Kuinka luoda oma käyttäjäprofiili SuomiArvostelutissa?

Aloittaaksesi omien mielipiteidesi luomisen ja jakamisen SuomiArvostelutissa, sinun on ensin luotava käyttäjäprofiili alustallemme. Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka se tehdään tai mitä profiilin omistaminen tarkoittaa, autamme sinua vastaamaan yleisimpiin kysymyksiisi tässä artikkelissa.

Miksi minun on luotava tili arvostelun postaamiseen?

Yksi pääsitoumuksistamme on, että kaikki mielipiteemme ovat ihmisten kirjoittamia, luotettavia ja rehellisiä, oli ne sitten negatiivisia tai positiivisia. Se, että käyttäjien on luotava tili arvostelun kirjoittamiseen, on este mahdollisille uhille, jotka haluaisivat postata väärennettyjä tai tekoälyn kirjoittamia arvosteluja.

Siksi toivomme, että käyttäjämme ymmärtävät tilin luomisen tärkeyden ja edut, jos he haluavat luoda käyttäjäprofiilin SuomiArvostelutissa.

Kuinka luoda tili?

Tilin luominen SuomiArvostelutissa on erittäin helppoa ja saavutettavissa kaikille yleisöille. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä antamalla perustiedot, jotka sisältävät:

  • Nimi

  • Sukunimet

  • Sähköposti

  • Salasana

Muista, että Reviews International -tiimi ei koskaan kirjoita sinulle pyytääkseen henkilökohtaisia tietojasi. Kun olet täyttänyt nämä tiedot, sinun on vahvistettava tilisi sähköpostitse, ja voit alkaa käyttää SuomiArvostelutin toimintoja.

Suositukset ennen tilin luomista SuomiArvostelutissa

Jos haluat kaiken tiedon käytettävissäsi ennen tilin luomista SuomiArvostelutissa, suosittelemme, että luet seuraavat artikkelit, jotka ovat saatavilla alustallamme erityisesti.

  • Tietosuojakäytäntömme

  • Kuinka kirjoittaa arvostelu

  • Käyttäjien ja yritysten käytettävissä olevat ominaisuudet

Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä, voit myös ilmoittaa meille ottamalla yhteyttä tukitiimiimme.