Aitojen ja luotettavien mielipiteidemme luottamus

SuomiArvostelut on maamme tunnetuimpia alustoja löytää luotettavia, aitoja ja persoonallisia käyttäjäarvioita.

Läpinäkyvyys on ensiarvoisen tärkeää, kun haluat lukea arvosteluja yrityksestä, jonka palveluja harkitset käyttäväsi. SuomiArvostelut tarjoaa sinulle tiedon ja työkalut, joilla voit paitsi lukea muiden kokemuksia, myös kirjoittaa itse rehellisiä mielipiteitä. Mutta miksi ansaitsemme luottamuksesi?

  1. Vankka kokemus alalta

Arvostelut International on toiminut jo yli kymmenen vuotta tarjoten hyödyllistä tietoa ja alustan, jossa käyttäjät ja yrittäjät voivat kohdata ja tehdä internetistä turvallisemman, luotettavamman ja avoimemman kaikille.

Suuri osa alustallamme löytyvistä mielipiteistä on vahvistettu ennakkoon, sillä vastustamme kokemusten manipulointia ja kuluttajien harhaanjohtamista.

  1. Osa Kansainvälistä Projektia

SuomiArvostelut kuuluu osana Arvostelut International -verkostoa ja toimii verkossa yli neljässäkymmenessä maassa mahdollistamalla asiakkaiden palautteen antamisen palveluista, joita erilaisten verkkoyritysten tarjoavat.

Olemme jatkuvasti kasvaneet alalla ja pyrimme laajentumaan yhä useampiin maihin, jotta jokainen käyttäjä voi ilmaista aidon mielipiteensä läpinäkyvällä ja avoimella alustalla, joka kunnioittaa mielipiteiden monimuotoisuutta paikallisista ja kansainvälisistä yrityksistä.

Jos haluat liittyä yhteisöön ja tehdä internetistä luotettavamman paikan turvalliselle shoppailulle, kutsumme sinut julkaisemaan ensimmäisen arviosi SuomiArvostelut-alustalla. Muista tutustua ohjeisiimme hyvän arvion luomisesta!

  1. Sitoutumisemme Aitoihin Arvioihin

SuomiArvostelut uskoo, että rehellinen mielipide on säilyttämisen arvoinen. Siksi suojajärjestelmämme botteja ja roskapostia vastaan varmistaa, että yhtäkään aitoa kokemusta ei poisteta ja että käyttäjät voivat nähdä niin positiiviset kuin negatiiviset palautteet yrityksistä, joista he ovat kiinnostuneita. Vastustamme väärennettyjä arvioita, jotka on luotu keinotellusti manipuloimaan lukijoiden ja käyttäjien mielipiteitä.

  1. Pätevä Ihmistiimi Projektin Takana

Suuret unelmat eivät toteudu eivätkä pysy yllä pienellä tiimillä. Vuosien saatossa Reviews Internationalin jatkuvan menestyksen myötä meillä on nyt yli viisikymmentä ihmistä, jotka kirjoittavat laadukkaita artikkeleita blogiimme, laativat yritysprofiileja ja vastaavat käyttäjien ilmoituksiin ja valituksiin epäluotettavista tai epätosista arvosteluista.

Vaikka meillä on tehokas ohjelmisto, joka suojaa meitä useimmilta ulkoisilta uhilta, kuten keinotellusti tuotetulta sisällöltä tai roskapostin kyberhyökkäyksiltä, on tehtäviä, jotka vaativat ihmisen puuttumista, kuten asiakaspalvelutiimimme. Vaikka monet digitaalisessa maailmassa siirtävät nämä toiminnot automaatiolle, uskomme, että mikään ei voita ihmiskontaktia.

  1. Kaikki Ovat Tervetulleita Jättämään Arvion

Onko sinulla jotain sanottavaa hiljattain asioimastasi kaupasta? Oletko kohdannut ongelmia yrityksen asiakaspalvelussa? Haluatko kiittää tiettyä brändiä tai verkkokauppaa avusta ja tuesta? Sitä varten SuomiArvostelut on olemassa — täällä kaikki ovat tervetulleita kirjoittamaan ajatuksiaan riippumatta, ovatko ne positiivisia vai negatiivisia.

SuomiArvostelut-yhteisöön liittymisen helppous ja yksinkertaisuus on yksi niistä tekijöistä, jotka tekevät meistä ylpeitä saavutuksistamme. Joten jos sinulla on jotain sanottavaa digitaalisesta liiketoiminnasta, älä epäröi jakaa tietojasi ja auttaa muita käyttäjiä, jotka pohtivat, onko verkkosivusto luotettava vai ei!

Tutustu yrittäjyyspolitiikkaamme