Kuinka valita profiilinimi

SuomiArvostelut-palvelussa jokaisella käyttäjätilillä täytyy olla nimi, joka näytetään jokaisen julkaistun arvostelun yhteydessä. Käyttäjänimesi ei ole pysyvä; voit muuttaa sitä milloin haluat. Käyttäjänimesi valinta riippuu siitä, kuinka paljon haluat olla tunnistettavissa tai haluatko ylläpitää jonkin tason nimettömyyttä.

Minkä tyyppiset käyttäjänimet ovat sallittuja?

Sinulla on vapaus valita mikä tahansa käyttäjänimi, jonka haluat. Monet arvostelijat käyttävät vain etunimeään, kun taas toiset haluavat käyttää koko nimeään. Jos haluat pysyä nimettömänä, voit valita muun kuin oman käyttäjänimesi, mutta varmista, että se on asianmukainen ja noudattaa arvostelijoiden käyttäjäohjeitamme. Esimerkiksi käyttäjätunnuksesi täytyy olla täysin henkilökohtainen tai se ei saa sisältää vihamielistä tai kielteistä sisältöä.

Käyttäjänimen muuttaminen

Kaikilla käyttäjillä on vapaus muuttaa käyttäjänimeään milloin haluavat. Näin teet sen. Kirjaudu verkkosivustollemme, napsauta profiilikuvakettasi oikeassa yläkulmassa ja siirry kohtaan “Tilitiedot”. Täällä voit muuttaa käyttäjänimeäsi. Varmista vain, että tallennat sen, kun olet valmis.

Yksityisyys

Kun olet valitsemassa käyttäjänimeä, on tärkeää asettaa etusijalle online-yksityisyytesi ja -turvallisuutesi. Ajattele sitä henkilökohtaisen tilasi suojaamisena. Vältä jakamasta arkaluonteisia tietoja, kuten koko nimeäsi suojellaksesi itseäsi mahdolliselta luvattomalta pääsyltä tai tietojesi väärinkäytöltä. Leudonimen tai nimesi osan käyttäminen auttaa suojelemaan identiteettiäsi.

Luo ystävällinen tila kaikille

Käyttäjänimen valitsemisessa on tärkeää pitää asiat ystävällisinä ja kunnioittavina. Valitse nimi, joka osoittaa, että olet ammattimainen ja luotettava yhteisön jäsen. Vältä kielen tai sisällön käyttöä, joka voisi ärsyttää tai loukata muita. Noudattamalla näitä ohjeita autat varmistamaan, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi ja arvostetuiksi verkkoalustallamme.