Liiketoimintamallimme

SuomiArvostelut on ilmainen alusta, joka on avoin kaikille internet-käyttäjille ja yrityksille jakaakseen mielipiteitä ja kokemuksia muiden käyttäjien kanssa.

Enemmän SuomiArvosteluista

Vaikka SuomiArvostelut tarjoaa yrityksille tiettyjä maksullisia palveluja ylläpitääkseen riippumattomuuttaan ja mielipiteiden läpinäkyvyyttä, nämä palvelut ovat pelkästään markkinointia ja näkyvyyttä varten. Lue lisää...

Aidosti Rehelliset ja Vapaasti Kirjoitetut Arviot

Kansainvälisten Arvioiden tavoitteena on tarjota turvallinen ja luotettava tila kaikille, jotka ovat kyllästyneet sivustoihin, joissa arvosteluja manipuloidaan yritysten eduksi. Miten voimme tällöin ostaa turvallisesti?

SuomiArvosteluissa sitoudumme tarjoamaan aitoja kokemuksia ja arvioita luotettavilta henkilöiltä, jotka haluavat informoida ja toisinaan varoittaa muita käyttäjiä, jotka suunnittelevat samanlaisten palveluiden ja tuotteiden hankintaa. Arviot voivat olla positiivisia tai negatiivisia riippuen siitä, miten yritys on toiminut. Eikö tämä vaikuta reilulta?

Reilu ja Uudistava Arviointijärjestelmä

Uskomme luoneemme järjestelmän, joka yhdistää kaksi arvokkainta periaatetta: demokratian ja meritokratian.

  • Demokratia tarkoittaa, että ihmiset voivat vapaasti valita ja antaa mielipiteensä yrityksistä, ilman esteitä ja täydessä vapaudessa. Käyttäjät itse, vahvistettujen kommenttien kautta, päättävät, onko brändi, palvelu tai tuote hankinnan arvoinen. Samalla annamme yrityksille mahdollisuuden vastata näihin kommentteihin ja ratkaista mahdollisia väärinkäsityksiä.

  • Meritokratia tarkoittaa, että lopulta yritysten oma toiminta palkitsee tai rankaisee heidän ponnistuksiaan. Entiset asiakkaat tuomitsevat, palkitsevat tai varoittavat muita yritysten käytännöistä.

Haluamme edistää tätä mallia eri maissa ja laajentua mahdollisimman paljon riippumatta kulttuurista tai kielirajasta. Tämä tekee internetistä turvallisemman ja rehellisemmän paikan, jossa voi ostaa ja hankkia palveluja verkossa.

Täysin Ilmainen Palvelu Käyttäjille

Alustamme on täysin ilmainen kaikille käyttäjillemme. Tavoitteenamme on rakentaa objektiivinen ja yhtenäinen yhteisö yritysten väärinkäytöksiä vastaan, jotka hyödyntävät internetin käyttäjien tietämättömyyttä.

Yhteistyökumppanijärjestelmämme

SuomiArvostelut saa tulonsa affiliaatiopalvelun kautta, jota tarjoamme tietyille yritysprofiileille järjestelmässämme. Näin vältämme mainonnan käytön, jotta voimme priorisoida vapaan tilan yhteisössämme. 

Yksi missiomme on luoda ympäristö, jossa on luottamusta ja käyttäjien vapautta selata alustallamme ilman minkäänlaista mainonnan tai vaikuttamisen edistämistä. Kutsumme kaikki affiliate-yhteistyökumppanit ottamaan meihin yhteyttä ja hakemaan yhteistyötä, joka noudattaa edellä mainittuja arvojamme.

Onko Sinulla Kysymyksiä?

Jos haluat tietää lisää tavoitteistamme ja sitoumuksistamme, voit ottaa yhteyttä meihin. Meillä on myös osio lehdistölle ja julkaisuille, jotka saattavat olla julkisen kiinnostuksen kohteena.