SuomiArvostelut

    Lisätietoa Palvelut Yritykset

    Mutta henkilökohtaisessa elämässäsi voi olla myös monia syitä suunnata tiettyjä töitä jollekin muulle. Entä siivooja tai joku, joka voi auttaa kotona? Ehkä etsit uutta asuinpaikkaa tai huonetta ja etsit hyvää sivustoa, joka toimii välikätenä vuokrantajan ja vuokraajan välillä. Vai haluatko uuden työn ja etsit hyvää työttömyysvirastoa, joka toimii välittäjänä työnantajan ja -tekijän välilllä. Monet yritykset tarjoavat palveluita, joita asiakkaat käyttävät mielellään.

    Mutta kuinka tiedät, että teet yhteistyötä hyvän osapuolen kanssa? Varsinkin näissä palveluissa joudut usein antamaan henkilökohtaisia tietojasi, yksityisyyttäsi ja salaisuuttasi. Kuinka tiedät, että näiden palveluiden tarjoava yritys on oikeasti luotettava? Kuinka tiedät, että henkilökohtaiset tietosi tai yrityksesi tiedot eivät päädy jokaisen nähtäväksi?

    Lue siis aina arvosteluja, mielipiteitä ja valituksia, joita aikaisemmat asiakkaat ovat kirjoittaneet. Oletko tehnyt yhteistyötä yhden tai monen yrityksen kanssa? Voit vapaasti jakaa omia kokemuksiasi, ovatpa ne negatiivisia tai positiivisia. Auta muita päättämään käytännön kokemuksen kautta!