Saatavilla oleva Widgetimme

 

Nopein tapa saada asiakasarvioita ja välitöntä palautetta

Tiedätkö, että SuomiArvosteluilla on oma Widget, jonka voit lisätä yrityksesi verkkosivuille? Tämä nopea ja luotettava tapa osoittaa potentiaalisille asiakkaille, että yrityksesi on luotettava ja arvostettu. Widget näyttää, kuinka monta ihmistä on arvostellut yrityksesi ja mikä on joukkoarvosana.

Positiiviset arviot antavat ostajalle varmuuden siitä, että he voivat luottaa yritykseesi eivätkä joudu petetyksi tai koe huonoa asiakaspalvelua.

Mikä on Widget?

Widget on käyttöliittymäkomponentti, jonka voi asentaa verkkosivulle tai käyttöjärjestelmän työpöydälle tarjoamaan tietyn toiminnon tai pääsyn palveluun. SuomiArvostelujen Widget on API-toiminto, jonka jokainen SuomiArvosteluissa yritysprofiilin omistava yritys voi lisätä verkkosivustolleen.

Tämä Widget näyttää keskeiset tiedot yrityksestäsi: asiakkaiden antamat arvostelut, kokonaisarvosanan (1-5 tähteä) ja mahdollisuuden tutustua yksityiskohtaisiin arvioihin klikattavissa olevan linkin kautta yritysprofiilissa.

Miten Widgetimme parantaa asiakaskokemusta?

On monia syitä, miksi suosittelemme Widgetimme integroimista verkkokauppaasi. Se voi edistää myyntiä, parantaa läpinäkyvyyttä ja nostaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa. Tässä ovat tärkeimmät edut:

Suurempi kuluttajaluottamus

Ensivaikutelma on tärkeä. Kun asiakkaasi näkevät, että muut ostajat ovat olleet tyytyväisiä kokemuksiinsa, he saavat positiivisen käsityksen yrityksestäsi. He todennäköisesti harkitsevat ostoa sen jälkeen, kun ovat varmistuneet, että sivusto on luotettava ja muiden asiakkaiden arvostama.

Sopii useimpiin verkkokauppoihin

Widgetimme muotoilu on joustava ja helppo toteuttaa useimpiin verkkosivustoihin. Pyrimme aina mukautumaan yritysten tarpeisiin. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua Widgetin suunnittelussa, ota yhteyttä, niin ratkaisemme tapauksen.

Useimmat kilpailijat tarjoavat staattisia ja huonosti optimoituja Widgetejä. SuomiArvosteluissa tarjoamme räätälöityä palvelua ja suosittelemme parasta sijoituspaikkaa Widgetille.

Läpinäkyvyys asiakkaiden suuntaan

Kun yritys julkaisee meidän Widgetin, se viestii, että he eivät pelkää saamaansa palautetta. Yritys luottaa tuotteeseensa tai palveluunsa ja uskoo sen kestävän vertailussa.

Epäilemättä negatiivista palautetta saattaa tulla, mutta vastaamalla asiakkaiden kommentteihin avoimesti, yritys osoittaa rehellisyyttä ja luo luottamusta vierailijoihin. Tämä parantaa julkista mielikuvaa ja lisää verkkonäkyvyyttä. Haluaisitko itse ostaa kaupasta, jolla ei ole palautusoikeutta tai asiakaspalvelua?

Asiakkaat ovat nykyään entistä vaativampia ja haluavat tietää, että yrityksellä on hyvät arvostelut sekä perustiedot kunnossa.

Yhteydenpito asiakkaaseen

Monet yritykset elävät harhakuvitelmissa tarjotessaan huonoa laatua parhaaseen hintaan. Widgetin avulla yritykset voivat todellisuudessa nähdä, miten kriitikot arvioivat heitä. Mitä voin parantaa? Miksi asiakkaita katoaa? Widget auttaa pitämään yhteyden asiakkaisiin ja kokemuksiinsa.

Kun kokonaisarvosanat alkavat laskea, on aika reagoida. Tarjoanko jotain uutta? Onko kilpailijat ohittamassa? Widgetin avulla voi tarkastella, mitä tyytymättömät asiakkaat sanovat ja tehdä tarvittavia parannuksia.

Ristiriitojen tehokas ratkaiseminen

Jos kohtaat tyytymättömiä asiakkaita, voit ratkaista heidän ongelmansa heti vastaamalla kommentteihin profiilisi kautta tai ottamalla yhteyttä heihin käyttämällä rekisteröityjä asiakastietoja.

Widgetin avulla saat yksityiskohtaista tietoa arvosteluista ja voit tarjota tehokkaampaa jälkimyyntipalvelua monitahoisista kommenteista oppien.

Pitäisikö yritykseni ottaa käyttöön SuomiArvostelut Widget?

Toivomme, että olemme vakuuttaneet, miksi luotettava Widget on nykypäivänä tärkeä väline lisäämään luottamusta ja läpinäkyvyyttä asiakkaille.

Jos sinulla on kysymyksiä tästä työkalusta, voit ottaa meihin yhteyttä niin vastaamme mielellämme.