Mobrog

Kaikki arvostelut

Mobrog

60% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

S
Seppo Palkki
Hei Mobrog, Jo 23.4.2020 PayPal' iin siirtämäni 5 €, ei jostain kummasta syystä ole saapunut vieläkään kuudessa päivässä - nyt on jo 29.4-20 - S-Pankin pankkitililleni!!?? Miksi? 2020-04-2...Lue lisää
P
Pia
Aluksi sujui ok ja ekan vitosen kerääminen hyvin. Nyt en näytä soveltuvan mihinkään kyselyyn tai kysely kaatuu sopivasti lopussa eikä rahaa tule. Nice ????Lue lisää
H
Hannu Naski
Minulle tulee nyt tyhjiä Mobrog kyselyjä.Lue lisää
E
Eräs
Se on vähän mikä on, tekee tosiaan tuota että tuhlaa aikaa kun ei olekkaan sopiva kyselyihin, mutta ei ole mitään huijausta, olen saanut yhteensä varmaan joku 20€ ja kyllä siitä on köyhälle hyötyä ...Lue lisää
V
Virpi
Täytät ensin hyvin asiasta toiseen pomppivia kyselyitä yli puoli tuntia, ja sitten saat tiedon ruudulle, että valitettavasti et voi osallistua tähän kyselyyn. Turhaa ajanhukkaa ja vaivannäköä. Tapa...Lue lisää

Kaikki arvostelut (5)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ymmällään?

  Hei Mobrog,

  Jo 23.4.2020 PayPal' iin siirtämäni 5 €, ei jostain kummasta syystä ole saapunut vieläkään kuudessa päivässä - nyt on jo 29.4-20 - S-Pankin pankkitililleni!!??

  Miksi?

  2020-04-23 Order 1x PayPal 5,00 Euro (1) Order EUR -5.00

  Minulle tulee nyt tyhjiä Mobrog kyselyjä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ärsyttävää

  Aluksi sujui ok ja ekan vitosen kerääminen hyvin. Nyt en näytä soveltuvan mihinkään kyselyyn tai kysely kaatuu sopivasti lopussa eikä rahaa tule. Nice ????


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  tyhjiä kyselyjä

  Minulle tulee nyt tyhjiä Mobrog kyselyjä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ihan ok

  Se on vähän mikä on, tekee tosiaan tuota että tuhlaa aikaa kun ei olekkaan sopiva kyselyihin, mutta ei ole mitään huijausta, olen saanut yhteensä varmaan joku 20€ ja kyllä siitä on köyhälle hyötyä siitä yllättävästä viidestä eurostakin. Joskus tulee hyvällä tuurilla lyhyitä kyselyisyä joista saa yli euron, niitä suosin. Palvelua voisi kehittää mutta olen kiitollinen koska rahaa saa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Epämääräistä

  Täytät ensin hyvin asiasta toiseen pomppivia kyselyitä yli puoli tuntia, ja sitten saat tiedon ruudulle, että valitettavasti et voi osallistua tähän kyselyyn. Turhaa ajanhukkaa ja vaivannäköä. Tapahtunut minulle nyt useammin. Sen 5 euroa saa aktiivisena ja hyvällä tuurilla kerättyä kuukaudessa. Rahat ovat kyllä tulleet Paypaliin.


Muut katsoivat

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Norstatpanel

Norstatpanel

0 arvostelut

Oletko kiinnostunut tienaamaan itsellesi lisätienestejä tai vaikka lahjakorttia lempikauppaasi? Nykypäivänä netiss&au...

Logo Nielsen Homescan

Nielsen Homescan

0 arvostelut

Miltä kuulostaisi, jos voisit saada lahjakortteja silloin kun käyt kaupassa? Mysteerishoppaaja, tuotteiden skannaus ja testaus. Täss...

Logo Kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli

0 arvostelut

Viestintä kuluttajien välillä korostuu vuosi vuodelta etenkin, kun internetin kautta välittömästi hyppysissämme ...

Mobrog

Oman mielipiteesi ilmaiseminen voi olla todella hyödyllistä sekä sinulle että muille ympärilläsi. Ja itsesi ilmaiseminen antaa sinulle mahdollisuuden antaa mielipiteesi ja parantaa tietyn yrityksen tuotteita tai palveluita. Jos olet joku, joka etsii paikkaa, jossa voit tehdä juurikin tämän, miksi et ansaitsisi hieman rahaa tehdessäsi niin? Yksi parhaimmista vaihtoehdoista, jota voit kokeilla, on Mobrog. Mobrog on yritys, joka tarjoaa sinulle palkkion vastineeksi osallistumisestasi verkossa tehtäviin tutkimuksiin. Mutta kuinka kauan kyselyiden täyttäminen kestää? Ovatko heidän palkkionsa riittävän hyviä verrattuna muihin samankaltaisiin palveluihin? Kuinka helppoa heidän sivustoaan on käyttää? Tarjoavatko he kunnollisen asiakaspalvelun, johon voit ottaa yhteyttä kun kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää palvelusta? Mobroginkäyttäjät voivat vastata näihin kysymyksiin jättämiensä arvosteluiden kautta. Nämä arvostelut voivat auttaa sinua tekemään päätöksen siitä, haluatko käyttää Mobrogin palveluita.

