Kuinka Arvostelut Esitetään SuomiArvostelut-sivustolla

SuomiArvostelut-sivustolla arvosteluita kirjoittavat kuluttajat ympäri maailman, jotka ovat hiljattain tehneet ostoksia tai käyttäneet palveluita. Kuka tahansa käyttäjätilin omaava voi vapaasti jättää arvostelun, kunhan noudattaa Käyttäjäohjeitamme ja ei ole eturistiriidassa arvostellun yrityksen kanssa.

Yrityksillä on myös mahdollisuus käyttää kutsumenetelmiämme pyytääkseen asiakastaan jättämään arvostelun, ohjeidemme mukaisesti.

Kaikki mielipiteet yrityksestä näkyvät sen profiilisivulla, jossa kuluttajat voivat sekä lukea olemassa olevia arvosteluja että antaa omaa palautettaan. Arvostelut tavoittavat SuomiArvostelut sekä kuluttajien että yritysten kautta. 

Sitoutumisemme Läpinäkyvyyteen

SuomiArvostelut perustettiin arvostelualustaksi, joka edistää yhteistyötä yritysten ja kuluttajien välillä. Omistautumisemme avoimuudelle takaa, että kaikki mielipiteet julkaistaan sensuroimatta, erottaen meidät suljetuista tai maksullisista alustoista, joissa yritykset kontrolloivat kerrontaa.

Alustamme Periaatteet:

  • Käyttäjän omistama sisältö: Arvostelut katsotaan käyttäjän luomaksi sisällöksi, jonka tekijät omistavat ja joita he voivat muokata tai poistaa käyttäjätiliensä kautta.

  • Petoksen havaitsemisen toimenpiteet: Jokainen arvostelu käy läpi petoksen havaitsemisohjelmistomme, joka merkitsee ja poistaa vilpilliset lähetykset erilaisten kriteerien perusteella, mukaan lukien IP-osoitteet, käyttäjä-ID:t ja aikaleimat.

  • Vastuuvelvollisuus: Työskentelemme tällä hetkellä raportointiominaisuuden parissa, jossa kuluttajat ja yritykset voivat ilmoittaa vääristä arvosteluista

Sitoutumisemme läpinäkyvyyteen ja eheyteen takaa, että SuomiArvostelut pysyy luotettavana alustana aitoja kuluttajakokemuksia varten.