Aloitus: opas ammattimaisille arvioijille

Jotta osaa antaa hyvää rakentavaa kritiikkiä, julkaista kielteinen mielipide olematta epäkunnioittava tai osata kirjoittaa neutraali ja informatiivinen kommentti Suomiarvostelut-sivustolle, aiomme opastaa sinua kaikessa, mitä sinun tarvitsee tietää kirjoittaaksesi kuin ammattikriitikko .

Suomiarvostelutilla olemme kiinnostuneita muodostamaan yhteisön, joka on tietoinen ja kriittinen yrityksistä ja palveluista, joita voimme löytää verkossa. Mielipiteillämme ja kokemuksillamme verkossa on suuri voima; Ensinnäkin yrityksen rankaiseminen tai palkitseminen sen asenteiden ja toimintatapojen perusteella. Toinen on varoittaa muita [verkkosivustojen] käyttäjiä, suosittelevatko he ostamaan tietyiltä verkkosivustoilta.

Tämän taistelun avulla voimme saavuttaa turvallisemman, riippumattomamman ja luotettavamman internetin verkko-ostoksia tehdessämme. Mutta mikä on Suomiarvostelut?

Mikä Suomiarvostelut on?

Suomiarvostelut on alusta, joka pyrkii yhdistämään [Country] -käyttäjät verkkokauppoihin, joista he ovat äskettäin ostaneet. Joka kerta kun teemme ostoksen, saamme mielipiteen paikasta, josta juuri ostimme. Olemmeko saaneet hyvää asiakaspalvelua? Palauttivatko he meille jotain, joka oli huonossa kunnossa? ja yksi tärkeimmistä. Haluaisitko palata tänne tai suositella ostoksille täällä muille?

Suomiarvostelutin tehtävänä on, että kuka tahansa voi antaa mielipiteensä ja julkaista arvosteluja riippumatta siitä, ovatko ne positiivisia vai negatiivisia, kunhan he noudattavat käytännesääntöjämme. Tämä tarkoittaa, että Suomiarvostelut on välittäjä käyttäjien ja myymälöiden välillä, ja toisinaan valvomme ja poistamme kommentteja, jotka eivät ole ohjeidemme mukaisia. Jos et halua, että arvosteluasi poistetaan. Jatka lukemista!

Ensimmäiset vaiheet

Jokaisen Suomiarvostelutin uuden käyttäjän tulee noudattaa kolmea päävaihetta, jos hän haluaa tulla ammattimaiseksi arvioijaksi yhtiöille, joilta hän on aiemmin ostanut. Nämä voidaan tiivistää:

 1. Luo oma profiili

Oman profiilin luominen Suomiarvostelutissa on todella helppoa, ja tarvitset vain perustiedot, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Muista, että kun kirjoitat mielipidettä, kirjoittamasi nimi tulee näkyviin. Yritä olla käyttämättä kaikkia sukunimiäsi yksityisyyden edistämiseksi. Lopuksi, jos haluat pysyä nimettömänä, voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme, jossa he laittavat nimikirjaimesi paikoilleen.

 1. Hallinnoi omaa profiiliasi

Tästä hetkestä lähtien voit käyttää yleistä paneelia, jossa näet mielipiteesi ja pisteytesi, jos haluat lukea ne uudelleen. Sinulla on myös muokkausvaihtoehtoja, kuten profiilikuvasi vaihtaminen, jos haluat tulla yhdeksi tähtiarvostelijoistamme. 

Onko profiilin luominen tärkeää? Kyllä, profiilia luodessaan laitamme kasvot päälle ja annamme sanoillemme auktoriteettia entisinä asiakkaina, jotka ovat tyytyväisiä tai vihaisia ​​saamasta kohtelusta ja palvelusta. Me Suomiarvostelutilla varmistamme aina jäsentemme turvallisuuden ja yksityisyyden, emmekä suvaitse minkäänlaista uhkailua yrityksiltä, ​​jotka eivät hyväksy yrityksensä saamia kommentteja.

Mitä etuja oman profiilin luomisesta on? Omalla profiililla voit hallita omia mielipiteitäsi, muokata niitä tai poistaa niitä, mikäli pääset sopimukseen arvostelemasi yrityksen omistajan kanssa. Samoin, jos yritys vastaa kommenttiin, voit saada ilmoituksia suoraan sähköpostitse.

Voiko profiilini ja tietoni poistaa? Tietenkin Suomiarvostelut otamme tietosuojan ja yksityisyyden erittäin vakavasti. Voit tehdä tämän lähettämällä meille yhteydenottopyynnön prosessin aloittamiseksi.

2. Voit aloittaa nyt!

Kun tilisi on vahvistettu ja määritetty, voit nyt selata vapaasti Suomiarvostelut-sivustoa nähdäksesi kaikentyyppisiä yrityksiä eri luokista, kuten vaatekaupat, vakuutus- ja rahoitussivustot ja paljon muuta. Meillä on Suomiarvostelutilla tuhansia profiileja yrityksistä, joista olet varmasti ostanut jossain vaiheessa.

Suosittelemme…

 • Ajattele verkkokauppoja, joista olet äskettäin ostanut tai saanut palveluita, ja sinulla on positiivinen tai negatiivinen mielipide niistä.

 • Käytä vasemmassa yläkulmassa olevaa hakukonettamme ja etsi tuotemerkin nimi kirjoittamalla se. Jos olemme rekisteröineet sen verkkosivustollamme, voit käyttää sitä ja nähdä muiden käyttäjien kommentit.

 • Voit lukea kommentteja, vastata niihin ja luoda oman yksityiskohtaisen mielipiteesi siitä, suosittelisitko ostamista verkkokaupasta uudelleen.

