Miten vaihtaa tai palauttaa salasanasi?

Nykyään monet käyttäjät käyttävät erilaisia salasanoja lukuisilla verkkosivustoilla, joilla he vierailevat päivittäin. On luonnollista, että toisinaan unohdamme, minkätyyppisen salasanan olemme käyttäneet. Siksi, jos koskaan unohdat tai haluat vaihtaa salasanasi SuomiArvostelut:ssa, suosittelemme seuraamaan näitä vaiheita.

Vaihda salasanasi

Jos muistat nykyisen salasanasi ja haluat vaihtaa sen, voit tehdä sen kirjautumalla tilillesi.

 1. Kirjaudu tilillesi:

  • Mene SuomiArvostelut-sivustolle ja klikkaa 'Kirjaudu sisään', joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa.

 2. Siirry Asetuksiin:

  • Vie hiiri käyttäjäikonisi päälle oikeassa yläkulmassa ja valitse avautuvasta valikosta 'Omat asetukset'.

 3. Vaihda Salasanasi:

  • 'Vaihda salasana' -osiossa, syötä nykyinen salasanasi ja sen jälkeen uusi salasanasi (syötä uusi salasana kahdesti vahvistusta varten).

  • Klikkaa 'Vaihda salasana', vahvistaaksesi päivityksen.

Palauta Salasanasi

Jos olet unohtanut salasanasi, sinun tulee siirtyä uuteen kirjautumismenettelyymme, joka parantaa turvallisuutta ja mukavuutta. Näin se toimii:

 1. Uusi Kirjautumismenettely:

  • Salasanan sijaan järjestelmämme tarjoaa nyt ainutlaatuisen nelinumeroisen vahvistuskoodin joka kerta kun kirjaudut sisään.

 2. Lisääntynyt Turvallisuus:

  • Tämä menetelmä ei ainoastaan ehkäise ongelmia, jotka liittyvät salasanan unohtamiseen, vaan lisää myös ylimääräisen turvallisuustason tilillesi.

Yhä ongelmia?

Jos nämä vaiheet eivät toimi tai sinulla on vaikeuksia palauttaa salasanaasi, ota meihin yhteyttä käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit tilisi luomiseen, jotta voimme auttaa sinua tehokkaasti.