12 yritystä

Online-kyselyt ja Paneelit

...

  Online-kyselyt ja Paneelit

  Nykyään lähes kaikki on mahdollista - jopa rahan hankkiminen vastaamalla tutkimuksiin. Vastaamalla maksettuihin kyselyihin verkossa voit saada rahaa ja saada korvauksena etuja  erikoistarjousten tai muiden etujen muodossa. Monet kyselypaneelit tarjoavat pisteitä vastaukseksi kyselyihin vastaamiseen, ja nämä pisteet voidaan sitten vaihtaa lahjakortteihin, elokuvalippuihin tai muihin tuotteisiin. Vaikka jotkut yritykset käyttävät pistejärjestelmiä, toiset yritykset jopa maksavat rahaa kyselyyn osallistumisesta.

  Kyselyihin vastaaminen voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat olla mukana ja vaikuttaa asioihin pientä korvausta vastaan. Mistä sitten todella tietää, mikä yritys on paras? Mikä yritys tarjoaa parhaat palkinnot ja missä mielipiteelläsi on eniten merkitystä? Onko kyselyihin vastaamisessa haittoja, vai toimiiko se helposti ja saat korvauksen kuten on luvattu? Voit saada vastauksia näihin kysymyksiin lukemalla kokemuksia todellisilta käyttäjiltä.


  Online-kyselyt ja Paneelit

  Maksullinen kysely ja sen täyttäminen verkossa voi olla hyvä tapa säästää tai ansaita ylimääräistä rahaa. Monet ihmiset haluavat tehdä sen lisätäkseen tuloja, ja se voi myös olla hyvä harrastus etenkin sadepäivinä.

  Ennen kuin aloitat online -kyselyjen tekemisen, voi olla hyödyllistä tutustua eri vaihtoehtoihin ja selvittää, miten kyselytutkimus todella toimii ja onko kaikki tutkimukset turvallisia.

  Kerää pisteitä ja hanki lahjakortteja
  Kyselypaneeleissa käytetään usein pistejärjestelmiä. Tämä tarkoittaa, että saat tietyn määrän pisteitä per täytetty kysely ja kun olet kerännyt tietyn määrän pisteitä, voit lunastaa ne lahjakortin muodossa. Jotkut paneelit tarjoavat myös elokuvalippuja tai muita tuotteita, kun taas jotkut yritykset tarjoavat jopa oikeaa rahaa, joka maksetaan pankkitilillesi. Yksinkertaista, eikö?

  Voiko kuka vaan vastata kyselyihin?
  Kyllä. Periaatteessa kuka tahansa voi osallistua verkkokyselyihin. Useimmissa kyselyissä etsitään kuitenkin tiettyä osallistujaryhmää, mikä tarkoittaa, että et voi osallistua kyselyyn, ellet kuulu kyseiseen ryhmään. Esimerkiksi tutkimuksessa, joka on suunnattu erityisesti tupakoimattomille, tupakoitsijat eivät välttämättä voi osallistua. Muista myös, että joissakin kyselypaneeleissa voi olla ikärajoja sille, kuka voi rekisteröityä ja osallistua kyselyihin. Lue tästä lisää yritysten verkkosivuilta.

  Kuinka paljon voit ansaita vastaamalla maksettuihin kyselyihin?
  Vastaus on yksinkertainen: mitä useampaan kyselyyn vastaat, sitä enemmän voit ansaita. Palkkio vaihtelee sen mukaan, mitä tutkimusta tehdään; tämä johtuu osittain siitä, että eri kyselyihin vastaaminen kestää eri ajan.

  Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa ja harkitset osallistumista kyselyihin pisteiden keräämiseksi? Voit selvittää, mikä kyselytutkimus on paras ja antaa parhaat palkinnot, lukemalla muiden aiemman kokemuksen omaavien käyttäjien arvosteluja. Onko sinulla omia näkemyksiäsi? Kerro meille!