Tietoa meistä

Kansallinen kokemussivusto Suomessa!


 

SuomiArvostelut on keräilysivu, joka keräilee kokemuksia. Yhdessä kerromme tuleville asiakkaille, kannattaako heidän ostaa tuotteita tietystä yrityksestä. Tällä tapaa tiedät etukäteen, kuinka asiat oikeasti ovat etkä joudu huijatuksi.

Uskomme läpinäkyviin markkinoihin. Nykyään kaikki näkevät petollisten myyntipuheiden läpi, sillä monet asiakkaat kertovat, ettei kaikki ole kohdallaan. Ja me yritämme tehdä juuri sitä. Luotettavaa ja rehellistä. Jos olet tyytyväinen kauppaan, joka tarjoaa hyvää palvelua hyvään hintaan, täytyy se jakaa koko maailmalle. Rehellisyys on rehellistä. Sillä yrityksellä on oikeus olla olemassa. Myyntipuheet eivät riitä enää.

Voit arvostella myös hyvin yksityiskohtaisesti. Kotivakuutus saattaa näyttää hyvältä paperilla, mutta mitä tapahtuu, kun taloosi iskee vesivahinko? Kuinka paljon vakuutusyhtiö maksoi tässä tapauksessa? Jos tiedät etukäteen, että otat vakuutuksen, sinun täytyy tietää, mihin olet ryhtymässä ja mitä odottaa. Apuun saapuu SuomiArvostelut!

Yrityksille.
Uskallatko jakaa asiakaskokemuksesi koko Suomen kanssa? Saat täten yrityssivut ilmaiseksi SuomiArvosteluihin! Tällä tapaa teillä on luotettava, ulkoinen ja itsenäinen taho, jonka avulla voit esitellä tuotteiden ja palvelunne laatua! Lisätietoa löydät yrityssivuiltamme.

Mitä yrityksiä SuomiArvosteluista löytää?

Vakuutusyhtiöt
Kaikilla on ainakin muutama erilainen vakuutus voimassa. Olit sitten opiskelija (pelkällä) opiskelijavakuutuksella tai autovakuutuksella, tai kodinomistaja kotivakuutuksella, lasivakuutuksella ja vahinkovakuutuksella, se täytyy hoitaa. Vaikka olisit menossa hiihtomatkalle, talviurheiluvakuutus ei ole luksusta. Valitettavasti paljon voi mennä pieleen ja olemme huomanneet, että eroavaisuuksia on niin paljon, ettei tiedä mistä etsiä. Voimme vain kuvitella! Tämän takia olemme tehneet siitä meidän fokuksemme. On erittäin tärkeää, että vakuutus kattaa kaiken, mistä on sovittu. On suuri menetys, kun vakuutusyhtiö maksaa vain 5000, vaikka varastettujen korujen arvo oli vähintään kolme tai neljä kertaa enemmän. Tästä syystä keskitymme tutkimaan autovakuutuksia, moottoripyörävakuutuksia, asuntoautovakuutuksia ja venevakuutuksia. Menemme jopa niinkin pitkälle kuin oikeusturvavakuutuksiin, sairausvakuutuksiin sekä jopa koira- ja kissavakuutuksiin.

Sähköyhtiöt:
Millaiset ovat kuukausimaksut? Onko hinnoissa eroja muilla sähköyhtiöllä? Näihin kysymyksiin haluamme antaa vastauksia. Mutta haluatko vihreää sähköä tuuli- tai aurinkovoimaloista, vai etkö ole huolissaan ympäristöstä? Nämä seikat saattavat vaikuttaa hintaan paljonkin. Palvelu voi myös vaihdella yhtiöittäin. Autetaanko sinua hyvällä asiakaspalvelulla, jolloin laskuista ei tarvitse enää murehtia? Etkö halua harmia laskusta, joka ei pidäkään paikkaansa ja kaikki täytyy laskea itse? Saattaa silloin olla viisasta vaihtaa sähköyhtiötä. Lue kokemuksia verkkosivuiltamme, jotta tiedät, että kaikki järjestyy oikein. Mikä tahansa yritys onkaan kyseessä, me pysymme itsenäisenä emmekä anna vinkkejä. Vielä parempi: jätämme kaiken tämän muille asiakkaille!

Tietoliikenneyhtiöt:
Puhelinyhtiöt, prepaid-kortit, puhelin- ja internetliittymät. Jos sinulla on jo kaikki-yhdessä-sopimus, olet onnistunut hyvin. Liittymien labyrinttiä on välillä mahdotonta selvittää oikean liittymän metsästyksessä. Teimme yhteenvedon tietoliikenneyhtiöistä ja annamme mahdollisuuden jakaa kokemuksia muiden asiakkaiden kanssa. Millainen prepaid-kortti sinulla oli? Tai mistä ostit verkkotunnuksesi ja huomasit sen olevan huijausta ja jouduit vaihtamaan? Oliko sinulla 2-vuotinen sopimus ja huomasit siinä koukun? Sen ei tarvitse aina olla negatiivista. Ehkä iPhonesi kesti vuosia ja haluat jakaa sen muille. Tai sait puhelinyhtiöltäsi mahtavan tarjouksen, kun sopimuksesi oli päättymässä eikä sinun tarvinnut ottaa uutta sopimusta.