Arvostelijoiden ohjeet

SuomiArvostelut perustettiin tavoitteella: myötävaikuttaa positiivisesti maailmaamme. Keskeinen tehtävämme on luoda digitaalinen tila, jossa kuluttajat voivat vapaasti jakaa kokemuksiaan ja tarjota arvokasta palautetta yrityksille, joiden kanssa he ovat tekemisissä. Aidot arvostelusi ja kommenttisi ovat tärkeässä roolissa ohjatessaan muita kuluttajia tekemään hyvin perusteltuja päätöksiä vuorovaikutuksessaan yritysten kanssa. Löydät arvostelijoiden ohjeet tältä sivulta. Käytä hetki niiden läpikäymiseen.

Kirjoita Aitoja Arvosteluja

Arvostelusi tulisi heijastaa henkilökohtaista kokemustasi. Vältä valearvostelujen kirjoittamista tai kirjoittamista muiden puolesta. On tärkeää, että mielipiteesi on aito eikä sitä ole ohjattu ulkoisilla tekijöillä.

Vältä Halventamista

Vältä lausuntoja, jotka voivat aiheettomasti vahingoittaa jonkun mainetta tai aiheuttaa taloudellista haittaa. Pyri kuvailemaan kokemustasi objektiivisesti, antaen lukijoiden tehdä omat johtopäätöksensä.

Tarjoa Todisteita

Säilytä kaikki asiakirjat, jotka vahvistavat kokemuksesi yrityksen kanssa, kuten kuitit tai vahvistussähköpostit. Tämä voidaan pyytää todentamistarkoituksessa.

Pidä se kunnioittavana

Varmista, että arvostelusi ovat rehellisiä ja pidättäydy julkaisemasta mitään vihamielistä, rasistista tai syrjivää. Lisäksi, älä osallistu laittomiin käytäntöihin tai toimiin, jotka voisivat vahingoittaa muita.

Ei Mainontaa

Keskity jakamaan asiaankuuluvaa tietoa ja vältä mainossisältöä tai linkkejä. Alustamme ei ole tarkoitettu mainostamiseen.

Omistat omat arvostelusi:

Sinulla on vapaus muokata, päivittää tai poistaa arvostelusi tarpeen mukaan. Käytä tätä oikeutta vastuullisesti.

Pidä se läpinäkyvänä

Jos sinulla on mitään suhteita arvosteltavaan yritykseen, paljasta tämä arvostelussasi ylläpitääksesi luottamusta lukijoihin.

Pidä se reiluna ja rakentavana

Yritä antaa reilua ja rakentavaa palautetta arvosteluissasi, korostaen sekä positiivisia että parannettavia alueita. Tämä auttaa yrityksiä ymmärtämään, miten ne voivat parantaa tuotteitaan ja palveluitaan.

Yhteisön Ohjeet

Perehdy yhteisön ohjeisiimme ja noudata niitä varmistaaksesi positiivisen ja kunnioittavan ympäristön kaikille käyttäjille ja yrityksille.

Kiitos yhteistyöstäsi SuomiArvostelut-arvosteluintegriteetin ylläpitämisessä.