Arvosteluni sai tarkistuspyynnön

Minua on pyydetty muokkaamaan arvosteluani tai antamaan lisätietoja

Yritykset, joita olet arvostellut, saattavat ottaa sinuun yhteyttä, jos he uskovat, että viittaat eri entiteettiin tai rikot SuomiArvostelut:n ohjeistuksia.

Miksi yritys ottaisi minuun yhteyttä?

Arvostelukirjoittajaan yhteyden ottaminen on yrityksille tavallinen toimenpide ongelmallisten arvostelujen käsittelemiseksi. He saattavat ottaa yhteyttä useista syistä:

Asiakkuus ei tunnistettu:

  • Toisinaan yritykset vaativat lisätietoja, jos he eivät tunnista sinua asiakkaakseen. Lisätietojen pyytämällä yritykset voivat nopeasti tunnistaa, ymmärtää ja käsitellä mahdollisia ongelmia.

Arvostelu vaikuttaa väärin sijoitetulta:

  • Jos arvostelusi viittaa siihen, että se on julkaistu väärälle yritysprofiilille, yritys saattaa kysyä, oliko tarkoituksesi arvostella nimenomaan heidän liiketoimintaansa.

Ohjeistuksen rikkominen:

  • Arvostelut eivät saisi sisältää luottamuksellista tai henkilökohtaista tietoa. Jos yritys uskoo, että olet sisällyttänyt tällaista sisältöä arvosteluusi, he saattavat pyytää sinua poistamaan sen.

Kelpoisuushuolet:

  • Jos yritys epäilee, ettei arvostelusi täytä SuomiArvostelut:n julkaisukriteereitä, he voivat pyytää lisätietoja kokemuksesi vahvistamiseksi.

Tämä opas auttaa selventämään, miksi ja missä olosuhteissa yritys saattaisi ottaa sinuun yhteyttä arvosteluusi liittyen, tavoitteena varmistaa läpinäkyvyys ja käsitellä mahdollisia ongelmia tehokkaasti.

Miten se toimii?

Saat viestin yritykseltä siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on yhdistetty tilisi kanssa. Sinä päätät, miten vastaat. Me annamme yhden viikon aikaa vastata syytöksiin.

Mitä tapahtuu, jos olen eri mieltä pyynnön kanssa tai en vastaa?

Jos olet eri mieltä yrityksen pyynnön kanssa, et valitse vastata, tai et toimita riittävästi tietoja, arvostelusi poistetaan todennäköisesti lopullisen tarkistuksen jälkeen tiimimme toimesta.

Tämä prosessi varmistaa, että molemmilla osapuolilla on reilu mahdollisuus käsitellä mahdollisia huolia arvostelun sisältöön liittyen, säilyttäen alustan eheyden.