Tietoa Mobrogista
Saksassa toimiva Mobrog, jonka omistaa SPLENDID RESEARCH GmBH, tarjoaa sinulle laajan valikoiman tutkimuksia tieteellisistä ja muista markkinatutkimuksista, joihin voit ottaa osaa. Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua erilaisiin tutkimuksiin kyselyiden muodossa ja ansaita rahaa samaan aikaan. Niiden avulla voit ansaita rahaa jokaisella suoritetulla kyselyllä, joten sinut palkitaan aina panoksestasi. 

Mobrog varmistaa, että kaikki kyselyihin liittyvät kysymykset ovat täysin nimettömiä. Kaikki suoritetut tutkimukset lähetetään analysoitavaksi ja ovat täysin jäljittämättömiä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on täysi vapaus olla rehellinen kyselyssä, ilman että sinun täytyy huolehtia, että tietosi joutuvat vääriin käsiin tai että kyselyn vastaukset voidaan yhdistää sinuun. Lisäksi kaikki antamasi henkilökohtaiset ja muut tiedot ovat turvassa, sillä Mobrog pitää yksityisyyttäsi ensisijalla.

Mobrogin palvelut
Käyttääksesi Mobrogin palveluita, sinun on rekisteröidyttävä tietosi ja kiinnostuksen kohteesi heidän sivustollaan, jonka jälkeen sinulle annetaan valikoima online-tutkimuksista, joihin voit ottaa osaa. Tämän jälkeen sähköpostiisi lähetetään luettelo tutkimuksista, jotka voit aloittaa täyttämään vain klikkaamalla sitä. Mobrogin tarjoamat kyselyt perustuvat tietoihin, jotka annat rekisteröinnin ja profiilin päivittämisen yhteydessä. Tiedot, kuten aika, joka tarvitaan kunkin kyselyn täyttämiseen, ja kuinka paljon rahaa kyseinen kysely tarjoaa, kerrotaan ennen kyselyn aloittamista. Tämä varmistaa, ettet tuhlaa aikaa tekemällä kyselyitä, jotka eivät ole aikasi ja vaivasi arvoisia tai vain joitakin sellaisia, joista et ole kiinnostunut. Rahan, jonka ansaitset suorittamalla Mobrogin tutkimuksia, tallennetaan rekisteröidylle tilille. Voit sitten nostaa rahat helposti maksutavoilla kuten PayPal tai Skrill. Jos mieluummin käyttäisit Mobrogin palveluita ja täyttäisit kyselyitä mobiililaitteesi kautta, voit asentaa heidän sovelluksensa iOS- ja Android-laitteille. Voit päästä täyttämään kyselyitä missä vain oletkin ja milloin vain haluat. Mobrogin sivuilla on myös Usein kysyttyä -osio, jossa saat nopeasti vastauksia kysymyksiin kuten onko sinun otettava osaa jokaiseen kyselyyn, millaisia kyselyitä sinun tulisi odottaa, kuinka voit rekisteröityä sivustolle, mitä voit tehdä jos unohdit käyttäjätilisi salasanan, kuinka voit käyttää ansaittua rahaasi, ja vastauksia moneen muuhun kysymykseen. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Jos olet koskaan täyttänyt kyselyitä Mobrogin sivustolla, sitten voit kertoa meille heidän palveluistaan ja millainen kokemuksesi oli heidän kanssaan. Kerro meille kaikki yksityiskohtaisessa arvostelussa. Oliko heidän palvelunsa käyttäminen helppoa? Kuinka ymmärrettävä heidän sivustonsa on? Löysitkö oikeasti kiinnostavia tutkimuksia heidän sivuillaan? Palkitsivatko heidän tutkimuksensa sinut hyvin ajastasi ja vaivastasi? Oliko sivustolla tarpeeksi täytettäviä tutkimuksia, vai etkö löytänyt monia kiinnostavia kyselyitä? Kirjoita arvostelusi tähän Mobrogista ja kerro meille, millainen kokemuksesi oli, jotta muutkin potentiaaliset käyttäjät saavat idean siitä, voivatko he luottaa tähän yritykseen.