Coursera

Kaikki arvostelut

Coursera

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Coursera

Kaksi Stanfordin professoria, Andrew Ng ja Daphne Koller, perustivat vuonna 2012 Courseran, joka on nykyään yksi maailman suurimmista verkko-oppimisalustoista 92 miljoonalla rekisteröityneellä oppijalla. Missio on tarjota kaikille mahdollisuus maailmanluokan oppimiseen. Tekemällä yhteistyötä yli 250 johtavan yliopisto- ja teollisuuskumppanin kanssa tarjotakseen laajan valikoiman sisältöä ja tutkintoja, kuten kursseja, erikoistumisopintoja, ammattitutkintoja, ohjattuja projekteja sekä kandidaatin ja maisterin tutkintoja. Oppilaitokset ympäri maailmaa käyttävät Courseraa työntekijöidensä, kansalaistensa ja opiskelijoidensa täydennys- ja uudelleenkoulutukseen esimerkiksi datatieteen, teknologian ja liiketoiminnan aloilla. Courserasta tuli B Corp helmikuussa 2021. Coursera tekee yhteistyötä yli 200 johtavan yliopiston ja yrityksen kanssa tarjotakseen joustavaa, edullista ja työelämän kannalta merkityksellistä verkko-opiskelua yksityishenkilöille ja organisaatioille kaikkialla maailmassa. Yritys tarjoaa monenlaisia oppimismahdollisuuksia käytännönläheisistä projekteista ja kursseista työelämään soveltuviin todistuksiin ja tutkinto-ohjelmiin.

Tietoa yrityksestä
Courseran kurssit kestävät noin neljästä kahteentoista viikkoon, ja videoluentoja on yhdestä kahteen tuntia viikossa. Kursseilla on tietokilpailuja, viikoittaisia harjoituksia, vertaisarvioituja ja tarkistettuja tehtäviä, valinnainen Honors-tehtävä ja joskus lopputyö tai loppukoe kurssin loppuun saattamiseksi. Kursseja tarjotaan myös tilauksesta, jolloin käyttäjät voivat suorittaa kurssin rauhassa, kun kaikki materiaali on saatavilla kerralla. Toukokuussa 2015 Coursera tarjosi 104 tilattavaa kurssia. Ne tarjoavat myös ohjattuja projekteja, jotka ovat lyhyitä 2–3 tunnin mittaisia projekteja, jotka voi tehdä kotona. Coursera Impact Report 2020 -raportin mukaan viisi suosituinta kurssia, joita ihmiset oppivat Courserassa, olivat kontaktien jäljittäminen, digitaalinen markkinointi, projektinhallinta, Python-ohjelmointi ja sosiaalipsykologia. Vuodesta 2017 lähtien Coursera tarjoaa täydet maisterin tutkinnot. Aluksi he aloittivat HEC Parisista innovaation ja yrittäjyyden maisterin (OMIE) ja Illinoisin yliopistosta laskentatoimen maisterin (iMSA) opinnot, mutta ovat siirtyneet tarjoamaan tietotekniikan maisterin tietotekniikan ja liiketalouden maisterin (iMBA) opintoja, molemmat Illinoisin yliopistosta. Yritys tarjoaa monenlaisia oppimismahdollisuuksia käytännönläheisistä projekteista ja kursseista työelämään soveltuviin todistuksiin ja tutkinto-ohjelmiin. Myös osana heidän MBA-ohjelmiaan on joitakin erikseen tarjottavia opintojaksoja, jotka sisältyvät tiettyjen MBA-ohjelmien opintosuunnitelmaan ilmoittautuessa kursseille, kuten esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin kursseille. Google, IBM, Facebook ja muut tunnetut yritykset ovat käynnistäneet erilaisia ammattitutkintoon johtavia kursseja, joiden avulla opiskelijat voivat työllistyä eri aloille, kuten IT-tukeen, digitaaliseen markkinointiin, UX-suunnitteluun, projektinhallintaan, data-analyysiin, datatieteeseen ja muihin aloihin. Googlen mukaan niiden kurssit vastaavat nelivuotisia tutkintoja. He tarjosivat myös 10 000 apurahaa. Google ja sen yli 20 kumppania hyväksyvät nämä todistukset 4-vuotista tutkintoa vastaaviksi. Startup keräsi 16 miljoonan dollarin rahoituskierroksen, jota tukivat Kleiner Perkins Caufield & Byers ja New Enterprise Associates. 

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Courseran kurssivalikoimasta aiemmin? Olivatko heidän kurssinsa edullisia ja laadukkaita? Olitko tyytyväinen sisältöön ja opitko paljon kurssien aikana? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Courserasta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi kurssin, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi kurssin tai tutkinnon suorittamista netissä omaan tahtiin. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin yrityksestä ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen kurssi tai tutkinto Courseran valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.