Muista, että kommenteissasi voi olla myönteisiä ääniä, joiden ansiosta ne näyttävät paremmilta muiden käyttäjien silmissä. Käytä sitä vastuullisesti!

Mitä yritysprofiilista löytyy?

Käyttäjien mielipiteiden lisäksi löydämme hyödyllistä ja relevanttia tietoa kaikesta yritykseen liittyvästä:

 1. Yrityksen peruskuvaus: Löydät osion, jossa keskustellaan lyhyesti yrityksen perustamisesta, luomisvuodesta ja lukijaa kiinnostavista tiedoista sekä antaa kontekstin sen liikeradalle.

 2. Perusyhteystiedot: Usein Suomiarvostelutin käyttäjät haluavat etsiä yritysprofiileja voidakseen ottaa yhteyttä vastuuhenkilöihin ja jättääkseen mielipiteensä heistä.

 3. Kokonaispistemäärä: Kun kirjoitat arvostelua, sinulla on myös oikeus arvioida tähdellä, miltä sinusta tuntui asiakkaana, 1:stä huonoin arvoon 5:een. Sinun on myös vastattava avainkysymykseen muille yhteisön jäsenille, joilla on kysyttävää. Ostaisitko tästä kaupasta uudelleen?

Kaikki nämä tiedot ovat julkisia ja sekä käyttäjien että yrityksen saatavilla.

Miten minun pitäisi kirjoittaa arvosteluja Suomiarvostelutiin

Mielipiteen kirjoittaminen yrityksestä on vakava asia, ja sinun tulee olla mahdollisimman ammattimainen. Monesti sanoja on mitattava, jos emme halua, että kommentistamme rangaistaan ​​emmekä tavoita mahdollista yleisöä, joka voi lukea meitä.

Siksi sinun tulee olla varovainen sanoissasi, äläkä hukuta, jos sinulla on paljon negatiivista sanottavaa. Ensinnäkin suosittelemme, että järjestät ajatuksesi ja muistat kokemuksesi niin, että se on mahdollisimman yksityiskohtainen, kuvaava ja realistinen.

Kaikissa yritysprofiileissa on osio mielipiteen kirjoittamista varten. Tämä on kaikkien entisten asiakkaiden käytettävissä ilmaiseksi. Huomaa, että lähetämme satunnaisesti sähköposteja ostosten vahvistamiseksi, kun olemme lähettäneet kommentin verkkosivustollemme. Jos et pysty toimittamaan meille graafisia kuvia, jotka takaavat ostoksesi, kommentissasi ei ole “vahvistettua” merkki sen laatikkoon.

Kirjoita erinomainen arvostelu Suomiarvostelutista

Jos haluat kirjoittaa erinomaisen arvostelun ammattilaisena, joka haluaa auttaa ja opastaa muita käyttäjiä, parasta mitä voit tehdä, on noudattaa näitä ohjeita.

 • Pidä todellisuus mielessä, äläkä käsittele tietoja tai päivämääriä: Vaikka saatatkin olla vihainen tuotteellesi tai palvelullesi, älä unohda, että haluat raportoida tapahtuneesta rehellisesti. Siksi suosittelemme olemaan mahdollisimman rehellisiä. Huomaa, että omistaja voi ilmoittaa arvostelusta, jos hän pitää sitä vääränä. Jos todistetaan, että arvostelussa on jätetty huomioimatta tietoja tai valehdeltu, se voidaan poistaa.

 • Yritä olla mahdollisimman kuvaava: Tämä ei tarkoita anekdoottien kertomista tai asian ytimeen puuttumista. Se tarkoittaa, että sinun tulee kirjoittaa pitäen mielessä, kuinka hyödyllistä se voi olla muille ihmisille, jotka lukevat kommenttejasi ja päättävät, ostavatko ne mielipiteesi perusteella.

 • Ole varovainen olemasta liian yksityiskohtainen tai liian henkilökohtainen: Älä lisää henkilökohtaisia ​​tietoja, osoitteita tai niiden yrityksen työntekijöiden nimiä, joiden kanssa olet ollut tekemisissä. Yhteenvetona totean, että älä anna omien tai yrityksen tietojen vaarantua.

Arvostelun kirjoittaminen…

 1. Sinun on annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi

 2. Mainitse, minkä palvelun tai tuotteen olet ostanut

 3. Kuvaile, millainen oli yleinen kokemuksesi tästä yrityksestä. Minkä tuotteen tai palvelun ostit, sen hinnat, kestävyys. Oliko se sen arvoista? Ongelmatilanteissa. Onko yritys hoitanut vahingot ja hyväksynyt palautuksen? Onko palautus- ja vaihtopolitiikkasi oikeudenmukainen? Miltä sinusta tuntui kohdellulta? Lyhyesti sanottuna kaikki, mikä voi auttaa lukijaa tietämään, onko kauppa luotettava ja hyvä ostaa.

 4. Sinun on arvioitava arvosanaksi 1–5 tähteä. Pisteet kertovat tuotteiden, palvelun, hinnoittelun ja toimituksen alueista. Tämä antaa kommentillesi kokonaispistemäärän.

 5. Lopuksi sinun on napsautettava, jos ostaisit tältä verkkosivustolta uudelleen. Jotain, joka tekee selväksi yleisen kokemuksesi ja suhtautumisesi kyseiseen yritykseen.

Kuten aina sanomme. Kommenttien kirjoittaminen on helppoa! mutta tee se päällä, huolella ja ammattimaisesti, kuten suosittelemme. Se on vaikeaa! Muista aina, että tuhannet käyttäjät lukevat arvostelusi ja toimivat kommenttiesi ja arvioidesi perusteella, joten ole kohtelias, oikeudenmukainen ja vastuullinen.

Of course, please provide the current content so that I can assist you in optimizing it for the Finnish audience.