eTasku

Kaikki arvostelut

eTasku

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Tare
Ylivoimaisesti paras työkalu mitä minulla on ikinä yrittäjänä ollut, maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin. Olen muutaman vuoden aikana jo säästänyt satoja euroja tunteja rahaa ja satoja tunte...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Yrittäjän paras kaveri

  Ylivoimaisesti paras työkalu mitä minulla on ikinä yrittäjänä ollut, maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin. Olen muutaman vuoden aikana jo säästänyt satoja euroja tunteja rahaa ja satoja tunteja aikaa. Kaikkien yrittäjien pitäisi käyttää tätä! Kokeilin joskus myös muita vastaavia sovelluksia, mutta eTasku oli ylivoimaisesti näitä parempi erityisesti helppoudellaan ja automaattisella kuvantunnistuksellaan.


Muut katsoivat

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

Logo Norton

Norton

0 arvostelut

Vietämme todella paljon aikaa netissä erilaisissa asioissa. Toiset pelaavat, toiset tekevät ostoksia ja toiset opiskelevat tai ty&ou...

eTasku

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla hämmentävää etenkin silloin, kun jotkin tiedostot säilytetään paperiversioina toisten löytyessä sähköisesti. Tässä apuun rientää eTasku, joka mahdollistaa kuittien sähköistämisen sekä säilönnän niin pienille kuin suuremmillekin yritysasiakkaille.
Miten luotettavia ovat palvelun automatisoidut toiminnot? Onnistuuko eTasku-mobiilisovelluksen käyttö myös kokemattomammalta teknologian käyttäjältä? Sisältyykö palvelun käyttöön jotakin odottamattomia lisämaksuja? Opi lisää eTaskusta sen asiakkaiden arvosteluja lukemalla!


Tietoa eTasku -yrityksestä
eTasku Solutions Oy on sähköisen kirjanpidon palveluita yrityksille ja tilitoimistolle tarjoava osakeyhtiö. Se on Taloushallintoliiton yhteistyöjäsen ja osa Accountor-konsernia. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja sen pääasialliseksi toimialaksi on merkitty sovellukset ja ohjelmistot. Yhtiön kotipaikka on Tampere, ja sen toimitusjohtajan virkaa kantaa Olli Juhani Kivelä.
Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 noin 1,86 miljoonaa euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 232 tuhatta. Liikevaihto nousi edellisvuoteen verrattuna kolmanneksella. Työntekijöiden määrä pysyi samana, eli päättyneenä tilikautena se työllisti 17 henkilöä. 
Accountor-konserni puolestaan työllisti samaisena vuonna 2350 henkilöä. Suomessa Accountorilla on noin tuhat työntekijää liki 30 eri toimistossa. Osakeyhtiön koripaikaksi on merkitty Espoo, joskin sillä on toimintaa Suomen lisäksi kuudessa eri maassa: Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Hollannissa.
Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli noin 8,6 miljoonaa euroa, joskin tilikauden tulos oli reilusti punaisella sen tehdessä tappiota -9,1 miljoonaa euroa. Accountor on perustettu vuonna 2012, ja sen pääasialliseksi toimialaksi on merkitty tilitoimisto. Toimitusjohtajan virkaa kantaa Leif Niklas Mikael Sonkin, joka johtaa toimintaa yli 100 000 asiakasyrityksen tarpeiden täyttämiseksi.


eTasku palvelutarjonta
eTaskulla kirjanpitoa voi muuttaa sähköiseksi monella eri tasolla. Kirjanpitäjää tai talousosastoa varten erilaiset fyysiset kuitit voi skannata eTaskun mobiilisovelluksella. Se lukee tositteen kuvasta tietoja automaattisesti (OCR). Tämän jälkeen sähköpostikuitin voi lähettää edelleen osoitteeseen oma@etasku.fi. Loput hoitaa eTasku itse. Liitteet ovat tuettuja JPG ja PDF-muodoissa. 
Kuitit toimitetaan eTaskuun automaattisesti, kun maksuja tehdään ReceiptHeroon lisätyllä maksukortilla. Tallennettuaan kuitin ja sen tiedot tosite lähetetään asiakkaan kirjanpitäjälle automaattisesti. Kuiteista voi pitää kirjaa iOS-, Android- ja Windows Phone -laitteilla, ja ne säilytetään vähintään 6 vuoden ajan. Näin firman rahamenoista on helppoa pysyä ajan tasalla, eikä kuittien etsintään tarvitse käyttää kallisarvoista aikaa. Sähköiset kuitit kelpaavat myös verottajalle.
Myös kilometrikorvausten hoito luonnistuu eTaskun avulla. Matkustavan työntekijän on vain merkittävä lähtöpiste, etapit ja päätöspiste, ja palvelu hoitaa loput. Myös koti- ja ulkomaanpäivärahat sekä muut lisäkorvaukset voidaan laskea eTaskun avulla automaattisesti. Matkalasku on näin heti johdolla tai kirjanpitäjällä odottamassa maksatusta. Laskennan palvelu tekee syötettyjen päivämäärien sekä kellonaikojen perusteella. Toiminnot ovat saatavilla eTasku Pro -versiolla, joka kustantaa 8,90 euroa kuukaudessa käyttäjää kohden.
eTaskua hyödyntämällä yritys voi myös minimoida dokumenttien säilytykseen liittyvät riskit. Kun tiedostoja säilytetään monissa eri paikoissa, lisää se tietovuotojen ja sekaannuksien mahdollisuutta samalla heikentäen työntekijöiden tuottavuutta. Kuittien ja matkalaskujen lisäksi eTaskuun voi tallentaa ja sen kautta pystytään hallinnoimaan kaikkia muitakin yritystoimintaan liittyviä materiaaleja, kuten palkkatietoja, vakuutustodistuksia sekä kokousten pöytäkirjoja. Myös nämä toiminnot ovat saatavilla palvelun Pro-versiossa.
Palvelupaketteja eTasku tarjoaa neljässä eri muodossa. Kaikista perustasoisin tilaus, eTasku Dokumentti, on ilmainen ja antaa käyttäjälleen kirjanpitäjien lisäämien dokumenttien lukuoikeuden. Basic-tilaus puolestaan mahdollistaa kuittien ja tositteiden lähettämisen kirjanpitoon, veloittaen 6,90 euroa kuukaudessa käyttäjää kohden. Pro-tason tilauksella kuittien lisäksi myös matkalaskut ja muut dokumentit voidaan välittää kirjanpidolle automatisoidusti. Jos yrityksessä on vähintään 50 käyttäjää, on edullisin tilausvaihtoehto eTasku Enterprise, jonka hinnoittelu pohjautuu toteutuneeseen käyttöön. 
Uudet käyttäjät voivat kokeilla eTaskua ilmaiseksi kuukauden ajan. Jos palvelun käytössä ilmenee kysymyksiä, voi näihin saada vastauksia sen sivuille listatuista ”Usein kysyttyjä kysymyksiä”-osioista tai pyytämällä demo-esittelyä, jossa sen edustajat kertova tarkemmin, miten eTasku toimii.

Valitukset, kiitokset ja vinkit eTaskun toimintaan liittyen
Käyttääkö oma yrityksesi eTaskua? Milloin otitte palvelun käyttöön? Toisinaan päivitykset vaikuttavat sovelluksen käytettävyyteen negatiivisesti – oletko itse kokenut samaa? Miten hyödylliseksi koet eTaskun käytön yrityksesi toiminnan ja tuottavuuden kannalta? Kerro oma mielipiteesi tällä välilehdellä!