivuston käyttäjä voi saada vahvistusta omalle ostopäätökselle. Palautteet antavat myös palveluntarjoajalle tietoa, miten parantaa omia palveluita. Kannattaa tutustua tarkasti palveluntarjoajan tarjoamiin palveluhin ja niihin liittyviin ehtoihin. Ne löytyvät yleensä palveluntarjoajan sivuilta helposti. Kun olet varmistanut, että haluat käyttää palveluita voit tehdä sen suoraan palveuntarjoajan sivuilta. Muista jättää kokemuksistasi kommentit meidän palveluun, koska ne auttavat toisia käyttäjiä. Käy myös lukemassa toisten kokemuksista, voit saada niistä jotain tärkeää lisätietoa.