Voinko käyttää useampaa SuomiArvostelut-tiliä?

Reviews International sallii vain yhden tilin käyttäjää kohden. Luottamus ja eheys ovat olennaisia SuomiArvostelut palvelulle. Varmistamme, että kuluttajat voivat luottaa lukemiinsa arvosteluihin rajoittamalla käyttäjiä käyttämästä vain yhtä profiilia. Tämä auttaa pitämään alustamme turvallisena ja luotettavana.

Kuinka yhdistää useita profiileja?

Jos sinulla on enemmän kuin yksi profiili, ota meihin yhteyttä niiden yhdistämiseksi. Sinun tulee antaa sähköpostiosoitteet, jotka ovat liitetty kaikkiin profiileihisi. Jos sinulla on mieluummin valittuna profiili, jonka haluat pitää aktiivisena, ilmoita siitä meille, jotta voimme säilyttää sen.

Mitä tapahtuu profiilien yhdistämisen jälkeen?

Kun profiilisi on yhdistetty:

  • Kaikki kirjoittamasi arvostelut yhdistetään valitun profiilin alle.

  • Sinulla on yksi tunnistautumistapa (sähköposti/salasana) SuomiArvostelut-sivustolle kirjautumiseen.

Voinko perua yhdistämisen?

Ei, yhdistäminen on pysyvää. Koska sallimme vain yhden profiilin käyttäjää kohti, kun profiilit on yhdistetty, tätä päätöstä ei voi kumota.

Tämä yksinkertaistettu lähestymistapa varmistaa, että jokainen käyttäjä ylläpitää yhtä, johdonmukaista identiteettiä SuomiArvostelut-alustalla, parantaen alustamme uskottavuutta ja luotettavuutta. Jos tarvitset yhdistellä profiileja tai sinulla on kysyttävää tästä prosessista, ota yhteyttä avun saamiseksi.

Mitä tapahtuu, jos havaitsemme käyttäjän, jolla on useita tilejä?

SuomiArvostelut:ssa meillä on automatisoitu tapa tunnistaa henkilöt, jotka käyttävät useita tilejä IP-osoitteen perusteella. Välttääksemme ihmisten spam, positiivisen, mainostavan tai botien väärennettyjen arvostelujen jättämistä järjestelmä automaattisesti estää epäiltyjen käyttäjien IP-osoitteet.