Shutterstock

Kaikki arvostelut

Shutterstock

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Shutterstock

Oletko koskaan ajatellut tekeväsi omat kotisivut tai haluatko alkaa kirjoittamaan vaikka omaa blogia omasta lempiharrastuksesta? Internetissä tai sosiaalisissa medioissa on nykyään hyvin tavallista luoda omaa materiaalia ja tuottaa omaa sisältöä blogeihin tai muuhun vastaavaan. Yksi haaste blogin tai nettisivuston sisällön tuottamisessa on visualisointi. Pelkällä tekstillä enää harvoin pärjää ja mukaan pitää lisätä muutakin sisältöä kuten kuvia, videoita tai vaikka musiikkia. Sisältöä on tarjolla netissä paljon mutta suuri osa materiaalista on kuitenkin suojattua käyttöoikeuksilla. Yksi sivusto, joka tarjoaa materiaalia käyttöön on Shutterstock, josta materiaalia voi ladata itselle omiin sisältöihin ja se on rojaltivapaata. Millanen sivusto on Shutterstock? Hyvä tapa selvittää asia on lukea jonkun toisen käyttäjän arvostelu, jossa on kerrottu kokemus palveluntarjoasta. Toisten käyttäjien kokemusten lisäksi voit lukea alapuolelta lisätietoa, millainen palvelu Shutterstock on ja mitä se tarjoaa käyttäjilleen sekä miten sen käytön voi aloittaa.

Tietoa Shutterstock
Shutterstock yrityksen idea on auttaa eri alojen ja yritysten ammatilaisia sekä sisällöntuottajia pystymään tuottamaan laadukasta materiaalia sekä sisältöä omiin projekteihin. Shutterstock on Yhdysvaltalainen yritys, jonka pääpaikka on New Yorkissa. Yritys on toiminut pitkään jo vuodesta 2003 alkaen ja sillä on yli miljoona käyttäjää, jotka käyttävät Shutterstockin sisältöä omiin projekteihinsa. Yrityksellä löytyy toimipaikat New Yorkista, Montrealista ja useasta muusta kohteesta maailmalla.

Shutterstock tuotteet ja palvelut
Shutterstock nettisivustojen palvelu perustuu laadukkaan sisälllön tuottamiseen. Saatavilla on kuvia, videoita, musiikkia ja valmiita malleja. Kuvien valikoimassa on kuratoituja kokoelmia, valokuvia, vektorikuvia ja offset kuvia. Videomateriaalia löytyy kymmenistä eri kategorioista kuten esimerkiksi eläimet, luonto, taide, ihmiset ja esineet. Musiikkia voi valita omaan sisältöön eri tyylilajeista oli sitten tarve hip hopille, bluesille tai vaikka rauhallisille joulumusiikille. Valmiista malleista löydät omilla sosiaalisen median sivuille sopivat ilmeet instagram tarinoille, facebookkansikuvat tai Youtube kanavalle omanlaatuisen ilmeen. 

Shutterstock palvelut saa käyttöönsä rekisterötymällä käyttäjäksi ja tilaamalla itselleen haluamansa paketin. Paketeista voi valita itselleen erilaisilla kuukausiohjelmilla ja hinnoilla varustettuja paketteja. Ne voivat sisältää eri määrän kuvia tilausjakson aikana tai vaihtoehtoisesti voi tilata itselleen paketin, jossa määrittelee juuri kyseisellä hetkellä tarvitsemansa määrän sisältöä, joka ei sisällä sitoutumista kuukausikäyttäjäksi. Lisäksi yrityksille on tarjolla oma yritysratkaisu, joka voidaan räätälöidä juuri yrityksen tarpeiden mukaisesti. Yksityihenkilöiden paketeissa on myös mahdollista valita tilaukselle useita käyttäjiä, jos muut perheenjäsenet haluavat myös käyttää palveluita. 

Jos palveluiden oston tai käytön aikana törmää ongelmiin voi apua hakea sivuston usein kysyttyjen kysymysten kautta tai olla suoraan asiakaspalveluun yhteydessä. Valmiiden kysymysten tai ohjeiden kautta pitäisi löytyä vastaus useimpiin ongelmiin mutta vaihtoehtoisesti asiakasplevluun voi olla yhteydessä myös puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Nämä yhteystiedot ovat suoraan saatavilla kysymysosiossa, jos sieltä ei löydä vastausta. 

Shutterstock kiitokset valitukset ja vinkit
Milloin sinä olet tarvinnut lisämateriaalia omille sivuillesi? Ehkä olet harkitsemassa palvelun käytön aloittamista? Lue siinä tapauksessa Suomiarvostelut sivuilta toisten käyttäjien kokemuksista. Meidän sivuillamme voi kertoa avoimesti palveluntarjoajien palveluista ja tuotteista sekä samalla auttaa toisia käyttäjiä tekemään oikean päätöksen. Myös sinä voi jättää omat kommenttisi tai arviot Shutterstockin käytöstä. Kerro sivuillamme, miten heidän palvelunsa toimivat ja saitko apua ongelmiin, jos niitä tuli vastaan. Oliko tuotteet luvatun lladukkaita ja löytyikö valikoimasta kaikki tarvitsemasi sisältö. Kerro rohkeasti oma mielipiteesi ja auta muita käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä. Kertomalla yhdessä rehellistä palautetta voimme myös parantaa palveluntarjoajien toimintaa ja laatua. Ole hyvä ja jätä omat kommenttisi!