Kinguin

Kaikki arvostelut

Kinguin

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

Kinguin

Haluaisitko ostaa Playstationiisi, Xboxiisi tai Nintendoosi uusia pelejä? Tai ehkä tarvitset uuden Windows käyttöjärjestelmän? Näitä voi ostaa kyseisten yritysten omilta sivuiltaan, mutta on myös olemassa muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi verrkosivu nimeltä Kinguin tarjoaa markkinapaikan, jossa yritykset ja kuluttajat voivat myydä käyttöoikeuksiaan tai lisenssejään peleihin ja sovelluksiin sekä muut kuluttajat voivat ostaa niitä. Nämä ovat usein huomattavasti halvempia kuin muualta ostettuna. Onko tämä kuitenkin luotettavaa? Onko Kinguin yrityksenä luotettava? Kannattaako Kinguinin sivuilta ostaa? Lue kuluttajien ja käyttäjien arvosteluja yrityksestä Suomiarvostelut -verkkosivulta niin tiedät lisää!
 
Mikä Kinguin on?
Kinguin on verkkokauppa, joka myy videopelejä, eri sovellusten lisenssejä ja muita digitaalisia tuotteita. Se perustettiin vuonna 2013 ja sen pääkonttori on Hong Kongissa. Sen on perustanut Viktor Romaniuk Wanli. Yrityksen missiona on tarjota alusta, joka toimii markkinapaikkana sekä myyjille että ostajille, jotka haluavat myydä tai ostaa pelejä tai muita sovelluksia reiluun hintaan. Kinguinilla on yli 4 miljoonaa asiakasta, yli 10 miljoonaa rekisteröitynyttä tiliä ja kuukausittain sen kautta tehdään noin 600 000 ostoa.
 
 
Mitä Kinguin myy?
Kinguin myy koodeja peleihin eri pelikonsoleille sekä ohjelmistoja tietokoneisiin. Koodit eivät tule Kinguinilta itseltään vaan se toimii välikätenä ostajan ja myyjän välillä. Käyttöoikeudet peleihin ja ohjelmistoihin on kuitenkin merkittävästi edullisempia kuin itse pelin osto esimerkiksi kaupasta. Pelejä löytyy esimerkiksi Playstationille, Steamille, Xboxille kuin Nintendollekin. Suosituimpia käyttöoikeuksia ovat muun muassa Grand Theft Auto, Horizon ja Football Manager peleihin.

Lisäksi Kinguinin sivuilta voi ostaa käyttoikeuksia ja lisenssejä eri sovelluksiin kuten Microsoft Officeen ja Windows -ohjelmistoihin. Sivuilta löytyy muun muassa Windows 11, Windows 10 ja Windows 8 ohjelmistot.

Käyttöoikeuksien ja lisenssien osto Kinguin verkkokaupasta
Voit ostaa käyttöoikeuksia ja lisenssejä Kinguin verkkokaupasta. Sinun tulee ensin valita haluamasi peli tai ohjelma, jonka jälkeen näet voiko käyttöoikeutta tai lisenssiä aktivoida valitsemassasi maassa, esimerkiksi Suomessa. Tämä on tärkeää tarkistaa, sillä jos ostat käyttöoikeuden, joka ei ole tarkoitettu maahan missä sen aktivoit, ei se tule toimimaan. Näet myös lisenssille tai käyttöoikeudelle hinnan sekä myyjän nimen. Myyjän nimen alla näkyy myyjän saama arvio, esimerkiksi kuinka monta prosenttia arviosta on ollut erinomaisia. Tämän perusteella voit arvioida, onko myyjä luotettava.

Sitten siirryt maksuosioon. Maksua varten sinun tulee luoda käyttäjä Kinguin sivulle. Voit maksaa käyttöoikeudet ja lisenssit esimerkiksi Visa ja Mastercard luottokorteilla tai PayPalilla. Mikäli oston jälkeen huomaat, että sinulle myytiinkiin koodi tai lisenssi, joka ei toimi, voit ottaa Kinguiniin yhteyttä. Kinguin voi tällöin palauttaa rahat ostostasi ja myös veloittaa sakon myyjältä.

Mikäli olet kiinnostunut lisenssien tai käyttöoikeuksien myynnistä Kinguinin kautta, sekin onnistuu. Myymistä varten sinun tulee rekisteröityä Kinguinin sivuille ja täyttää lomake myyntiin liittyen. Kinguin käy läpi kaikki myyjät ja saat myöhemmin tietää, hyväksyttiinkö sinut myyjäksi.

Kokemuksia, risuja ja ruusuja Kinguinista
Oletko ostanut jonkun pelin käyttöoikeuden tai ohjelmiston lisenssin Kinguinin kautta? Haluaisimme kuulla kokemuksestasi ja jakaa sen eteenpäin! Onko Kinguin luotettava? Saako heidän verkkosivuiltaan ostettua oikeasti toimivia käyttöoikeuksia ja lisenssejä? Kannattaako osto ja sujuiko maksu vaivatta? Kerro meille arviosi, ajatuksesi tai kommenttisi Kinguin verkkosivusta ja markkinapaikasta. Tai ehkä olet toiminut myyjänä Kinguin verkkosivujen kautta? Kerro meille, miten se sujui.

Oletko puolestaan harkitsemassa Kinguin verkkosivuilta lisenssin tai käyttöoikeuden ostoa? Lue muiden asiakkaiden ja kuluttajien kokemuksia heidän markkina-alustastaan. Näin selvität kannattaako sieltä osto ja onko käyttöoikeudet ja lisenssit luotettavia.