Kirjoita meille

SuomiArvosteluissa uskomme vakaasti, että kuluttajilla tulisi olla pääsy informatiivisiin ja luotettaviin tietoihin tuotteista ja yrityksistä eri toimialoilla. Tavoitteenamme on ylläpitää alustaa, jossa voidaan jakaa totuudenmukaisia kokemuksia, edistäen tietoista kuluttajayhteisöä. Tunnistamme yhteisen asiantuntemuksen voiman, joka voi vaikuttaa lukijoidemme moninaisiin näkökulmiin. Siksi kutsummekin asiantuntijoita, ajatusjohtajia ja tavallisia kuluttajia osallistumaan tietopankkimme rikastuttamiseen.

Miten voit osallistua SuomiArvostelut

Arvostamme suuresti näkemyksiäsi SuomiArvosteluissa. Ymmärrämme, että vain selkeä ja rehellinen sisältö johtaa hyviin kuluttajapäätöksiin. Oletko valmis jakamaan tietosi kanssamme? Näin voit tulla mukaan:

Mitä etsimme

Artikkelien tulisi olla ainutlaatuisia, puolueettomia ja faktoihin perustuvia. Olemme innoissamme kiehtovista tarinoista, kattavista oppaista ja oivaltavista arvosteluista, jotka heijastavat ammattimaisuutta ja aitoutta. Herkkien aiheiden käsittelyssä, ole hyvä ja käsittele niitä tarvittavalla huolellisuudella ja kunnioituksella. Tietyt aiheet saattavat vaatia hyväksyntää ennen julkaisemista, ja informoimme sinua tästä myöhemmässä vaiheessa.

Aiheet joita tarjoamme

Kutsumme sinut osallistumaan monenlaisten aihekategorioiden, kuten teknologian, muodin, terveyden ja hyvinvoinnin, talouden, matkailun ja muun sisältöön. Löydät täydellisen luettelon sivun lopusta. Jos olet intohimoinen tarjoamaan näkemyksiä, arvosteluja tai neuvoja tuotteista tai palveluista, odotamme innolla panostasi!

Artikkelien toimittamisprosessi

 • Esittele itsesi ja asiantuntemuksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen beata@reviews-international.com.

 • Hahmottele artikkelisi pääkohdat.

 • Tiimimme arvioi lähetyksesi. Jos se täyttää ohjeistuksemme, seuraava vaihe on luonnostelu. Ennen lopullista hyväksyntää ja julkaisua saatetaan tehdä lisämuutoksia.

Toimituksellinen tarkastusprosessi

Varmistaaksemme SuomiArvostelut -sivustolle toimitettujen panostusten laadun ja luotettavuuden, kaikki lähetykset käyvät läpi perusteellisen tarkastelun:

 • Toimitustiimimme tarkistaa jokaisen artikkelin varmistaakseen, että se täyttää laadun, ainutlaatuisuuden, merkityksellisyyden ja hyödyllisyyden standardit lukijoillemme

 • Tarvittaessa saatamme pyytää muutoksia selkeyden, tarkkuuden tai lisätiedon vuoksi.

 • Sinulle ilmoitetaan, kun artikkelisi on hyväksytty ja valmis julkaisuun.

Muotoilu

Artikkelit tulisi kirjoittaa objektiivisesti ja kiinnostavasti sanamäärän ollessa 750 - 1200 sanaa.

 • Käytä otsikoita, väliotsikoita, luetteloita tai taulukoita luettavuuden parantamiseksi.

 • Artikkelin tulisi sisältää johdanto ja lopetus.

 • Kaikki artikkelit tulisi toimittaa toimitustiimillemme Google Docs -muodossa.

Hyödyt julkaistuna SuomiArvostelut

Artikkeleiden avustaminen SuomiArvostelut -sivustolle ei ole vain kirjoittamista meille; saat alustan viestisi levittämiseen ja itsesi vakiinnuttamiseen arvostetulla verkkosivustolla. Tässä vielä muutama syy, miksi julkaisut sivustollamme voivat hyödyttää sinua:

Tavoita laaja yleisö: Hyödy sivustomme suuresta liikenteestä ja tee artikkeleistasi saavutettavia laajemmalle yleisölle.

Monipuoliset aihealueet: Vieraamme tulevat kaikilta toimialoilta, tarjoten sinulle laajan pelikentän panostuksillesi.

Mainosta profiiliasi: Kirjoittajat voivat lisätä linkkejä omille verkkosivuilleen tai sosiaalisen median profiileihinsa.

Osallistuminen: Olemme ylpeitä korkeista osallistumisasteista ja varmistamme, että panostuksesi ei vain nähdy, vaan myös kannustaa merkitykselliseen vuorovaikutukseen.

Esittely

Artikkelisi esitellään näyttävästi alustallamme, mukaan lukien:

 • Integrointi olennaisiin kategorioihin.

 • Esittely alueilla, joilla on liittyviä artikkeleita.

Oikeudelliset huomautukset

Otamme oikeudelliset näkökohdat vakavasti suojellaksemme sekä kirjoittajiamme että alustaamme.

Jokaisen artikkelin on noudatettava sovellettavia lakeja ja säädöksiä. Syyllistä, loukkaavaa tai laitonta sisältöä on ehdottomasti kielletty.

Kirjoittajat ovat vastuussa yksityisyydensuojakäytäntöjen ja tekijänoikeuslakien noudattamisesta. Varmistathan, että sinulla on kaikki tarvittavat luvat kolmannen osapuolen sisällön sisällyttämiseen lähetykseesi.

Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi tarjotaksemme yhteisöllemme arvokkaita ja luotettavia panostuksia. Jaa asiantuntemuksesi, kokemuksesi ja oivalluksesi laajan yleisön kanssa ja vakiinnuta asiantuntijana alallasi SuomiArvosteluissa. Oletko valmis kirjoittamaan meille? Ota meihin yhteyttä tänään osoitteessa beata@reviews-international.com.